|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Laminat in čiščenje
11.1.2011 11:25:24   
lunka1
Zanima me, s čim ga čistite? Jaz uporabljam čistilo za laminat - okej, počisti se že, ampak nič se ne posveti, nobenega leska... Prav grdo izgleda...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Laminat in čiščenje
11.1.2011 11:35:19   
naja17
Ej, baje da je fora čistilk, da stelex notr v vodo dajejo... Jaz pr vsakem pucanju špricam al stelexom al megliom povsod ( k un ata iz filma Moja obilna grška poroka user posted image )...

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2011 11:41:29   
Precious
Uporabljam od emsala čistilo. Za lesk pa kupim posebej v šparu se mi zdi. ne vem,sem že pozabila,ker ga že lep čas nisem uporabila

lesk in čistilo sta 2 različni stvari

za lesk ti pride tko zelo gosto in piše samo za lesk

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2011 11:47:52   
Pikica_82
Jaz delam isto, Emsal za čiščenje, pa nekaj posebej za lesk (zdaj ga že nekaj časa sicer nisem). Je pa veliko odvisno tudi od samega laminata, enim ne morš dat lepega leska pa če ne vem kaj pocaš gor. Jaz mam v stanovanju laminar star sigurno 15 let, pa se že po samem čiščenju ful lepo sveti, moja mami pa ma skor novega v hiši, pa ga mora 2 krat premazat, da sploh kak lesk dobi. Tak da tud ni vse v čistilih...

(odgovor članu Precious)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2011 12:54:16   
Anja25
Fora čistilk po pisarnah je tudi ta, da dajo v vodo mehčalec. Preverjeno iz prve roke in deluje, se sveti ko user posted image !

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2011 19:02:00   
zvezdica_1
anja, a ti resno??

sicer je po tleh nek parket, a je mat... in me zadeva kar malo mika...

(odgovor članu Anja25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2011 20:11:45   
lunka1
steleks, mehčalec,.. a ve to resno? user posted image  okej, bomo poskusli, sam, da ne bo drselo potem user posted image

mi imamo eno zadevo od DM-a (denkmit se imenuje).. že tako ga dam dvojno merico, pa nikjer nobenega leska... se bolj nagibam k opciji, ki jo je navedla pikica, da je pač laminat brez leska. je nov, barve ameriško jabolko, blazno lep in gre na celotno pohištvo, ampak sveti se pa res ne... pa še vsaka najmanjša stvarca se takoj pozna... ja, lep in neuporaben user posted image

(odgovor članu zvezdica_1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2011 18:29:40   
Pikica_82
Po stekleksu sigurno ne drsi, preverjeno user posted image  Jaz ma Frosh za stekla no, sam saj najbrž ni ful razlike. Ko brišem stekleno klubsko mizico še večkrat kr tla okoli nje pobrišem, ko se mi ne ljubi celotne sobe gor brisat user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2011 18:44:16   
podjetnica
Emsal user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.1.2011 8:13:46   
neodkrita
Mene pa zanima a ta emsal daš v vodo ko umivaš tla ali potem namažeš na že umita tla??

(odgovor članu podjetnica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.1.2011 14:32:19   
Barbara_L
evo, grem probat:bom počistila najprej samo z emsalom, nato pa še mehčalec-poročam popoldne, kako bo.

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.2.2011 17:42:16   
CariSSa10
kaj mehčalec dodate k vodi s čistilom za laminat, al samo voda+mehčalec??

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?