|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LSK IN HSC
16.1.2012 20:04:49   
gargica
Pozdravljene punc!

Mene v naslednjem mesecu čakata LSK in HSC pa me malo več zanima o tem in kakšne izkušnje imate kaj z tema operacijama v Trbovljah.
Sej vem da se je o tem že veliko pisalo ampak vseno so nove in sveže informacije zelo dobrodošle.
Zanima pa me tudi, če ste svojim delodajalcem povedale na kake operacijske posege greste.

Jaz imam malo čudno šefico in se ji kar bojim povedat na kak poseg grem, namreč imela sem sodelavko, ki je imela podobne probleme kot jaz
in je morala iti na umetno oploditev pa tega šefica ni razumela zato se ji sedaj jaz bojim povedati na kako operacijo grem ker očitno ne razume določenih problemov.

Če je imela katera kak podoben problem bi bila zelo hvaležna za nasvete!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LSK IN HSC
16.1.2012 21:25:51   
krisv
V zadnjem letu sem bila na štirih posegih v Trbovljah, tudi na LSC in HSC. Operiral me je dr. Čuk. Same pohvale glede osebja, sestre prijazne in ustrežljive. Hrana res ni nekaj, ampak itak ne greš v hotel na počitnice user posted image . Če želiš bolj natančne informacije, povej.

Jaz osebno sem povedala svojim delodajalcem za kaj se gre, ampak so res super ljudje. In tudi jaz grem zdaj na umetno in me vsi podpirajo v vodstvu in me (celo) želijo čim prej spraviti na bolniško-porodniškouser posted image . Če pa imaš ti pač takšno šefico, ji ni treba povedati na kakšen poseg greš. Pač poveš da greš na operativen poseg in te določen čas ne bo. Ne rabiš ji povedati za kaj natančno gre, če ne želiš.

(odgovor članu gargica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2012 22:07:55   
drejcisu
Gargica ne boš verjela tudi mene čaka enako in tudi v Trbovljah...tko da se mogoče še srečava kje :-)

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2012 8:05:55   
Poka
Sem bila sicer v LJ in sem samo povedala, da bo nek poseg - čeprav pri nas ne bi komplicirali.

Sicer pa, jaz bi bila vesela, če bi se znali malo še drugi zase postavit, ker tole v Sloveniji ne pelje nikamor... Izkoriščajo tiste, ki jih lahko, ampak na koncu še pa kak zakon spremenijo, pa potem kratko potegnemo vsi...

Ni mi pa bilo fajn povedat, to moram priznat - čeprav se zavedam, da imam pravico, mi ej težko it nekam za tako dolgo - imam pa sicer odgovorno delo in v tistih 14 dnevih nastane kar precej zmešnjave...

(odgovor članu drejcisu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2012 12:59:38   
gargica
Jaz bi bila zelo vesela, če bi se tudi pri nas v službi lahko tako sproščeno pogovarjali o vsem, ker pač
nismo vsi isti in vsak ima drugačne probleme. Jaz samo upam, da nebo naša šefica prepozno spoznala
kako lahko človeka prizadane z nerazumevanjem, ker ima tudi sama sina in se mu prav lahko zgodi da ima
tudi sam probleme ko se bo odločil za otroka.

No moj zdravnik pa je Dr. Jurca. Sicer imam z njim same lepe izkušnje vendar me je vseno malo strah sploh
ker ne vem kako potekajo te posegi.Drugače sem že bila na HSG-ju tudi v Trbovljah in moram reči da sem bila
zadovolna glede oskrbe.Koliko časa pa približno potem moraš ostati na bolniški po teh posegih.

Drejcius kdaj pa imaš ti poseg, mogoče pa si bova lahko skupaj zbijali tremo user posted image

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2012 13:13:49   
drejcisu
Tudi moj ginekolog je dr.Jurca. Tudi meni je že delal HSG v Trbovljah in tudi jaz sem bila zadovoljna z osebjem in obravnavo.
Čakamuser posted image  pa pokličem tko da mislim da če bo vse po planu enkrat v začetku februarja.
Kdaj pa maš ti? Že maš datum?

(odgovor članu gargica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2012 16:26:16   
gargica
Tudi jaz čakamuser posted image potem pa pokličem.
Moralo bi biti tako enkrat prva polovica februarja

(odgovor članu drejcisu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2012 16:44:18   
drejcisu
Pol pa bova res mogoče skup tam user posted image

(odgovor članu gargica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2012 18:50:06   
gargica
Kdaj pa pričakuješuser posted image jaz jo konec meseca, mogoče pa res pa se obe imava Dr. Jurco.

(odgovor članu drejcisu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.2.2012 6:50:20   
MajaJulija
Punce potrebujem nasvet.
Po laparoskopiji mi nihče ni povedal (odpustili so me na vikend), koliko časa ne smem met spolnih odnosov in koliko časa se ne smem truditi zanosit?
A je to povezano ali pa lahko imam odnose že zdj po 10+ dneh...?
Lp

(odgovor članu gargica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.2.2012 7:08:43   
Anonimen
Spolne odnose ginekologi pripročajo po 2 tednih, zanosiš pa lahko takoj v naslednjem ciklusu.

(odgovor članu MajaJulija)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
22.2.2012 16:14:04   
MajaJulija
O hvala za odgovor, mi je všeč :)

Ker prijateljici so rekli, da mora počakat 3 mesece, je sicer imela lsk in hsc hkrati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?