maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: MissLady Danes sem mu rekla, da vem da se je lagal in je rekel, da to zato, ker bi mu sigurno težila Nikol mu nisem rekla, da ne sme na bowling (ok mogoče sem bila ene parkrat slabe volje, ker sem bila ceu dan z dojenčkom in bi rada videla, da bi ga še on pazil). Začel je tudi s tisimi forami... da on men ne bo polagal računov kam hodi in blablabla.... Jst sem pa čist znorela. Zagrozila sem mu, da bom šla stran z otokom, ker ne mislim prenašati njegovih laži. Povej mu, da za njegovo ravnanje nisi ti odgovorna, kot nisi odgovorna za to, da nima jajc povedat kam gre. ce se te boji potem naj kar tako tudi pove. Je odrasla oseba, ki dela stvari zaradi sebe, a ne zaradi tebe. Racunov pa ne mora polagat dokler je sam, ko ima pa druzino in ce hoce imet druzino, polaga racune in ima odgovornost do druzine. Druzina ne visi na obesalniku, da jo nekdo po zelji sname in uziva v njej, pa jo nazaj obesi, ko mu ne pase. Nasplošno se mi full velikokrat zlaže. Sem že premišljevala, če sem res jaz kriva za to. Pa se mi ne zdi. Včasih sem res tečna za kakšno stvar ali pa mi ne paše, da kam gre... ampak če me na to opozori, se potrudim da s tem neham. Ga razumem, da mora it parkrat na teden na rekreacijo. Zakaj se mi potem mora lagat??? Strah me je, da drugače sploh ne zna. Me je strah, da hoce in biti in samski in z druzino. Vendar tako ne gre. In ce bo sel "po modelu" kmalu mu bo vse odvec in ne bo vedel kaj naj s seboj in kaj naj z druzino... in zakon bo trajal dokler bos ti hotela... oz. dokler bos ti vztrajala - nekaksen vzorec za moske, ki niso pripravljeni, zreli in sposobni prevzeti odgovornosti za sebe in svoja dejanja. Kako pa naj bo zaupanje, če je le-tega že izdal? Zaupanje bi recimo pomenilo, da ga ne sprašuješ kje je in kam gre, ker mu kao zaupaš, da ima odgovornost do svoje družine in se mu itak mudi domov. No pri tem primerku na tole karto definitivno ne moreš igrat. In definitivno ima dolžnost polagat karte, tko kot ti. PO moji logiki, sta si oba želel otroka, se oba odločila zanj in bi morala tudi sedaj oba imeti enako odgovornost, skrb in odrekanje. Pika - brez debate.
|