|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lak za nohte
4.7.2008 16:06:05   
malania
Pozdravljeni!

Mene pa zanima kakšen lak za note uporabljate, da je obstojen.
Do letos sem imela enega L'orealovega (svetle mat barve, obstojen do koncauser posted image ), samo sem ga porabila. Pa grem, da kupim novega, a takšnih žal nimajo več user posted image . Pa sem kupila enega z imenom ''Resist & Shine''- prav tako L'orealov. Ampak sploh ni podoben prejšnjemu, predvsem me moti to, da se naslednji dan ko ga naneseš že odlušči (in to na nogah!!!!!). No, pa grem zopet enkrat pogledat, pa kupim nek Manicure varianto, prav tako od L'oreala, v upanju da je kaj podobnega prvotnemu. Sej je ok scena, ampak ni to to, saj niti barve nima, pa tudi obstojen ni... (najbrž ne morem kaj takega niti pričakovati, verjetno je to nek podlak kaj pa vem?).

Ker ne mislim doma imeti celotne kolekcije lakov, pa tudi poceni ni ta reč, me zanima kakšne lake uporabljate ve? Meni so sicer všeč nežne, svetle mat barve (da se ne vidi nohtov skoz - ker moji pač niso toliko lepi user posted image ).

Zelo bom vesela vaših odgovorov!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lak za nohte
4.7.2008 21:07:04   
arabela*
hoila.
Nevem,jaz glede lakov ne gledam na znamko.
Ponavadi si kupim od s-he(nail whitener) in si kar francosko manikiro naredim.Se mi zdi,da ta najlepše pride doizraza,sploh v dveh slojih.
Včasih pa kupim tud kaj od manhattna.
Če pa želiš lep sijaj,pa si obvazno kupi od kiss,ta prozorni za finišuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.7.2008 21:16:47   
maja1488
Jaz sem imela ful probleme z rdečim. Doma imam ene 6 rdečih lahko vsehmogočih barv in vsi so se mi na nogah po enem dnevu ogulili (na konici). Potem mi mami enkrat privleče iz hoferja lak. Jo mal nahrulim, da kaj mi to nosi, ker je itak za en drek... ampak zvečer vseeno probam. Glej ga zlimka, po 10 dneh sem si ga dol spravla, ker sem si jih mogla ostričt. Noht je imel narastek, barva pa še vedno sveža. Cena pa mal več kot 2 eura. Sem šla v hofer in kupila vse barve user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.7.2008 21:40:57   
malania
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
Nevem,jaz glede lakov ne gledam na znamko.

Ma saj nisem mislila, da mora biti od znamke (hotela sem povedati kateri je bil tisti ki sem ga kupila), saj le lahko tudi iz Hoferja, kot je rekla maja1488 - in verjamem, da deluje (moram sprobatuser posted image ).
Hvala!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.7.2008 22:02:26   
arabela*
nisem tak mislauser posted image
Pač pri drugih stvareh sigurno bolj pogledam kot pri laku.Pa ne vem,nekako sem bila vedno zadovoljna z temi tapoceni laki.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2008 8:12:02   
tinkamiška
jst mam zdej enga od colistarja in se zaenkrat dobro obnese. ne vem pa kako bi blo, če bi bla na morju in vsak dan v vodi,.....

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2008 17:27:05   
natasarobi
Men so bili še najbolj od Nivea, z L'orealom nisem bila zadovoljna. Dobila sem pa en lak od firme Wet n Wild pa mi je tudi ok. Barva je lepa, se malo sveti, pa nimam nadlaka. Edino kar se tiče obstojnosti bi pa težko rekla, ker skoz delam neki z vodo in gobicam.

Še najbolj so mi pa všeč laki, ki jih dobiš poceni v dm ali Muellerju - tisti mini, ki jihimajo pri blagajnah. Jih saj porabim oz. mijih ni težko vrečt stran, ko so za nič.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2008 20:56:19   
helloKitty
Za noge ponavadi uporabljam Niveo ker mi ful drži, sploh če nadlak nanesem gor. Za roke pa ponavadi uporabljam She ali kaj podobnega.

