Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: LOCCITANE čisto karitejevo maslo 6.1.2008 15:28:57
|
|
|
|
rija
|
jaz ga uporabljam ob zelo izsušeni koži, ko grem smučat.....mam pa tega od the body shop..... za otroka bi pa jaz raje uprabljala weledin wind und wetter....ali nekaj takega
|
|
RE: LOCCITANE čisto karitejevo maslo 6.1.2008 15:31:59
|
|
|
|
blue sky
|
Saj malega mažem z Mustelino Cold kremco, ampak me je samo zanimalo.
|
|
|
|
RE: LOCCITANE čisto karitejevo maslo 6.1.2008 15:38:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky Se lahko namaže tudi nežno otroško kožo (11 mesecev) za sprehode? Lahko.
|
|
|
|
RE: LOCCITANE čisto karitejevo maslo 6.1.2008 15:43:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ga uporabljam samo za ustnice.
|
|
|
|
RE: LOCCITANE čisto karitejevo maslo 6.1.2008 15:59:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem ga v nosečnosti uporabljala za mazat trebušček in nimam nobene strije Zdaj ga pa uporabljam za takrat, ko imam bolj trdo kožo na podplatih, komolcih....pa ustnice, seveda. Ja, pa otroka bi itak namazala za v tak mraz ja....na to pa sploh nisem pomislila
|
|
|
|
RE: LOCCITANE čisto karitejevo maslo 6.1.2008 16:04:23
|
|
|
|
blue sky
|
Aha, ga bom namazala. Kaj pa za vneto ritko? Malega sem malo prej previla, ker se je pokakal med spanjem in je dobil fejst vneto ritko .
|
|
|
|
RE: LOCCITANE čisto karitejevo maslo 6.1.2008 16:50:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Na ritko pa jaz ne bi dajala. Daj raši Bepanten fejst na debelo.
|
|
|
|
RE: LOCCITANE čisto karitejevo maslo 6.1.2008 16:52:57
|
|
|
|
blue sky
|
Bom, ja.
|
|
|
|
RE: LOCCITANE čisto karitejevo maslo 10.1.2008 22:08:48
|
|
|
|
flikflak
|
Lahko ga uporabljaš za intenzivno nego suhe in poškodovane,razpokane kože, ker zelo dobro nahrani,obnavlja tako kožo. Pozimi za po obrazu ( predvsem smučarji,ali če si veliko zunaj) ker naredi zelo fin zaščitni sloj, v nosečnosti proti strijam, za mazanje dojenčkove ritke, za razne ekceme, za vse suhe predele na telesu (komolci, pete), pri prehladih, ko je poškodovana koža pod nosom oz. ob , za ustnice , za lase ( če so suhe konice ). Pri nas ga uporablja vsa družina.
|
|
|
|
RE: LOCCITANE čisto karitejevo maslo 13.1.2008 11:50:54
|
|
|
|
firbc
|
mene pa zanima, kako sploh lahko razmažete to maslo? Se mi zdi, da je preveč trdo, da bi se lahko sploh razmazalo Ali ga prej kaj segrejete, da se potem lepše maže?
|
|
|
|
RE: LOCCITANE čisto karitejevo maslo 15.1.2008 11:03:45
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: flikflak Lahko ga uporabljaš za intenzivno nego suhe in poškodovane,razpokane kože, ker zelo dobro nahrani,obnavlja tako kožo. Pozimi za po obrazu ( predvsem smučarji,ali če si veliko zunaj) ker naredi zelo fin zaščitni sloj, v nosečnosti proti strijam, za mazanje dojenčkove ritke, za razne ekceme, za vse suhe predele na telesu (komolci, pete), pri prehladih, ko je poškodovana koža pod nosom oz. ob , za ustnice , za lase ( če so suhe konice ). Pri nas ga uporablja vsa družina. Hvala . Res vsestranska maža .
|
|
|
|
RE: LOCCITANE čisto karitejevo maslo 15.1.2008 11:05:20
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: firbc mene pa zanima, kako sploh lahko razmažete to maslo? Se mi zdi, da je preveč trdo, da bi se lahko sploh razmazalo Ali ga prej kaj segrejete, da se potem lepše maže? Jaz ga z lahkoto razmažem in ga prej ne segrevam. Če je trdo, si ga daj na dlan in malo podrgni, da se malo "stopi".
|
|
|
|
RE: LOCCITANE čisto karitejevo maslo 18.4.2009 1:30:51
|
|
|
|
Manca750
|
Karitejevo maslo je res fino, je pa tudi dobro, če ga dobimo čistega, torej brez primeri, konzervansev, emulgatorjev, parfumov, ipd. Eno takšno varjanto sem kupila na http://www.planetbio.si/naravna-kozmetika/nega-telesa/karitejevo-maslo-za-telo.html in je krasno. Enako ga tudi pri nas uporabljamo vsi. Najbolje me pri kariteju nasploh prepriča tole (kar drži kot pribito): Karitejevo maslo fantastično vlaži kožo celega telesa. Kožo naredi mehko in gladko, razliko boste občutili že po prvem nanosu. Izredno učinkovito je tudi pri obnovi izsušene kože, razpokanih ustnic, grobe kože na kolenih, komolcih in dlaneh. IZVIRNO SPOROČILO: flikflak Lahko ga uporabljaš za intenzivno nego suhe in poškodovane,razpokane kože, ker zelo dobro nahrani,obnavlja tako kožo. Pozimi za po obrazu ( predvsem smučarji,ali če si veliko zunaj) ker naredi zelo fin zaščitni sloj, v nosečnosti proti strijam, za mazanje dojenčkove ritke, za razne ekceme, za vse suhe predele na telesu (komolci, pete), pri prehladih, ko je poškodovana koža pod nosom oz. ob , za ustnice , za lase ( če so suhe konice ). Pri nas ga uporablja vsa družina.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.