Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
LORENA in ostale, dokladi - tujina! 5.12.2006 17:34:59
|
|
|
|
lumpy
|
Hej, se še spomnite punce, Lorena, Kerensa....lansko leto smo se pogovarjale glede dokladov, če je oče zaposlen v tujini ( V mojem primeru je oče zaposlen v Avstriji). Lansko leto sem samo jaz dala tu v Sloveniji vlogo za doklade ( dobila 4.400 sit) kaj drugega pa nismo urejali naprej, ker so na centru za socialno delo dejali da tega ni moč več uveljavljati v tujini. No pa smo šli in vrtali dalje - DA SE !!! Postopek je sledeči: starš zaposlen pri nas, da normalno vlogo za otroške doklade poleg tega pa izpolni starš , ki je zaposlen v tujini obrazec E 411, ki ga pošlje na Center za socialno delo Ljubljana Bežigrad, Centralna enota za starševsko varstvo in družinske prejemke, Livarska 1, 1000 Ljubljana ko ta obrazec dobiš potrjen nazaj iz Ljubljane, pa ga neseš v državo, kjer je eden od staršev zaposlen in dobi tam razliko dokladov Tako, tole sem vam samo želela povedat, tistim ki smo se lansko leto pogovarjale o tem in se dogovorila da če katera kaj izve na novo naj javi, mogoče pa še kateri na novo pride prav Lep pozdrav
|
| Stran: [1] |
sindarinKolikšna je vsota, ki jo največkrat zapravite za eno igračo?do 10 evrov (
31%)
10- 20 evrov (
46%)
20-30 evrov (
15%)
30-40 evrov (
3%)
40-50 evrov (
3%)
nad 50 evrov (
2%)
Število vseh glasov: 226Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!