|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lakota
21.4.2008 8:29:24   
zanositev
Sem v 7.tednu user posted image . -znaki so le utrujenost in lakota..nič mi ni slabo.user posted image
V že 6. tednu sem postala tako lačna, da moram jesti na 2 uri. Zjutraj preden se odpravim v službo moram že jesti...Skoz mi kruli in brboli v trebuhu. Prebrala sem, da lakota nastopi kasneje...Ali je tudi vas lakota takoj napadla? Bojim se, da se ne bi preveč zredila user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lakota
21.4.2008 8:33:43   
anju
me je napadla lakota TAKOJ. in sem se (vsaj za moje pojme) preveč zredila - 17kiluser posted image dojenje pridno pobirauser posted image tako da, če bi še enkrat, bi spet jedlauser posted image

(odgovor članu zanositev)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2008 8:41:43   
Acjom1
Mene je lahkota prijela že preden mi je zamujala menstruacija. To je moj prvi znak nosečnosti, tudi prvič je bilo isto. Me je pa potem okoli 8. tedna, ko so se začele slabosti, za dober mesec konkretno minilo do hrane. Zdaj se pa apetit veselo vrača. user posted image

< Sporočilo je popravil Acjom1 -- 21.4.2008 8:42:14 >

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2008 8:52:19   
polma
Hojla! pri meni se je volčja lahota začela takoj naslednji dan ko sem zanosila,če verjameš ali ne! Takoj je bilo nekaj drugače, sploh zato ker nisem suhica in imam vedno kako kilco preveč. Ampak, tale lakota- tega se pa ne da opisat! No, ksreči sem hrepenela po bananah, mesu,solati,  nasploh po sadju in mesu in zelenjavi. In še vedno je tako.
Sem v 34t, zredila sem se uradno 12 kg, jaz pa raje dodam 2kg zraven, ker sem se 100% do prvega pregleda v 8t zredila. Niti se mi ne zdi tako grozno. Lahko bi pa se zredila seveda veliko manj....
Lakota te bo počasi minila, jaz zdaj sploh ne jem več veliko, ker ne morem- pa bi po logiki moralo  bit lih obratno. Zato-probaj jest zdravo, ne se basat s sladkarijami, ampak hrano ki jo user posted image potrebuje-vitamini, minerali, beljakovine. Pij pa za dva-ampak ne sadnih sokov pa mehurčkov, boš vidla kako boš vzljubila vodo! Predvsem pa uživaj!
Čestitke in srečnihuser posted image mesecev!!!!!!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.4.2008 9:17:48   
*zoe*
Tudi pri meni se je lakota začela takoj. Sploh tja do 3 meseca sem mogla jest vsake 2 uri oz. skoz nekaj imat v ustih. Potem pa se je lakota malo umirila. Sedaj se mi zdi, da jem približno normalno imam pa še vedno prebliske kaj bi jedla.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.4.2008 9:18:11   
wing
Lakota je pri meni bila svojevrsten pojav. To je bila posebna lakota-nosečniška lakotauser posted image  To je pomenilo, skoraj konstantno nekaj grizljati-na začetku za premagovanje slabosti suho sadje in študentska hrana, kasneje pa želja po kompletnih obrokih večkrat dnevno, to pomeni juha, glavna jed-meso,priloga solata. Sladice mi edino niso šle (tako) v tek. Kar velik del razmišljanja je šel za hrano, haha.Zredila  sem se 15kg, sedaj po 5m, pa je šlo že vse dol, polno dojenje...eh, nič se ne sekiraj, resnično, vse boš pokurila, sem se tudi sama sekirala, ker sem bolj suhe sorte in si ne predstavljam, da bi skakala z oblogami naokrog, pa ni nobene panike. Tak da kar jej če ti paše. Poskrbi pa le, da bo v hrani vse kar potrebuje otrok in ti seveda!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.4.2008 11:55:46   
Dream
Lakota se mi je pojavila približno v 3. tednu, sem pa jedla podobno kot sedja - vsaki dve urici nekaj, sicer sem imela občutek, da me bo kr pobralo. Sedaj se je stanje umirilo in ni več potrebe po neprestanem polnjenju želodčka.

(odgovor članu wing)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.4.2008 11:59:36   
srki
Se mi zdi, da sem že nekako od začetka bolj lačna, kot prej. Sploh zjutraj, prej nisem imela rednega vsakdanjega zajtrka, zdaj moram jest, ker do 12-ih ne bi zdržala.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.4.2008 13:30:27   
zanositev
Pol je to normaln....
Jaz sem se pa že zamislila nad sabo ko sem vidla, da mi trebuh že od hrane raste...Da moram zmanjšat.
Bom jedla še naprej kot bo želel user posted image .

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.4.2008 13:49:47   
portugalka
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Tudi pri meni se je lakota začela takoj. Sploh tja do 3 meseca sem mogla jest vsake 2 uri oz. skoz nekaj imat v ustih. Potem pa se je lakota malo umirila. Sedaj se mi zdi, da jem približno normalno imam pa še vedno prebliske kaj bi jedla.

ja in to nekaj v ustih je bilo vedno tisto najmanj zdravo
ogromno volje rabiš, da se ne prenažiraš,
sicer pa ... saj se potem mal umiri v zadnjem trimesečju,
ni treba met skoz user posted image nekaj v ustih,
ampak samo občasno :)
itak pritiskanje na želodec ti ne pusti več veliko pojest
k takoj vse tišči
neč bat...
pušenjak mi je rekel, da se glede hrane v nosečnosti itak dogajajo čuda
da si punce želijo svašta stvari (npr.: jejo usnje), itd.
tako da
ti kar veselo, pa kar ti paše... vse je normalno user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.4.2008 15:34:02   
Bethany
Jaz bi tudi kar naprej nekaj glodala. Slabosti sicer nimam (vsaj ne takih hudih), pa na srečo se mi tudi apetit po sladkarijah ni pretirano povečal kot pred nosečnostjo, se mi pa iz ure v uro spreminjajo želje po tem kaj bi dala v usta. Tako da je kuhanje postalo skoraj nemogoče, hehe user posted image Saj mi še predno je kuhano, zadiši nekaj čisto drugega. Pa na žalost se mi veliko lušta tudi slanih stvari, kot je čips ali kokice, kar pa, vem ja, ni najbolj zaželjeno. Na srečo se uspešno upiram tem željam. So pa vedno lušte po sadju, kar je prav kul. user posted image

(odgovor članu portugalka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.4.2008 15:46:37   
jajula

IZVIRNO SPOROČILO: anju

me je napadla lakota TAKOJ. in sem se (vsaj za moje pojme) preveč zredila - 17kiluser posted image dojenje pridno pobirauser posted image tako da, če bi še enkrat, bi spet jedlauser posted image

tud mene je lakota ful grabla in sem tud šla 17 kg gor, sam dojenje nč ne pobirauser posted image user posted image user posted image ampak sej med nosečnostjo ni druge kot da ješ če si lačna, sam probaj čim bolj zdravo jest

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.5.2008 20:02:41   
marjetica84
hay! mene je že lakota takoj napadla in napade sem že imela pred nosečnostjo, sedaj sem v 5.tednu in imam ful apetit pa nč mi ni slabo?! Zredila sem se v tednu že za 1kg pa pol. Pa kr spala bi. Ampak lačna sm pa res kr naprej

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.5.2008 22:41:45   
Naja30
Jaz sem tud mogla pogosto jest, drugače mi je bilo še bolj slabo.

(odgovor članu marjetica84)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?