Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lahko oče dobi skrbništvo? 4.3.2007 14:56:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam, da nič. Vsaj ko berem zgodbe, podobne tvoji, po navadi pravijo, da ni treba nič skrbet. Upam,d a je res tako. Želim ti vse dobro.
|
|
|
|
RE: Lahko oče dobi skrbništvo? 4.3.2007 14:58:16
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
V Sloveniji se zelo zelo redko zgodi, da otroka dodelijo očetu. Kljub temu, da bi bilo včasih boljše - pa ne pravim to za tvoj primer.
|
|
|
|
RE: Lahko oče dobi skrbništvo? 4.3.2007 15:04:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj lahko doseže? Ne pijem, ne drogiram se, imam streho nad glavo, službo...avto... Glede na napisano ne kaj dosti....tudi grožnje ne gredo v njegovo dobro.
|
|
|
|
RE: Lahko oče dobi skrbništvo? 4.3.2007 15:04:48
|
|
|
|
Anonimen
|
S tem moški velikokrat grozijo ženskam,saj mislijo,da jih bodo s tem držali v šahu.
|
|
|
|
RE: Lahko oče dobi skrbništvo? 4.3.2007 15:07:53
|
|
|
|
hariba
|
V Sloveniji se zelo zelo redko zgodi, da otroka dodelijo očetu. Kljub temu, da bi bilo včasih boljše - pa ne pravim to za tvoj primer. Ja res je tako kot pravi london pariz. Mora biti že zelo tehten razlog, še marsikdaj, ko je ga oće ne dobi. Lahko te pa še stem potolažim, da je to tipična grožnja očetov, tudi takih, ki jim je v resnici bore malo do otrok, le svojo bivšo hočejo na tak način ustrahovat in držat v pasti. Pride pa kdaj kakšen tak očka tudi na csd tožit.
|
|
|
|
RE: Lahko oče dobi skrbništvo? 4.3.2007 18:08:18
|
|
|
|
Samoyedka
|
No, jaz sem bila dodeljena očetu in bom vsaj za to večno hvaležna CSD-ju, če že marsikaj drugega zaj.... Vprašanje je, kaj bi bilo danes z mano, če bi me po logiki večine soc.delavk, da je mati le mati, pa čeprav je slamnata, dodelili moji mami... Priimek, bivališče itd.nima nobene veze z dodelitvijo. Po starem zakonu so skrbništva urejali CSD-ji, zdaj to naredi sodišče, CDS poda le svoje mnenje. Upam, da otrok ni priča tem hudim sporom - vem, da se v razpadlih zvezah pere veliko umazanega perila, da komunikacija največkrat ni možna, ampak lahko vama obema le položim na srce, da se probajta na miren in lep način (kolikor se to v danih razmerah da) pomenit- poskusita zamere in hudo kri, ki jo imata med seboj kot partnerja dati vsaj za malo na stran in se usedita kot starša, za dobro otroka. Meni je to vedno grozno brati, ker vem, kako to obračunavanje in grožnje izgledajo, najkrajšo pa v vsakem primeru potegne otrok. Upam, da se bo vse dobro končalo
|
|
RE: Lahko oče dobi skrbništvo? 4.3.2007 19:56:15
|
|
|
|
KIKI****
|
Lako ti povem da poznam primer kjer sta fant in punca šla narazen, punca luta okrog, malega ji pazijo starši ali sestra, dela v gostilni, velikokrat se ga napije, čez vikende ponočuje, malega je mela kot višek baba frdamana no in ji je poslal CSD na dom da si zadeve ogledajo (doma so v bloku 2 sobno stanovanje uporablja 8 ljudi 6 odraslih in otrok) oblačila ležijo povsod groza... in ni dosegel nič-starši so jo branili češ da mora malo ven s prijatelji.. tak da mislim da naj se enkrat kresne po glavi zakaj je bil tak trot da te je zapustil samo z otrokom Pa vse najlepše in vso srečo da dosežeš svoje.
|
|
|
|
RE: Lahko oče dobi skrbništvo? 4.3.2007 20:41:07
|
|
|
|
plenicka
|
Se strinjam s s tisto, ki je napisala, da grozijo tisti očetje, ki jim sploh ni toliko do otrok, ampak želijo samo še bolj prizadeti bivšo partnerko. Vem, da te to spravi iz tira, ker se je meni isto dogajalo in ker na sodišču še nimam urejeno, se konec koncev lahko še njegove grožnje ponovijo...poskusi ga ne jemati resno, saj če imaš urejeno vse, kar je v korist otroka, potem se nikar ne boj! POGUMNO NAPREJ!!!!
|
|
RE: Lahko oče dobi skrbništvo? 4.3.2007 23:02:17
|
|
|
|
taja27
|
poznam primer, kjer je mati pustila partnerja in sina (9 mesecev) in je šla z drugim. pa so bile socialne delavke na njeni strani, ker je mama le mama. SD so govorile, sej ko bo imela urejeno življenje, ga bo vzela k sebi. zdaj je fant star 6 let in ga mama še vedno ni vzela k sebi. ima pa že dva druga otroka. še dobro, da ima očeta, ki ga ljubi in babico in dedka, ki pomagata očetu skrbeti zanj.
|
|
|
|
RE: Lahko oče dobi skrbništvo? 5.3.2007 10:13:44
|
|
|
|
puka
|
Tudi meni je tako grozil, pol pa zmeraj manj in je že čisto nehal. Oni dobro vejo kakšne skrbi in koliko dela je z otroci,malokakšen je to vse sposoben peljati verjemii. To grozijo zato ker vejo da te prav s tem lahko zelo prizadanejo in ustrahujejo.Bodi mirna kar se da, če bo videl da se še sekiraš zraven bo še bolj turiral. vso srečo
|
|
|
|
RE: Lahko oče dobi skrbništvo? 5.3.2007 10:36:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja otrok večinoma pripada mami, verjetno jo bodo dodelili tebi, če imaš otroka res rada in mu nudiš to kar potrebuje.. Pa kar povej pol na sodišču, da ti je grozil, da ti bo otroka vzel... Bomo videli, kdo bo potem na koncu zmagal.. Nič se ne sekiraj, fantje so pač takšni... Vso srečo
|
|
|
|
RE: Lahko oče dobi skrbništvo? 5.3.2007 12:19:00
|
|
|
|
ronja
|
mislim, da glede na zadnji odstavek nima možnosti, da mu dajo otroka. Otroka dajo pri nas očetu le, če ima mama res kake hujše probleme, ti pa nisi odvisna od nobene substance in imaš celo svojo službo in stanovanje oz. imata z otrokom kje bit. Brez skrbi.
|
|
|
|
RE: Lahko oče dobi skrbništvo? 5.3.2007 23:51:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne bo dobil on skrbnistva .. se tam, ko so re stehtni razlogi, ga komaj dobi. Ker vsak pravi da je mama pac mama in je to naravno in bla bla .. ampak obstajajo tudi ocki, ki vse to zmorejo ( ). Sicer mi pa ni jasno, kako je lahko nasa draga Slo zatajila v primeru druzinskega nasilja - je bilo po TV - mama je sla v materinski dom (a je vzela otroka s sabo, ne vem) in ga je sodicsce dodelilo ocetu, ki je skoz pretepal mamo. Ker ima pa stanovanje in avto ...
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......