|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lažni popadki potem pa nič....
13.2.2009 10:31:28   
simonakr
Oj! Zanima me če ste imele podebno izkušnjo:

Včeraj zvečer so se popadki začeli, lepo zgostili in ko so bili redni na 7 minut cca 1 uro, sva šla v porodnišnico. Takoj ko sem prestopila prag porodnišnice so se ustavili. Ko me babica pregleda ugotovi da nisem še nič odprta da se pa pripravlja, in me pošlje domov spat.

Razumem lažne popadke, razumem da se pripravlja - no ja malo sem že nestrpna, zanima me pa naslednje: V koliko časa po tem lažnem alarmu ste rodile?
Aja sem pa 1 teden pred PDP.
Hvala za odgovore

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lažni popadki potem pa nič....
13.2.2009 10:57:01   
Anonimen
Sem imela popadke že od 30 tedna,okrog 33 tedna so bili že pravi popadki,sem se odpirala.Rodila sem z 37 tedni

(odgovor članu simonakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2009 11:29:41   
mulan
Jaz sem tudi en večer imela že lepe popadke, sem že mislila, da bo treba it. Pol sva še malo počakala, pa šla kar spat - sem si rekla, da če ne bom mogla spat, je to to. Pa sem se šele zjutraj zbudila!!user posted image
No, pol pa je naslednji večer spet začelo, tokrat pa so hitri postajali vedno bolj pogosti, sva šla v porodnišnico in zjutraj se nam je rodila hčerkica. Se pravi, samo 24 ur je bilo med enimi in drugimi popadki. Bila sem pa 2 dni čez rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2009 12:24:17   
nastasja
Jst sm mela včeraj pregled (čez 3 dni mam rok) in me je cel dan tak tiščalo, pa še g. je rekel da mi je mal čepa odluščil, ker em krvavela, pa še zdaj mam sled........ zvečer sem mela kao popadke naprej na 5 min , potem na 10 močnejše, pol se je mal umirilo, ampak me je še vedno vse bolelo....sem šla spat in sm si mislnam če bo hujše bo to to....pa sem spala ko bubica in danes ....nič. Moja puža se še premika....tako da čakam vsa nestrpna  kdaj končno bo. Mislim pa da se počasi malo bolj odpiram s temi "lažnimi popadki". Če pa bom čutila manj gibov, pa jutri potem pokličem v P. Sicer je to moja druga nosečnost, ampak prvič mi je začela odtekat voda pri 36. tednu, sm pristala v P. kjer so me zadržali saj nisem imela nič popadkov, po parih dneh pa so me dali na umetne, ker so  mi kao namerili vročino. Tako da mi je to z lastnimi popadki čist tuje. Še lažne mam zdaj prvičuser posted image
Srečno.

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2009 13:31:44   
zmajaz
Meni so se v 1. user posted image  dober teden pred PDP ponoči začeli popadki kar na 5 minut - sem šla v P, kjer so rekli, da popadki niso redni (eden močnejši, drugi šibkejši), odprta sem bila samo 1 cm in so me dali spat. To je bilo v noči iz srede na četrtek. Do jutra so se popadki počasi stopnjevali, potem pa spet postajali vedno redkejši in se čisto ustavili. Ena sestra me je lepo "potolažila", da ona je imela cel teden vsako noč popadke, zjutraj so se ji pa nehali. user posted image user posted image user posted image  V petek zjutraj sem na svojo željo šla domov, ker nisem imela več nič popadkov. V noči s petka na soboto, okoli 1h zjutraj, pa so se mi popadki spet pojavili, vendar sem rekla, da zdaj pa ne grem v P, dokler ne bojo redni na 5 minut. V P sem se potem odpravila komaj okoli 19h zvečer v soboto, ko so mi popadki naenkrat prišli kar na 3 minute. Tam so me dali na CTG in pregledali, rekli, da sem odprta 3 cm, mi predrli plodovne ovoje in me poslali v porodno. V porodno sem prišla okoli 20h, ob 22:54 pa sem rodila.

(odgovor članu nastasja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2009 14:23:56   
bskrle
Ja, pač greš domov in ko so popadki spet greš. Jaz sem šla tako drugo deklico kar 3x rojevat, me že noben ni imel več za resno!user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......