Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Laringitis - kaj narediti 24.2.2006 8:30:18
|
|
|
|
tinca35
|
Mi rešujemo z inhalacijami in z fizjološko raztopino v nosek čim večkrat na dan. po dveh dneh smo dobri. Čimprej se pozdravite.
|
|
|
|
RE: Laringitis - kaj narediti 24.2.2006 8:32:45
|
|
|
|
Lari
|
A imate kakšen problem pri dajanju fiziološke? Jaz ji ne uspem notr našibat tega. Se zvija kot hudič.
|
|
RE: Laringitis - kaj narediti 24.2.2006 8:37:34
|
|
|
|
KML
|
Mi smo kupili velik vlažilec prostorov (suha para!), ki ga ponoči postavimo v otroško sobo in veliko lažje spita. Poleg tega čimveč inhalacij z morsko soljo, ki vlaži sluznico in veliko spiranja noska s fiziološko (Sterimar). Drugega žal ni za narediti, za tamalega nismo nikoli dobili zdravil, ta velik pa je že dobil antibiotik. Pozdravite se! KML
|
|
|
|
RE: Laringitis - kaj narediti 24.2.2006 10:12:47
|
|
|
|
cicido
|
Jest zavrem vodo v najvecjem loncu, dodam kar nekaj soli in postavim v sobo, da para izhlapeva. Razmisljam pa o nakupu vlazilca.
|
|
|
|
RE: Laringitis - kaj narediti 24.2.2006 10:33:02
|
|
|
|
tinatona
|
Haj! Jaz sem kupila inhalator (tak kot ga imajo v bolnici) na masko. Si nisem upala dajat malemu klasičnih inhalacij nad vročo vodo v loncu. No preden sem imela tega, sem pa kar nekaj noči prebedela v kopalnici s spečim malim v naročju. LP Tina
|
|
|
|
RE: Laringitis - kaj narediti 24.2.2006 10:35:20
|
|
|
|
Lari
|
Kok pa te je prišel ta inhalator? LP
|
|
RE: Laringitis - kaj narediti 24.2.2006 10:35:24
|
|
|
|
dana
|
Pri nas je en mesec od tega kar se je pozdravil. Ker na začetku nisva vedela kaj mu sploh je smo šli k zdravniku. Na pljučkih ni bilo nič tako da je dobil že v ambulanti inhalacije-joj kako je jokal midva sva mu pa tisto masko na usta tiščala. Drugače smo po nasvetu pediatra na radiatorje dajali mokre brisače, prezračevali stanovanje, večkrat dnevno sem v loncu zavrela čaj iz mete, timijana in mu postavila lonec tako da je to vdihaval. Je pa vse skupaj trejalo nekaj dni da se je pozdravil Čimprejšnje okrevanje ! dana
|
|
|
|
RE: Laringitis - kaj narediti 24.2.2006 12:52:15
|
|
|
|
tinatona
|
Oj! Jaz sem dala za inhalator 21000. Ni ravno poceni ampak se splača, saj se mi zdi da je tveganje inhalacij z loncem vroče vode preveliko. Sploh pri malih je težko jih držat pri miru. tukaj pa samo malo fiziološke naliješ, pritisneš gumbek in že imaš inhalacije. Pa še potem je lažje če morajo otroci kaka zdravila jemat (ventolin npr.) - jih lažje daš, kot pa s pršili (vsaj po moje). LP Tina Kupila sem ga pa v : <http://www.proloco-medico.si>
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?