Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
LG GT540-NADGRADNJA SLOVENSKEGA MENIJA 6.12.2010 23:04:17
|
|
|
|
saraja
|
Pozdravljeni, ali ima kdo takšen telefon in je delal nadgradnjo? RAbila bi pomoč! Lp
|
|
RE: LG GT540-NADGRADNJA SLOVENSKEGA MENIJA 7.12.2010 9:40:23
|
|
|
|
novinohti
|
Jaz imam tak telefon, LG je to verjetno, so mi na Tuš-u obljubili, da bo v kratkem nadgradnja in da me obvestijo, pa že od avgusta čakam , a se da kako drugače to nadgraditi, samo verjetno je treba pa plačati ti
|
|
RE: LG GT540-NADGRADNJA SLOVENSKEGA MENIJA 7.12.2010 15:01:03
|
|
|
|
goda13
|
Meni so ga na servisu nardili in je bla katastrofa , je šel telefon samo nazaj v servis zdaj pa čakam kaj bo.
|
|
|
|
RE: LG GT540-NADGRADNJA SLOVENSKEGA MENIJA 8.12.2010 21:58:51
|
|
|
|
saraja
|
Danes sem klicala uvoznika za ta telefon in so mi potrdili, da so bile s tem ''upgradom'' iz verzije 1.6 na 2.1 (kjer je možno nastaviti slovenski jezik) same težave in pripombe. Če pa želim, da mi nastavijo oni, jim pa moram poslat telefon (storitev je baje brezplačna). Novi ''upgrade'' bi pa naj prišel konec leta, najpozneje januarja 2011. Jaz jim bom telefon kar poslala! Lp
|
|
RE: LG GT540-NADGRADNJA SLOVENSKEGA MENIJA 9.12.2010 7:47:40
|
|
|
|
novinohti
|
Torej počakam do januarja no drugače pa na servis, če ne bo druge variante
|
|
RE: LG GT540-NADGRADNJA SLOVENSKEGA MENIJA 9.12.2010 13:47:33
|
|
|
|
luka jan
|
Kaj pa bi s tem novim upgradom profitirale? Sprašujem iz čiste radovednosti.
|
|
|
|
RE: LG GT540-NADGRADNJA SLOVENSKEGA MENIJA 9.12.2010 21:11:32
|
|
|
|
goda13
|
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan Kaj pa bi s tem novim upgradom profitirale? Sprašujem iz čiste radovednosti. Meni so ga nadgradili sami ker so mi mogli menjati osnovno ploščo. Ni bla moja želja zdaj pa itak ne vemo kaj bo ker itak nič ne dela . Pa ful sm bla zadovoljna z njim
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?