|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   La Vie hlače so res totalen podn!!
25.1.2005 12:10:34   
ANJA5
Drage nosečke,
Ne kupujte hlač pri od La Vie, ker je res škoda denarja. Jaz sem jih kupila decembra - elegantne,črne - v bistvu navadne - vzamem najmanjšo številko, ker sem dost suha oz. samo v trebuh :sloncek:. Čez tri dni se mi strga na levi strani zadrga, ok. jo popravim in potem se mi strga še desna zadrga. Ok. spet popravim - rahko besna...
V upanju, da bo zdej mir, se mi strgajo še po sredini - spet šivam in sem zašila tud tam ko ni bilo strgano..že zelo besna...in kaj se zgodi zdele... pogledam dol in so se mi strgale še zadnji centimeter, tam kjer nisem zašila...jezna sem k :hudicek:.
Samo tolk da veste, da ne kupujete!!

Lp, Anja
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.1.2005 12:17:53   
pupika
Anja hvala za opozorilo.

Jaz bi jih na tvojem mestu nesla nazaj v trgovino in jim pokazala, kaj prodajajo. Kajti za tako ceno ti morajo dati druge hlače kot so v La Vie.

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2005 12:49:33   
Žaža
Tudi jaz sem kupila črne elegantne hlače (nič posebnega) v LaVIe. Verjetno gre za isti model, pa sem bila zadovoljna do približno 27tedna nosečnosti, potem se mi je pa isto začelo dogajat. Najprej zadrga na eni, potem na drugi. Na sredini še niso sle narazen, a zaradi moje povečane "telesne mase" me to verjetno še čaka.
Sicer sem mislila, da je to zaradi povečanega trebuha, beder in "ta zadnje", pa mogoče ni, mogoče gre za serijsko napako. So pa vsekakor predrage!

lp, žaža

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2005 13:18:41   
Pika?
Zanimivo. Jaz sem sicer kupila dvoje hlač od La Vie tam nekje aprila lani,ene črne elegantne in ene žametke, pa so mi tko fajn da jih še sedaj, ko nisem več noseča ampak še vedno z malo preveč kilami rada nosim!

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2005 13:21:43   
malika
Nesi jih nazaj. jaz nesem nazaj čisto vse, kaj ni OK. Ravno včeraj sem reklamirala eno igračo, ker ni več delala tako kot mora. Sicer me včasih malo čudno gledajo , ampak jim hitro povem, da stvar ni stala 500 sit.:)-:bravo:

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2005 13:27:32   
ANJA5
Samo zdaj so že vse pošite in zadrge so druge...
Kaj pa naj jim rečem?
Da jih imam dost in da naj mi dajo druge?

Anja

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2005 13:28:49   
malika
Jaz bi, sploh če še imaš račun.:bravo:

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.1.2005 13:42:05   
Anonimen
Tudi pred enim letom sem jaz imela takšne izkušnje z La Vie žametnimi hlačami. Katastrofa.

(odgovor članu ANJA5)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.1.2005 13:50:03   
Anonimen
Ja tudi jaz sem imela črne žametke in mi je šla zadrga pri strani. pa ne da bi bila nevemkako našponana :) FUJ!!!

(odgovor članu ANJA5)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.1.2005 13:53:00   
bikica30
Groza!

Jaz imam pa od La Vie črne žametne, ampak so brez zadrge. Spredaj na trebuhu je bombažni raztegljivi všitek in trakec za zavezat. Imajo malo nižji pas. Nosim jih že 2 meseca, pa je še vse na svojem mestu.
Upam, da tako tudi ostane!:grrr:

LP vsem :rozica:

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.1.2005 16:03:48   
Janika
jest mam tud žametke od la vie, trikrat oprane pa so že sprane (bile so črne).grrrrrrrrrr

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.1.2005 16:05:40   
KIRA
anjaS - jaz bi jih na tvojem mestu nazaj dala, pa naj ti dajo druge, ali pa kak bon. če pa ne bojo hoteli, pa jih prijavi tržni inšpekciji da prodajajo zanič robo in je ne marajo nazaj vzet. žal se najdejo tudi taki tički vmes...
lp:rozica:

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.1.2005 21:05:09   
anitaz
Jaz imam dvoje od La Vie, ene žametne,bež, so se strgale ob strani po enemu mescu uporabe!!! Samo sem naredila napako, ker jih nisem nesla nazaj :zmeden: Da o drugih še enih žametnih, zelenih sploooh ne govorim....strgala se je elastika!!!!!Pa sploh še na polovici ni bla (je tista prestavljiva)!!!!!GROZA!!! NIKOLI več NIČ ne kupim v La Vie! Vsa GRAJA!

LP,
Anita

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.1.2005 21:24:21   
beba76
Jaz mam tudi bež žametke in so zaenkrat še o.k., nosim pa jih kake tri mesece (ampak ne ravno pogosto).

Pri njih me je v prvi vrsti motila cena, je pa Orfam v moji bližini edina tegovina s cunjami za nosečke in sem pač nekaj nekje mogla kupit... Moti pa me tudi pas, ki je prenizek in ko je buši že velik, lezejo dol.
Upam, da mi zdaj, ko sem to napisala, ne bodo začele razpadat.:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.1.2005 7:32:45   
nikitta
skoraj sem jih zgubila...:(

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.1.2005 10:31:45   
pravljica
jaz sem si verjetno prav take - črne, elegantne, zadrge ob straneh - kupla za silvestrovo...pridem ponoči domov in me skor kap...raztrgan razporek!
takoj po praznikih sem jih nesla nazaj in zahtevala denar...je blo nekaj pregovarjanj, ampak na te potrošniške pravice se pa spoznam in to sem jim dala jasno vedet...v glavnem, nikoli ne menjam in ne vzamem bona, če mi ni v interesu...denar je le denar, z dobropisom pa ne morem drugje iskat hlač
ženskice - če blago ni to, kar bi moralo bit, imate pravico do VRAČILA DENARJA! (37. člen zakona o varstvu potrošnikov) če pokličete tržno inšpekcijo in ta ugotovi, da napaka obstaja, imajo kar nekaj več 100.000 stroškov kot če vrnejo kupnino :)

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ime za fantka
mel79

Katero ime je lepše? Lahko dodate svoje predloge.

Matevž (11%)

Tevž (8%)

Aljaž (20%)

Jaka (18%)

Jakob (18%)

Luka (26%)

Število vseh glasov: 280

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!