Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lažni popadki potem pa nič.... 13.2.2009 10:57:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem imela popadke že od 30 tedna,okrog 33 tedna so bili že pravi popadki,sem se odpirala.Rodila sem z 37 tedni
|
|
|
|
RE: Lažni popadki potem pa nič.... 13.2.2009 11:29:41
|
|
|
|
mulan
|
Jaz sem tudi en večer imela že lepe popadke, sem že mislila, da bo treba it. Pol sva še malo počakala, pa šla kar spat - sem si rekla, da če ne bom mogla spat, je to to. Pa sem se šele zjutraj zbudila!! No, pol pa je naslednji večer spet začelo, tokrat pa so hitri postajali vedno bolj pogosti, sva šla v porodnišnico in zjutraj se nam je rodila hčerkica. Se pravi, samo 24 ur je bilo med enimi in drugimi popadki. Bila sem pa 2 dni čez rok.
|
|
|
|
RE: Lažni popadki potem pa nič.... 13.2.2009 12:24:17
|
|
|
|
nastasja
|
Jst sm mela včeraj pregled (čez 3 dni mam rok) in me je cel dan tak tiščalo, pa še g. je rekel da mi je mal čepa odluščil, ker em krvavela, pa še zdaj mam sled........ zvečer sem mela kao popadke naprej na 5 min , potem na 10 močnejše, pol se je mal umirilo, ampak me je še vedno vse bolelo....sem šla spat in sm si mislnam če bo hujše bo to to....pa sem spala ko bubica in danes ....nič. Moja puža se še premika....tako da čakam vsa nestrpna kdaj končno bo. Mislim pa da se počasi malo bolj odpiram s temi "lažnimi popadki". Če pa bom čutila manj gibov, pa jutri potem pokličem v P. Sicer je to moja druga nosečnost, ampak prvič mi je začela odtekat voda pri 36. tednu, sm pristala v P. kjer so me zadržali saj nisem imela nič popadkov, po parih dneh pa so me dali na umetne, ker so mi kao namerili vročino. Tako da mi je to z lastnimi popadki čist tuje. Še lažne mam zdaj prvič Srečno.
|
|
|
|
RE: Lažni popadki potem pa nič.... 13.2.2009 13:31:44
|
|
|
|
zmajaz
|
Meni so se v 1. dober teden pred PDP ponoči začeli popadki kar na 5 minut - sem šla v P, kjer so rekli, da popadki niso redni (eden močnejši, drugi šibkejši), odprta sem bila samo 1 cm in so me dali spat. To je bilo v noči iz srede na četrtek. Do jutra so se popadki počasi stopnjevali, potem pa spet postajali vedno redkejši in se čisto ustavili. Ena sestra me je lepo "potolažila", da ona je imela cel teden vsako noč popadke, zjutraj so se ji pa nehali. V petek zjutraj sem na svojo željo šla domov, ker nisem imela več nič popadkov. V noči s petka na soboto, okoli 1h zjutraj, pa so se mi popadki spet pojavili, vendar sem rekla, da zdaj pa ne grem v P, dokler ne bojo redni na 5 minut. V P sem se potem odpravila komaj okoli 19h zvečer v soboto, ko so mi popadki naenkrat prišli kar na 3 minute. Tam so me dali na CTG in pregledali, rekli, da sem odprta 3 cm, mi predrli plodovne ovoje in me poslali v porodno. V porodno sem prišla okoli 20h, ob 22:54 pa sem rodila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......