|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LULANJE V POSTELJO
4.5.2007 17:23:56   
škorpionka
Lep pozdrav

Moj petletni fantič še vedno lula v posteljo in ne vem več kaj narediti ali naj se posvetujem z zdravnikom.ima katera podobne izkušnje naj ni prosim pomaga.

Hvala in lep pozdrav

Sporočila pišemo z majhnimi črkami. Naslov napisan z velikimi črkami se razume kot obupen klic na pomoč.

< Sporočilo je popravil primoza -- 4.5.2007 18:35:07 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LULANJE V POSTELJO
4.5.2007 22:09:32   
evelinka
Pozdravljena!
Naše deklice so lulale (1) do 12 leta,(2)pa do 9leta.
Zdravniki so pa vsako leto podaljševali z dovoljenjemuser posted image user posted image . Šli smo tudi  k psihologu, pa je rekel, da je delno tudi dedno in da tako močno spi. Ko kih bo dovolj motilo bodo nehale,in so.
Fant je bil čist pri 3 letih. Tako da ne jezi se prevečuser posted image user posted image

LP Jasna

(odgovor članu škorpionka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.5.2007 22:57:34   
škorpionka
se opravičujem glede moje pisave

Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2007 17:08:49   
Živa73
imam sina starega šest let in se mu še dogajajo 'nesreče'. trkam, ko bom rekla, da je sedaj mirno, sicer je imel pa svoja obdobja, ko se je npr. polulal 3x tedensko, potem par mesecev nič, pa spet 3x, pa spet par mesecev nič... zadnjič smo imeli sistematski pregled pred vstopom v šolo, pa sva z zdravnico govorili tudi o tem. povedala je, da se za močenje postelje smatra v kolikor se otrok redno 3-4x tedensko polula. ampak da tja do šestega leta ne gre zganjati panike.

sicer nisi nič napisala, kako pogosto se pri vas to dogaja...ker lahko pa, da je vzrok čisto fizični in potem verjetno brez pomoči zdravnikov ne bo šlo. posvetuj se s pediatrinjo, škodovat ne more.

Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2007 22:39:48   
škorpionka
ja hvala za odgovor.pri nas se to dogaja skoraj vsak večer tako da ga zbujava 2 krat na noč in ga dava lulat pa se zjutraj še naredi kaka nesreča.saj sem nekje prebrala da ni dobro otroka zbujat ampak kaj naj naredim

< Sporočilo je popravil škorpionka -- 6.5.2007 22:43:41 >

(odgovor članu Živa73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.5.2007 14:25:25   
Jessy
Ko peljemo otroke na letovanje, vedno dobimo nekaj otrok, ki jih je potrebno tekom noči ob določenih urah zbuditi in peljati na WC. Enega smo enkrat pozabili zbuditi ob 23. uri insmo ga ob 23.30, pa je bilo že prepozno. Jaz menim, da če je treba ponoči buditi, je pač treba. Enkrat bo gotovo minilo.

Pa še to. Ti otroci tako močno spijo, da smo nekatere kar lep čas budili, drugi so pa kot mesečniki odtavali do stranišča in nazaj v posteljo. Sploh niso vedeli, da so budni in da hodijo. Hočem reči to, da nekateri resnično tako trdno spijo, da jih tiščanje na stranišče ne prebudi.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

Neposredna povezava do sporočila: 6
18.5.2007 3:21:07   
Tanyka
Sem si šla kr sedaj ob tej nori uri iskat odgovore, ker res ne vem več kaj najuser posted image user posted image

Men je za pop....user posted image
Nocoj se je samo do zdaj polulala 2x.
Februarja je bila stara 4 leta, in je brez pleničk od svojega drugega leta.Nikoli ni močila postelje, sedaj pa jo vsak večer polula vsaj 2x če ne večuser posted image user posted image user posted image
Zjutraj pa sploh ne ve za kaj greuser posted image user posted image user posted image

Spi pa res trdno, morda je to krivo.Boma jo probala budit

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?