Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
LM Skutke 6 pack - opozorilo 23.11.2007 19:59:56
|
|
|
|
tinaaja
|
Ze dve marcevki sva opazili, da je banana pri teh skutah skisana. Ima en tak cuden okus in vonj, ne ful izrazit, ampak ce si malo pozoren, ni za falit. In sicer pri tistih, ki imajo rok uporabe 4.12. Ne recem, da so vse, ampak meni je dovolj, da sem preostali dve stran vrgla. Tko da bodite malo pozorne, ce imate te doma.
|
|
RE: LM Skutke 6 pack - opozorilo 23.11.2007 20:10:29
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Naše banane s tem datumom so bile skisane. Marelice in jagode so bile ok.
|
|
RE: LM Skutke 6 pack - opozorilo 23.11.2007 20:12:18
|
|
|
|
Dajadada
|
Tudi jaz sem ravnokar preverila. Jagoda je o.k., banana je zanič, marelice pa še nisem probala.
|
|
|
|
RE: LM Skutke 6 pack - opozorilo 23.11.2007 20:20:28
|
|
|
|
Anonimen
|
A spet
|
|
|
|
RE: LM Skutke 6 pack - opozorilo 23.11.2007 20:24:37
|
|
|
|
kawasakica
|
Pa saj ne moram verjet kaj vse prodajajo
|
|
|
|
RE: LM Skutke 6 pack - opozorilo 23.11.2007 20:32:45
|
|
|
|
Maxica
|
Katere so to? A so kot Frutchzwerge pakirane? Sam res no, kaj je zdaj s tem, too much je že ratalo.
|
|
RE: LM Skutke 6 pack - opozorilo 23.11.2007 20:39:30
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Katere so to?
|
|
RE: LM Skutke 6 pack - opozorilo 24.11.2007 6:36:09
|
|
|
|
Dashenka
|
A od LM so tudi pokvarjene. Pred nekaj dnevi so namreč prodajali plenive Lupijeve. Še dobro, da smo treuntno v fazi, ko so nam všeč le fruhcevrgi in pa naveden jogurt v lončku
|
|
|
|
RE: LM Skutke 6 pack - opozorilo 24.11.2007 7:26:06
|
|
|
|
bucka01
|
Mi smo pa banano ze pojedli pa nisem nič porajtala da bi bilo kaj narobe ostala nam je samo še jagoda in tudi marelica je bila ok. Tudi z tamalo je blo vse o.k. Jaz sem dobila plesniv mlečni desert od campina tisti ko pridejo po 4 pakirani skupaj KIDS STRUDEL piše na njih. In vam povem da me je od takrat naprej kar groza kupovati take reči ker nikoli neveš kaj se skriva pod pokrovčkom.
|
|
|
|
RE: LM Skutke 6 pack - opozorilo 24.11.2007 9:22:55
|
|
|
|
*pepelka*
|
Pokličite na njihovo 080 cifro in jim sporčite kaj se dogaja s skutkami, ker jih v takem primeru vzamejo iz prodaje, ne vse, ampak le tisto serijo s katero je težava. Ve pa boste dobile možnost, da dobite nov izdelek. Veseli so takih opozoril.
|
|
|
|
RE: LM Skutke 6 pack - opozorilo 24.11.2007 9:37:06
|
|
|
|
erna14
|
IZVIRNO SPOROČILO: *pepelka* Pokličite na njihovo 080 cifro in jim sporčite kaj se dogaja s skutkami, ker jih v takem primeru vzamejo iz prodaje, ne vse, ampak le tisto serijo s katero je težava. Ve pa boste dobile možnost, da dobite nov izdelek. Veseli so takih opozoril. pomoje vse premalo posvecajo pozornosti temu kaj in kako se bo prodajalo,ali bodo izdelki zdrzali do tega in tega roka.mislim da ni stvar samo za opozorilo njim, temvec inspekciji,problem ni v tem da dobis ti novo skutko temvec ali si ti otroku ze dal to skutko,ki je bila pokvarjena in kaksne so bile posledice(slabost,bruhanje......)ni pa na temu da bi zdaj predno das ti otroku eno zadevo,vsako poizkusal ali je uredu ali ne .toliko o temu in ja mimogrede tudi pri meni so odsle v smeti,ker so smrdele po kislih bananah
|
|
RE: LM Skutke 6 pack - opozorilo 24.11.2007 16:40:02
|
|
|
|
pikecpokec
|
jaz sem zadnjič kupila sadne jogurt od LM (8 skupaj pakiranih-po 2 banani, jagodi, gozdni sadeži in marelica). rok so imeli do konca novembra, ampak je bil že prejšnji teden jagodni plesniv, gozdni sadeži so meli pa napihnjen pokrovček in ko sem odprla, je ful smrdlo po nekem kvasu . tko da jih ne kupim več!
