|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lacen otrok?
20.10.2004 19:45:08   
dory
Moj mali dva dni res samo papca...povecal je obroke in poje zdej cca 160ml..ni vazno al je to mlecni obrok z rizolinom ali pa ima ornk kosila...papca na tri ure, od tega sem mu dala dva obroka pire krompirja, enkrat s spinaco in enkrat s cezano...zvecer pred spanjem najprej rizolino, potem pa se po flasi...pojedel vse...jaz pa vesela, da se mogoce to noc zbudimo in papcamo samo 1x...no to se ni zgodilo...se vedno zahteva poln obrok 3x na noc...sploh ne vem kaj naj se naredim...tudi gosta hrana pri nas ne pomaga prav nic....je boljse prepustiti se in upati na boljse case,ko se bomo lahko vsaj malo naspali?


lp od kronicno zaspanih :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Lacen otrok?
20.10.2004 20:13:32   
puncica
Ja ubogi revež a mu tak mal naštimate za jest:)-:)- Ja ne vem kaj naj rečem, smo tud mi kronično zaspani:)-:)- Pri nas pa je prejle pojedla sam 80:)-, pa jaz nimam pojma kako tako malo je, pa ji tišiš flaško a nič, ona ne bo več. Pa stara 4,5 mesca. Ma jaz sem se udala v usodo, ker nič ne pomaga. Treba pa je upat da bo čim prej.

Pa čim več dobro prespanih noči vama želim.:bravo:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Lacen otrok?
20.10.2004 20:35:18   
dory
Ves puncica,ko je na programu kosilo ima glavno jed in sladico..dvojno dozo + ostalo na tri ure...ce mu ni zadost pa tud ne vem...najboljs da mu kar zrezek dam...bo dalj casa sit ;)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Lacen otrok?
20.10.2004 20:42:38   
puncica
Ja en kremenatlc pa bo morda bolje:bravo::ups: Sej bo, tud zate in zame enkrat boljše:)- Pol bomo pa :(( kako so naši malčki že veliki, da že celo noč prespijo:bravo:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Lacen otrok?
20.10.2004 20:56:06   
Luna4
Se pridružujem nespančkom. Jaz se že en čas več ne obremenjujem z nočnim spanjem, čeprav ja vsaka noč pri nas pravi izziv. Ali bo to bujenje na eno uro ali dve ali pa pol. Moram edino priznati, da ta teden, ko sva se prenehala dojiti malo boljše spi in da spi zraven mene in ne več na meni. Spet eno izboljšanje, si mislim. Pri nas traja noč od 20-8h in v tem času tudi popapca 3 flaše + 100ml čaja. Samo, da čez dan ne je kot bi bilo treba oz. ful malo. Sem pa govorila že z večimi ženskami pa so rekle, da eni otroci samo presekajo in kar na enkrat prespijo noč brez flaš nekje pri 8 mesecih. Bomo videli kako bo pri nas. Je pa malo hecno sedaj ponoči dirkati po mleko, ker smo se do pred kratkim ponoči dojili.

Pa saj bodo zrasli in šli zvečer v life in takrat spet ne bomo spale, a ne?:zaspan:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Lacen otrok?
21.10.2004 7:36:53   
Erdbeere
Evo za informacijo moja je pri 5 mesecih pojedla 110 mleka na 4 ure, vmes pa sem ji potem začela dodajat enkrat mal jabolčka naribanga al pa banano pretlačeno pa tko oren hrano (pire krompir) pa šele pri 6-ih mesecih

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.
So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...




IUI zanositev
bit

Zanima me v katerem postopku IUI ste zanosile?

prvi (30%)

drugi (2%)

tretji (3%)

četrti (3%)

več (3%)

nisem (59%)


Število vseh glasov: 172

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!