Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Laparo in histeroskopija 12.6.2009 9:46:00
|
|
|
|
S*
|
Takoj po prvi menstruaciji.
|
|
|
|
RE: Laparo in histeroskopija 12.6.2009 10:22:44
|
|
|
|
Jančika_
|
Enako. Imela sem sicer samo histeroskopijo, pri kateri so mi odstranili pregrado.
|
|
|
|
RE: Laparo in histeroskopija 12.6.2009 10:28:31
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Enako. Imela sem sicer samo histeroskopijo, pri kateri so mi odstranili pregrado. enako je bilo pri meni.
|
|
|
|
RE: Laparo in histeroskopija 12.6.2009 10:44:05
|
|
|
|
ziva1
|
imela oboje, potem pa sva bila pridna takoj po prvi M
|
|
|
|
RE: Laparo in histeroskopija 12.6.2009 14:48:35
|
|
|
|
Kliki
|
Imela samo laparo in sem začela delati na takoj po prvi M.
|
|
|
|
RE: Laparo in histeroskopija 12.6.2009 15:03:45
|
|
|
|
aqua77
|
Zdaj sem zvedla ravno to, kar me je zanimalo. 22.06. v ponedeljek imam laparo, pa me zanima, a se vam je ciklus potem kej spremenil - podaljšal, skrajšal, do naslednje M? Ker potem ko dobim O moram do G, pa me zanima, da si malo zračunam. Hvala za odgovore...
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 12.6.2009 15:04:14 >
|
|
[Brisano sporočilo] 12.6.2009 15:07:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Laparo in histeroskopija 12.6.2009 15:15:09
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Zdaj sem zvedla ravno to, kar me je zanimalo. 22.06. v ponedeljek imam laparo, pa me zanima, a se vam je ciklus potem kej spremenil - podaljšal, skrajšal, do naslednje M? Ker potem ko dobim O moram do G, pa me zanima, da si malo zračunam. Hvala za odgovore... Meni se je skrajšal za dva dni zdaj ga imam lepo na 28 dni. Boš pa imela nekaj dni po laparo še čiščenje in potem pride M točno na datum kot prej saj pri meni je bilo tako. Po enih dveh mesecih pa se je potem skrajšal. Lp in srečno.
|
|
|
|
RE: Laparo in histeroskopija 12.6.2009 21:36:05
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Enako. Imela sem sicer samo histeroskopijo, pri kateri so mi odstranili pregrado. Meni so po pregradi rekli, da 3 m ni dobro zanosit, po laparo pa lahko takoj - sem imela dve ločeni operacijio Meni je moj G najprej rekel, da bom tri mesece jemala Cyclo-Progynovo in potem lahko zanosim, v bolnišnici pa so mi rekli, da lahko po prvi M. Potem mi je pa po pregledu tudi moj G po enem mesecu ukinil CP in dal zeleno luč.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?