Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: LPG-vrhunska zadeva za oblikovanje telesa 21.2.2009 13:08:34
|
|
|
|
Anonimen
|
to vam moram povedati,kako je lpg super zadeva pri preoblikovanju telesa,jaz sem ga isprobala,pa mi je po 5 posegih ritko dvignilo,kaj mi ni uspelo z nobeno telovadbo. gre za princip valjčkov in vakuma,da ti globinsko masira tkivo in s tem sproži razgradnjo maščobnega tkiva prav tam ki hočeš. Pa še zelo prijetno,kot masaža,niti malo ne boli,učinkuje pa 100% Komaj čakam poletje!!! Uauuuuuuu I love lpg I love lpg I love lpg I love lpg I love lpg
|
|
|
|
RE: LPG-vrhunska zadeva za oblikovanje telesa 21.2.2009 13:39:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj ti misliš da je hec,pa ti povem da ni ,jaz sem že vse tovrstne zadeve preizkusila,pa niti ena ni dala tak rezultat kot lpg,pa pisalo je da je z njim Angelina Jolie po porodu dobila nazaj svojo prekrasno postavo,jaz pa lahko potrdim da je učinkovito. Že več kot 5 let redno telovadim,odkar pa sem še zraven na lpg šla se je začela kazat tista ta prava oblika telesa
|
|
|
|
RE: LPG-vrhunska zadeva za oblikovanje telesa 21.2.2009 16:06:56
|
|
|
|
jajula
|
kolk pa to kej stane?
|
|
|
|
RE: LPG-vrhunska zadeva za oblikovanje telesa 21.2.2009 17:48:39
|
|
|
|
kepa*
|
Verjetno sem res v kameni dobi, ampak pojma nimam, kaj je to. Lahko kdo razloži?
|
|
RE: LPG-vrhunska zadeva za oblikovanje telesa 21.2.2009 18:19:50
|
|
|
|
sesil
|
jaz ti tudi ne znam razložit, ker sem tudi iz kamene dobe
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2009 18:37:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: LPG-vrhunska zadeva za oblikovanje telesa 21.2.2009 18:53:48
|
|
|
|
Maleal
|
Koliko pa stane ta zadevščina,a centimetri grejo dol,kje si to bila?
|
|
RE: LPG-vrhunska zadeva za oblikovanje telesa 21.2.2009 20:52:48
|
|
|
|
ukmarmiha
|
Yaooo.... Dekleta!! Mal na hrano pazit (Kaj, koliko in kdaj) in malce bolj aktivno življenje pa bojo vse ritke gor stale! Samo zdi se mi, da hočemo ljudje danes rezultate čez noč. Malce potrpljenja ne škodi. LP!
|
|
|
|
RE: LPG-vrhunska zadeva za oblikovanje telesa 21.2.2009 21:10:46
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: LPG-vrhunska zadeva za oblikovanje telesa 22.2.2009 8:56:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, spodaj najdete še eno povezavo ..... za kakšno informacijo več. Jaz sem bila v MB na Dupleški cesti .... stane pa 400 EUR (10 tretmajev) => lahko na obroke. Oglejte si Gunnara Petersnona kaj pravi o tem. ;) http://www.endermologie.com/ LP
|
|
|
|
RE: LPG-vrhunska zadeva za oblikovanje telesa 22.2.2009 9:04:16
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala, jaz sem zaključila. 400 € pa ne dam. nisem več stara 20 let, da bi imela še kakšne koristi od napihnjene ritke
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.2.2009 9:07:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: LPG-vrhunska zadeva za oblikovanje telesa 22.2.2009 10:19:11
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 hvala, jaz sem zaključila. 400 € pa ne dam. nisem več stara 20 let, da bi imela še kakšne koristi od napihnjene ritke
|
|
|
|
RE: LPG-vrhunska zadeva za oblikovanje telesa 22.2.2009 10:25:10
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala, jaz sem zaključila. 400 € pa ne dam. nisem več stara 20 let, da bi imela še kakšne koristi od napihnjene ritke Temu se rece hitro hujsanje. Res obljubljajo mogoce, ne nemogocega. Kredibilna firma.
