|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Laminat
30.1.2007 10:19:34   
ery
Dan,

mene pa znaiam, če je katera namazala laminat z voskom, da se sveti? ker namreč-jaz sem ga namazala, pa mi je fullll žal, ker se zdaj na tej svetleči površini popolnoma vsaka črta pozna. In zgleda grdo, četudi pomiješ. user posted image

A se da ta vosek kako dol spravit? In na splošno-s čim čistite laminat, da ni flekast???

Hvala, pa lep dan. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Laminat
30.1.2007 10:23:00   
total
Nikoli nisem ga mazala z voskom,čistim pa z čistilom EMSAL-prav za laminat.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2007 10:26:55   
Anonimen
z čistilom EMSAL

jaz tudi

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2007 10:29:12   
Anonimen
Ja jst sm ga z voskom pronto.
Pa tud pri men je vse poznat, sam mislim da to ni zarad voska. Pač na laminatu je vse vidt. Moja kolegica ga ne z voskom pa je še slabš k moj.
Jaz ga parkrat letno umijem z odstranjevalcem voska Emsal(zelena flaša) in pol spoliram z pronto voskom.
Drugače ga pa enkrat tedensko umijem z emsal za laminat.
Pomivam pa z viledino krpo na teleskopski metli. Praktično in hitro.

Sem pa probala ga enkrat umit z črnim čajem in je res dobro spucal. ta nasvet sem pa dobila na enem drugem forumu. Črni čaj razredčiš (mislim da 2dl na 2l vode) in pol s tem pomiješ.

Aja pa pri laminatu moreš pazit da imaš res dobro ožeto krpo k brišeš k drugače ostanejo pise in fleki.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2007 19:22:51   
Nisaa
Ja jst tud čistim z čistilom za laminat pa še nej bi ga čistil v tisto smer ko je položen  da lahko vsak laminat posebi obrišeš ker če lih kontra brišeš pol lohk pše pol fališ pa še flekast ostane!Tud če ga samo z vodod pa ni ostal flekast je pa bolš s čistilom vsaj ne gre v fuge oz tam kjer se stika!

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2007 12:05:04   
Sandra*
IZVIRNO SPOROČILO: total

Nikoli nisem ga mazala z voskom,čistim pa z čistilom EMSAL-prav za laminat.

Jaz enako, ampak je lepo sam ko je mokro, potem pa dvakrat gor stpiš pa je vse flekast.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.2.2007 9:42:53   
ery
ja sandra, točno tako je! Pa zakaj je to? grr, kolk mi gre na živce ta laminat!!!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.2.2007 9:45:36   
Anonimen
mal zamište pa bo :) js ga umijem vsake kvatre samo z vodo in pač čimerkol od čistil mi pride pod roke

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.2.2007 10:03:58   
Anonimen
Pomijem z vodo v kateri je čistilo za tla Aiax,flekov pa ni.
Pa saj nisem nora,da ga bom voskala,da se vsi pobijemouser posted image Že tako sem enkrat stonice namazala in zglancala,pa bi bila kmalu kriva umorauser posted image Kar dva otroka(velikam,da ne bo pomote)sta se po riti pripeljala do konca stopnic,nato pa sem morala še pol meseca gledat modrice na zadnji platiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.2.2007 11:50:05   
maca123
S kakšno krpo bi bilo najbolje brisati laminat? Kaj uporabljate?

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.2.2007 12:42:08   
ery
To bi tudi jaz rada vedela-krpa??

In še nekaj-kako to, da po ajaxu ni nič flekast laminat? a se nič ne pozna na njem, če pade kaka kaplja vode gor???

(odgovor članu maca123)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.2.2007 12:43:19   
Anonimen
Jaz imam viledino krpo prav za parket in laminat na teleskopski metli. Ful praktično. Moreš pa orng krpo ožet da je sam vlažna drugače se poznajo lise.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
12.2.2007 17:43:38   
Anonimen
Nobenih flekov,po brisanju z navlaženo krpo in z čistilom.Ne vem,no al jih pa ne vidim,še posebej,ker je svetele barve,ja pa v sobah je.V dnevni imam pa ladijski pod,ki pa je že kar starinskega izgleda in se ne vidi flekov.
Sicer pa punce,pa kaj toliko pretiravate,a obiski pridejo štet fleke na laminatu,al k vam poklepetat?Tolk pedantne pa res ni gtreba da ste in se z fleki grenite dneve.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
12.2.2007 20:25:25   
Meggi
men je full žal da smo dali laminat- čeprav ga imava k sreči samo v spalnici, tam pa tak razen naju nima nihče vstopa- tak da se k sreči ne sekiram velik, sam na jetre mi pa gre.

Zdej naj pa še ekrstra coto kopujem za ta h..... res je lep samo ko je moker,...pa še škripa mal....

No, zato pa imavo v dnevnem prostoru  s kuhinjo in v otroški, res zelo neobčutljive OSB plate. Se nič ne vidi če mi pokravalka dol pade, al celo kak pisker, prah,... še čokolino skor ne. Sam d se ne bi šel kdo kar na tla hranit- seveda obrišem ,...

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?