|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Laparoskopija v Kranj
25.5.2007 10:34:41   
Anonimen
Zanima me, če je imela katera laparo in histero v Kranju? Jaz se odločam med Kranjem in Ljubljano, samo mi je bližje Kranj! Pa sem slišala nekaj pripomb, pa nekaj pohval, tko, da user posted image user posted image user posted image ! Pa koliko časa si notri?

Hvala za vaše odgovore!

P.s. Ginekologinjo imam v Kranju!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Laparoskopija v Kranj
25.5.2007 10:47:45   
tintin
Pomojem se boš v Kranju načakala...jaz sem bila v Kr prijavljena samo na operativno histeroskopijo od 15.11.06, vabilo sem dobila konec februarja 2007 in sicer šele za predoperativni posvet, ki naj bi ga imela marca...kar pomeni, da bi na vrsto prišla šele konec marca oz. aprila.
No, na srečo sem zanosila ravno, ko sem dobila vabilo. Tudi moja kolegica, ki je bila na histero in se je odločala med Kr in Lj, je raje izbrala Lj, ker je bila čakalna doba krajša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2007 15:43:25   
varja
Živjo, Anonimna. Tudi jaz sem imela napotnico za Kranj, pa sem se potem odločila za Ljubljano. Malo sem vprašala punce na RR in tudi na Med.over.net in sem dobila odgovore v smislu, da je bolje iti v Ljubljano, ker so specializirani za neplodnost in zato bolj obvladajo, V KR pa pač delajo vse ginekološke operacije. Z iskalnikom lahko najdeš te odgovore, spraševala sem januarja letos. Načeloma nič kaj rada ne kompliciram okrog teh stvari in me je zelo mikalo, da bi šla v KR, a sem se na koncu vseeno odločila za Ljubljano. Čakala sem dva meseca in pol, v bolnici sem bila od četrtka do sobote. Vsi so bili zemlo prijazni, zdravnica, ki me je operirala, pa mi je celo odkrila pregrado, katere prej nihče ni opazil. Srečno pri odločanju!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2007 8:06:50   
lučka 25
Tudi mene čaka laparoskopija v kranju. Smotano mi je edino to, da datum izveš tik pred zdajci (tako pravijo) in ne takoj, tako kot baje v ljubljani. Jaz sem se prijavila 9.5. in me prav zanima kdaj bom na vrsti. Sestra me je vprašala kdaj je rekel G, da naj bi imela operacijo, ali v juniju in sem ji povedala, da je rekel čim prej. Upam, da bo to še v juniju ali 1. teden v juliju, ker potem imam 1 mesec dopusta, edini čas ko sem čez leto lahko frej. Ah, bo že.

(odgovor članu varja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.5.2007 15:39:28   
lance
jaz sem  bila ta mesec na lapori v KR, v nedeljo sprejem, v torek sem pa že lahko šla domov, katerega ginekologa pa imaš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.5.2007 17:59:20   
lučka 25
Lance, jaz imam dr. Gregorača. Koliko časa pa si ti čakala od prijave do laparoskopije?

(odgovor članu lance)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.5.2007 18:20:01   
lance
oj, januarja sem imela hsg, sedaj maja pa laporo

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?