|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lahko clear blue pokaže narobe?
7.9.2007 8:34:00   
Anonimen
M bi morala dobiti okoli 5.9, ampak ker je ni bilo in se je namesto nje pojavil samo nek rjav izcedek, ki je trajal 3 dni sem danes naredila clear blue in je pozitiven. Sicer je navpična črtica rahla, ampak vidna. A se je že kateri zlagal? Jaz kr ne morem verjet in me je strah, da ni res. 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lahko clear blue pokaže narobe?
7.9.2007 8:35:14   
Anonimen
ja men se je sam je pokazal da nisem noseča čeprav sem bla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.9.2007 8:35:18   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v primeru izcedkov pojdi do g, pa počivaj čimveč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.9.2007 8:36:02   
Anonimen
Baby check, na katerega sem prej prisegala, ker mi je dvakrat pokazal user posted image  še pred zaostankom M, lahko pokaže nosečnost, ki je ni. Preverjeno. Clear blue je menda bolj točen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.9.2007 8:43:01   
Raho
Bojda je CB najbolj natančen nosečniški test. Ne vem. meni je BC tudi enkrat pokazal user posted image  pa nisem bila user posted image . Sama pa prisegam na Fisrt Sign - vedno pokazal točnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.9.2007 8:57:56   
BLAŽIKA
Zmoti se test samo če ste noseči in pokaže da ne, če pa je pokazal črtico za nosečnost pa se skoraj ni zmotil 100% razen, če si jemala kakšne hormonske terapije prej potem bi bilo možno, da je zmota.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.9.2007 8:59:25   
puncica
Ja meni je pokazal narobe ampak tud negativno namesto pozitivno, kar je po moje bol pogosto

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.9.2007 9:02:45   
*sanela*
Držim pesti, da je pozitivno!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.9.2007 9:23:38   
marita
meni je CB v prvi nosečnosti takoj pokazal +, v drugi tudi, jaz nimam pripomb. Sem pa delala še od DM-a First sign, je tud pokazal 2 črtici, sam tist mi je bil mal čuden, k je bla druga črtica ful rahla. Pri CB pa takoj velik +. Tako, da jaz prisegam na CB. Ziher je ziher.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.9.2007 9:57:20   
*Uršula*
men je CB pokazal da sem noseča pa v bistvu nisem bilauser posted image  tako da se lahko zmoti ampak upam da se v tvojem primeru ni.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.9.2007 10:11:23   
Anonimen
Za tiste, ki vam je test pokazal+, pa niste bile noseče: Verjetno je prišlo do zelo zgodnjega ss. Npr. Zanosile ste nekje na sredini ciklusa, bhcg je začel rasti, potem pride do ss, bhcg začne padati - v tem času pa je čas M, ki zamuja, ve naredite test, in ta zazna bhcg, ki v bistvu pada in ne narašča. Prav zato je tudi črtica lahko rahla.
Pri meni je blo tako, da sem test naredila na dan pričakovane M, bila je srednje močna črtica, čez 3 dni isto srednje močna, potem čez 3 dni pa zelo rahla oz.komaj vidna. To je dokaz, da je moja pikica šla.user posted image

Lp in rečno.user posted image

(odgovor članu *Uršula*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
7.9.2007 13:10:42   
Anonimen
Prejšni teden sm izvedela  v lekarni Naklo da je prišlo kar nekaj reklamacij za test CB, in da je možno da je bila cela serija slaba user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.9.2007 13:32:35   
Lupita
Ja, pri meni uje bilo podobno!!!

IZVIRNO SPOROČILO: urskaj

Za tiste, ki vam je test pokazal+, pa niste bile noseče: Verjetno je prišlo do zelo zgodnjega ss. Npr. Zanosile ste nekje na sredini ciklusa, bhcg je začel rasti, potem pride do ss, bhcg začne padati - v tem času pa je čas M, ki zamuja, ve naredite test, in ta zazna bhcg, ki v bistvu pada in ne narašča. Prav zato je tudi črtica lahko rahla.
Pri meni je blo tako, da sem test naredila na dan pričakovane M, bila je srednje močna črtica, čez 3 dni isto srednje močna, potem čez 3 dni pa zelo rahla oz.komaj vidna. To je dokaz, da je moja pikica šla.user posted image

Lp in rečno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?