valči
|
Dolgo se nisem javila,ker nimam časa,bolj berem, danes pa me je mala šokirala:(( In sicer je stara tri mesece in pol,se dojiva,le zvečer ji dam Aptamil,ker se premalo naje,čez dan pa je vredu.Do sedaj mi je pojedla od 40 -80 ml.okrog sedmih zvečer,ostalo se dojiva,drugače je zadovoljna-mislim:zmeden:,malo spi čez dan,ponoči pa nepretrgoma:bravo: Problem pa je nastal danes,ko sem ji naredila mleko120 ml. in zamenjala cucelj na štiri luknjice-Aventov,prej je imela dve luknjici,pa je počasi pila in sem dala štirko.In je hlastno spila do dna,pa sem ji šla naredit še 60 ml.,pa je pustila 10:ups:.To pomeni,da je spila 170 ml. v roku 10 minut,očitno je bila sestradana.Groza,če pomislim da je dete lačno,jaz pa tega ne vem:(:((:ups: Sedaj pa vprašanja: Ali bi ji mogla dodajat po vsakem obroku? Koliko spije na obrok 3.5.mesečni dojenček? Očitno imam premalo mleka! P.s.Zadnji mesec je pridobila ca.500 gr.,dodatek zvečer ji dam po dojenju!Sedaj je zaspala v minuti in spi kot9nebesa Dajte mi svetovat,ka je to z Laro,če se je kateri kaj podobnega zgodilo,prosim!!!
|