|
|
RE: LM Skutke 6 pack - opozorilo 24.11.2007 17:03:42
|
|
|
|
Naja30
|
Ravno te z datumom 4.12. imam doma, bom pozorna. Hvala!
|
|
|
|
RE: LM Skutke 6 pack - opozorilo 24.11.2007 17:08:33
|
|
|
|
kristinaj
|
hvala za opozorilo. tudi jaz imam dve bananini s tem datumom in bom jutri to preverila. najlepša hvala...
|
|
|
|
RE: LM Skutke 6 pack - opozorilo 24.11.2007 18:50:33
|
|
|
|
bucka01
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 IZVIRNO SPOROČILO: *pepelka* Pokličite na njihovo 080 cifro in jim sporčite kaj se dogaja s skutkami, ker jih v takem primeru vzamejo iz prodaje, ne vse, ampak le tisto serijo s katero je težava. Ve pa boste dobile možnost, da dobite nov izdelek. Veseli so takih opozoril. pomoje vse premalo posvecajo pozornosti temu kaj in kako se bo prodajalo,ali bodo izdelki zdrzali do tega in tega roka.mislim da ni stvar samo za opozorilo njim, temvec inspekciji,problem ni v tem da dobis ti novo skutko temvec ali si ti otroku ze dal to skutko,ki je bila pokvarjena in kaksne so bile posledice(slabost,bruhanje......)ni pa na temu da bi zdaj predno das ti otroku eno zadevo,vsako poizkusal ali je uredu ali ne .toliko o temu in ja mimogrede tudi pri meni so odsle v smeti,ker so smrdele po kislih bananah se popolnoma strinjam glede na to da so te stvari namenjene najmlajšim bi morali sploh poskrbeti za to da do takih stvari ne bi prihajalo.
|
|
|
|
RE: LM Skutke 6 pack - opozorilo 24.11.2007 21:26:57
|
|
|
|
Darca_k
|
Hvala, da ste povedale. Sta mi ravno ostali še dve banani. Pa mislim, da so bile prejšnji teden ravno te skutke krive, ker mi je malega ful zvijalo ponoči, pa nisem vedela zakaj. Te sem pravkar vrgla stran. Še enkrat HVALA za info, ker ne vem niti točno kako bi morale izgledat... Bom pa od sedaj naprej ful bolj pozorna in jih prej poskusila, ponavadi sem jih namreč kar dala malčku...
|
|
|
|
RE: LM Skutke 6 pack - opozorilo 24.11.2007 22:37:50
|
|
|
|
*piškotek*
|
Res je, hvala za opozorilo. Tudi meni sta ravno ostali še bananini skutki in sem jih šla takoj odpret in probat - in tudi pri nas sta bili zanič, kisli! In če pomislim , da jih je prejšnji teden pa pojedel in to ravno s tem taistim datumom, ki pa jih nisem probala, še dobro da mu nič ni bilo! Z eno besedo - groza!!!
|
|
|
|
RE: LM Skutke 6 pack - opozorilo 24.11.2007 22:45:25
|
|
|
|
miši
|
mi pa smo 2x dobili pokvarjen Lumpijev mlečni riž. krepko pred iztekom uporabe. hecno je to,da sem ga kupila vsega skupaj 3x, tko za foro no pa smo hitro dobili pod nos... LM pa na srečo še nismo kupili. verjetno je bilo kaj narobe z načinom shranjevanja...
|
|
RE: LM Skutke 6 pack - opozorilo 24.11.2007 23:00:26
|
|
|
|
eva1
|
Ja jaz sem tudi že prakrat kupila pokvarjen mlečni riž Lumpi-tako da ga ne kupujem več...oz..vse mlečne stvari kupujem v Hoferju ker se mi je mercator zasral do konca
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.