|
|
|
|
RE: LPG-vrhunska zadeva za oblikovanje telesa 22.2.2009 10:53:46
|
|
|
|
gtrslo
|
Bi pa res rad videl to tvojo dvignjeno ritko??? Če bi imela ritko nebi rabla nekega LPG-ja.
|
|
|
|
RE: LPG-vrhunska zadeva za oblikovanje telesa 22.2.2009 21:19:41
|
|
|
|
Poka
|
A se hecate? 400 EUR je letna karta za fitnes, pa ti stojijo zize, rit, pa še komu kej druga... Js pa študiram, kje dobit 400 EUR, da si kar letno karto kupim pa še s savno zraven.
|
|
|
|
RE: LPG-vrhunska zadeva za oblikovanje telesa 22.2.2009 22:28:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Bi pa res rad videl to tvojo dvignjeno ritko??? Če bi imela ritko nebi rabla nekega LPG-ja. Lahko ti pošljem sliko,mož dovoli
|
|
|
|
RE: LPG-vrhunska zadeva za oblikovanje telesa 22.2.2009 22:31:09
|
|
|
|
Naja31
|
IZVIRNO SPOROČILO: carissima Evo, spodaj najdete še eno povezavo ..... za kakšno informacijo več. Jaz sem bila v MB na Dupleški cesti .... stane pa 400 EUR (10 tretmajev) => lahko na obroke. LP MAdona, to je pa res ta prav razlog za večobročno odplačevanje.
|
|
|
|
RE: LPG-vrhunska zadeva za oblikovanje telesa 23.2.2009 9:06:02
|
|
|
|
ljiljana
|
maje to tudi za trebuh ali samo za rit? Jaz bi dala 400 Evrov, a imajo to kje drugje v sloveniji (nova gorica)? Hvala...
|
|
|
|
RE: LPG-vrhunska zadeva za oblikovanje telesa 24.2.2009 8:47:11
|
|
|
|
Poka
|
No bom povedala, sej itak ne delam več tega :) Amapak, ko sem bila maserka so fuuuuuul hodile fine dame na anticelulitno masažo, to je blo pa tudi do 1000 EUR za npr. ene dvajset obiskov, ali pa np recimo 500 EUR za 10 obiskov. Fuuuul so bile zadovoljne, samo kot maser moraš biti strokovnjak tudi na področju prehrane in jim itak svetuješ o prehrani, daš kak jedilnik... Itak so shujšale in imele manjši obseg - sam drage moje, če čist po pravic povem, ne zaradi masaže No, OK, masža je pikica na i- ni se ji tud treba čist odrečt, sej prinese tist 1% rezultatov vseeno, ali pa pospeši odpravo celulita, sam da bi delalo pa čudeže pa ne. Za suhice, ko imajo en mesec do rezultata se sicer veliko pozna, da bi pa ena bajsa (dovoljim si uporabit izraz, ker se imam sama za bajso, trenutno, tak da brez zamere ) mislila, da bo ko manekenka, to pa ne.
|
|
|
|
RE: LPG-vrhunska zadeva za oblikovanje telesa 24.2.2009 12:47:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Poka No bom povedala, sej itak ne delam več tega :) Amapak, ko sem bila maserka so fuuuuuul hodile fine dame na anticelulitno masažo, to je blo pa tudi do 1000 EUR za npr. ene dvajset obiskov, ali pa np recimo 500 EUR za 10 obiskov. Fuuuul so bile zadovoljne, samo kot maser moraš biti strokovnjak tudi na področju prehrane in jim itak svetuješ o prehrani, daš kak jedilnik... Itak so shujšale in imele manjši obseg - sam drage moje, če čist po pravic povem, ne zaradi masaže No, OK, masža je pikica na i- ni se ji tud treba čist odrečt, sej prinese tist 1% rezultatov vseeno, ali pa pospeši odpravo celulita, sam da bi delalo pa čudeže pa ne. Za suhice, ko imajo en mesec do rezultata se sicer veliko pozna, da bi pa ena bajsa (dovoljim si uporabit izraz, ker se imam sama za bajso, trenutno, tak da brez zamere ) mislila, da bo ko manekenka, to pa ne. brez Muje, se še čevelj ne obuje
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?