Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Lahko zamrznem tunin namaz? 4.11.2006 20:39:55
|
|
|
|
HuAnita
|
Tile obiski Včeraj sem zvečer 3 ure pekla in miksala, pa niso pojedki niti četrtino Skratka, zanima me, če lahko doma narejen tunin namaz zamrznem (sestavine: tuna, sir za mazanje, maslo, peteršilj, bazilika, česen in čebula v prahu)? Skoraj ves je ostal, pa ful je dober, pa mi je trnutno že slabo od njega....
|
|
|
|
RE: Lahko zamrznem tunin namaz? 4.11.2006 20:48:23
|
|
|
|
lan
|
Ne vem,ampak jaz ga ne bi.Po mojem potem ne bi bil več tako dober .Sicer ga pa lahko malo meni pošlješ v Krefeld,ga bom zelo vesela .
|
|
|
|
RE: Lahko zamrznem tunin namaz? 4.11.2006 21:02:25
|
|
|
|
HuAnita
|
Takoj ti ga pošljem! Daj naslov!
|
|
|
|
RE: Lahko zamrznem tunin namaz? 4.11.2006 22:25:21
|
|
|
|
žužu
|
ja, itak. lahko. nič takega ni notri. samo poskušaj ga pa vseeno porabiti čim prej.
|
|
|
|
RE: Lahko zamrznem tunin namaz? 5.11.2006 8:32:24
|
|
|
|
lelaval
|
Pri nas še nikoli ni ostal. Jaz ga ne bi zamrzovala. Itak par dni zdrži v hladilniku.
|
| Stran: [1] |
uporaba lubrikantacarmencitaAli uporabljate lubrikante po porodu pred spolnim odnosom?DA (
29%)
NE (
71%)
Število vseh glasov: 52Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!