|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Laparo
29.12.2004 13:43:16   
max
Pozdravljene!

Sredi meseca sem imela laparoskopijo oz. laparoskopsko elektrokoagulacijo ovarijev, ter prehodnost jajcevodov, ki so bili prehodni. Zanima me, če katera ve ali te drobne cistice ki jih porežejo oz. punktirajo lahko zrastejo nazaj:zmeden:??
Sem bila tako vesela ko so me odpustili iz bolnice, da sem pozabla kr neki stvari vprašat.:grrr:
Zanima pa me, koliko vas je srečk nosečk po laparoskopiji??

Vsem vam pa želim lep dan in da čim prej zagledate:roza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Laparo
29.12.2004 14:53:32   
Joni
Max, jaz sem imela to operacijo letos februarja (enako kot ti - LEKO), zanosila pa sem letos oktobra - učinek operacije naj bi veljal pol leta, pri nekaterih več, nekaterih manj, je pa veliko odvisno od ženske do ženske, kako se telo potem obnaša!

Veliko sreče,:rozica: pa čimprej:roza: :modri:

Joni:nosecka:

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Laparo
29.12.2004 15:26:21   
pika74
Živjo!

Ja, meni je tudi G rekel, da je največ možnosti za zanositev prvih 6 mesecev po laparoskopiji. Drugih 6 mesecev pa malo manj. Vsaj po statistiki. Vse pa je odvisno tudi od tega, kakšno je stanje po operaciji. Torej, če je bilo ob laparoskopiji kaj "popravljenega", potem so šanse velike. Sama imam laparoskopijo januarja in tudi računam, da se bodo možnosti za zanositev po operaciji povečale. No, če pa ne, bomo pa vsaj vedeli pri čem smo.

Velik sreče:miska:

Lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Laparo
30.12.2004 16:47:15   
diamantka
pozdravljena,
jaz sem imela laparo ravno tako, ker so mi ugotovili, da imam endrometiozo, kar naj bi pomenilo, da se ciste polnijo z vsako menstruacijo. sicer nisi napisala, če imaš tudi ti isto, vendar koker se spomnim, je v teh cistah takoimenova "čokolodna" vsebina in je zelo mala verjetnost, da se ti ponovno pojavijo, saj so jih ravno s tem namenom obrezali!
kar so pa rekli meni zdravniki takrat je, da najboljše zdravilo za endrometiozo je zanositev, ker plod odpravi jih in tudi nimaš menstuacije!
zato ti želim veliko uspeha pri :duda: in čimprej lepe novice!

(odgovor članu max)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?