|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Laringitis pri 6 mesečnem dojenčku
12.1.2009 14:56:18   
NancyF
Živjo!

Prejšnji četrtek sem otročka peljala k pediatru, ker je zelo kašljal. Ta mu je predpisal kapljice Fenistil (3x dnevno). Naslednji dan je dobil skoraj 39 vročine in še hujši kašelj. Peljala sva ga k dežurni zdravnici. Tam je moral inhalirati skozi en aparat. Ne spimo že dve noči, tako močno kašlja, da se skoraj duši, pokašljuje, kot da ga kar naprej nekaj draži, ob tem joka ali pa kar tuli in zdi se mi, da je vsak dan slabše. Dvakrat dnevno ga imam v kopalnici, kjer naredim soparo, v sobico pa mu dajem vrelo vodo v posodo in notri kamilice, da je več vlage. Zanima me, če je imela morda katera doma tudi dojenčka s takšnimi problemi in kako ste mu pomagali. Je morda še kakšen drug način pomoči. Koliko časa pa ta laringitis traja (z vročino vred)? Hvala!

< Sporočilo je popravil NancyF -- 12.1.2009 14:57:12 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Laringitis pri 6 mesečnem dojenčku
12.1.2009 15:24:04   
piamaria
Draga moja...takoj v kamrco, mali prostor, ga zakadite s soparo, da se ne vidite med seboj v lonec, kjer boš vrela vodo pa daj sol in nato še za 10 min žajbelj.To ponovite 3x na dan.
samo to je pomagalo mojima sinovoma, brez umetnih packarij.
pazi le, ko ga neseš iz prostora, mu nadeni kapico in ga zavij v dekico.
Inhalacije so zlata vredne, upam, da maste primeren prostor: drugače dajte grelec plato v Wc in tam vrite vodo, res pomaga že po nekaj dneh.

Laringitis...to so glasilke, ne bi tako kašljal grdouser posted image
ne vem poiskusi no.
srečno.

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

(odgovor članu NancyF)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2009 15:27:39   
Anonimen
Jaz ti ne vem povedat. Samo sem se oglasila, ker moj 7 mesecnik ima kar naprej laringitis ampak nic ne kaslja, samo balzno hripav je...

Pa cim prejsnje okrevanje vam zelim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piamaria)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2009 15:30:20   
ksenija12
Slišalo se bo nenavadno, ampak deluje - kadar ima 'napad', se pravi, da težko diha, kašlja, ga oblecite in postavite k odprtemu oknu na mrzel zrak ali pojdite z njim za 10 minut ven. Sliši se zelo neverjetno, ampak 100% deluje, kadar gre za laringitis. To nam je svetovala naša pediatrinja in je res delovalo. Baje so to starši čisto slučajno ugotovili, ko so recimo sredi noči ko je mali dobil napad šibali k zdravniku (se razume ponoči, na mrzel zrak) in ko so prišli tja je vse skupaj ponehalo.

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2009 15:32:44   
ksenija12
seveda pa ta zgornji nasvet velja samo v primeru laringitisa (se pravi, da težko vdihne in ima lajajoč kašelj).

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2009 16:00:24   
Natali07
Kot ti je že Ksenja 12 napisala pri laringitisu pomaga da greš na mrzel rak. Jaz sem enkrat po hitrem postopku peljala otroka k zdravniku, ker se mi je zdelo, da ne more več zadihat, ko sva prišla do zdravnika mu je bilo pa mnogo bolje. takrat sem to omenila pediatrinji in je rekla, da mrzel zrak pomaga. tako, da sem jaz to prakticirala kadar je dobil laringitis. zavila sem ga v deko, kapo na glavo in nesla na balkon, kjer sva bila par minut. Sem pa tudi delala kopeli.
Ko je imel nazadnje lerangitis pa tudi balkon ni pomagal za 5 minut - je bilo najbolje, da je spal pri odprtem oknu in je lahko normalno dihal. Ko sem okno zaprla je zakoj začel hlastat za zrakom.

Nikoli pa se ne spomnim, da bi pri laringitisu kašljal?

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?