Đoli:)

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.7.2008 21:11:04   
malania
Hvala vam punce user posted image

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.7.2008 17:07:18   
malania
Živjo, zopet se javljam user posted image

Šla sem v nabavo laka za nohte. V prodajalni kjer sem bila so mi svetovali Jessica lak (sicer sem prvič slišala za to vrsto) in obvezno nadlak. Ko sem želela pogledati še tiste, ki ste mi jih svetovale ve, so mi rekli, da od Nivee ne prodajajo, Collistar pa so imeli samo ta prozorne. In sm rekla da sprobam tistga Jessica. Rekla pa mi je, da si morm nanest 2x in še nadlak čez. No, nisem bila nikol ne vem kak ekspert za te zadeveuser posted image . In res, zdaj po nekaj dnevih je še vedno tak kot je bil, in to celo na rokah (sicer res nisem ne vem kaj delala, ker je bilo izpitno obdobje, ampak vseeno).

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.7.2008 21:49:09   
jakaracman
Ja Jessica , pa LCN in OPI.To so ful dobri laki.

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.7.2008 8:52:10   
maja1488
Kakpen nadlak pa imate? Jaz ga nikoli ne dam user posted image

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.7.2008 9:10:34   
Katey
Meni osebno za nohte na roki LCNuser posted image  in Channel za nohte na nogi, oba sta zelo obstojna in se lepo mažeta.

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.7.2008 9:31:04   
malania
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Kakpen nadlak pa imate? Jaz ga nikoli ne dam user posted image

Jaz ga do zdaj tudi nikoli nisem uporabljala. Kupila sem od Max Factorja (upam da je prav napisanouser posted image ), za 6€, ker je bil cenejši od Jessica 10€. Je pa res, da nohti izgledajo drugače, lepši, se bolje svetijo.
Najbolje da vprašaš v trgovini, kakšnega ti svetujejo (kvaliteta pa cena).

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.7.2008 21:51:28   
Jelcy
Meni so najboljsi laki Alessandrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.7.2008 6:20:01   
Anonimen
malania

Do letos sem imela enega L'orealovega (svetle mat barve, obstojen do koncauser posted image ), samo sem ga porabila. Pa grem, da kupim novega, a takšnih žal nimajo več user posted image .

Imela sem enako izkušnjo, vendar se je izkazalo, da so vsi drugi laki nula proti L'orealovim. Tako, da sem ostala na teh, kupujem pa vedno tiste "negovalne" z vitamini, kalcijem,...na rokah mi zdrži po 1 teden, seveda pa obvezno čez nanesem prozoren nadlak od nailfinity-a.

(odgovor članu malania)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
28.7.2008 8:45:17   
.Anonimna.
Jaz uporabljam izključno OPI .
Kupujem jih prek ebaya, en stane 6€ (iz ZDA, iz UK pa 10€). So pa fajn, ker imajo širok čopič user posted image

Mažem jih 2x + nadlak. Če imam svoje nohte, občasno (pri rdečih barvah) tudi podlak, da lažje potem dol spravim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.8.2008 15:33:12   
arabela*
jaz bom danes sprobala tud od Loreala resist&shine.
Bom drugič komentiralauser posted image

(odgovor članu .Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.8.2008 18:15:40   
* Mateja *
Jaz jih imam pa od Avona in sem z njimi ful zadovoljna. pa zadnjič sem si slučajno kupila ga od Artedco-ta in mi je tudi fajn!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.8.2008 10:44:11   
mala zirafa
Mavala in max factor infinity.1A!

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.8.2008 21:19:31   
arabela*
No,da še malo pokomentiram.
Sem si zadnjič nalakirala z lorealovim,pa se mi zdi čist zanič
Danes pa sem si nabavla od max factorja nailinfinity,pa moram rečt,da sem zelo zelo zadovoljna.Nohti zgledajo res superuser posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

nosečniški čep
pika001

Koliko časa po odluščenju čepa si rodila?

isti dan (57%)

naslednji dan (16%)

v 3 dneh (12%)

v do 1 tednu (6%)

v 1-2 tednih (4%)

po 2 tednih (5%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!