|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LESK LAS
1.12.2007 23:51:54   
arabela*
imam kar daljše lase,pobarvano v rjavo.Vse lepo in prav,ampak kje je tisti lesk,ki bi naj bil?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LESK LAS
1.12.2007 23:56:09   
lelaval
Mogoče nimaš prave barve

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2007 0:17:47   
arabela*
ja ponavadi imam od velle,sedaj pa sem dala poli briliance,pa nič bolje.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2007 0:26:29   
Rožica I
1-2x na mesec daj na lase olivno olje. Lahko ga vtreš tudi v lasišče. Ampak ne pretiravaj z količino olja. Naj ga bo le toliko, da ti ne kaplja z las. Pusti gor kakšno uro, potem pa temeljito speri. Lahko ga prej malo segreješ in s tem skrajšaš potreben čas na laseh na 1/2h. Pa še nekaj; pravo olivno olje prodajajo v lekarnah po dcl.
Efekt zagotovljen user posted image

ROŽICA

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2007 10:05:45   
Anonimen
Daj si na lase masko. Vsakič, ko si jih opereš, daj namesto balzama kar masko. Pa je ni treba puščat 5 ali 10 minut, kar lepo jo speri, tako kot balzam. Po nasvetu frizerke preverjeno deluje.

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2007 10:22:47   
Marogica
Jaz si dajem mandljevo olje na lase. Vendar ni priporočljivo za tiste, ki imajo že po naravi bolj mastne. Jaz jih na srečo nimam, tako, da super funkcionira.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2007 13:34:20   
Anonimen
Imam naravne kostanjeve lase, vsake toliko časa si dam gor Poly country colours, lase si perem 1x na teden ko so suhe si med rokami razmažem orehovo olje in pogladim lase. Če se pohvalim; imam ful svetleče lase user posted image

Pa še teli triki:
- lase si umivaj z mehko (prekuhano) vodo, ker ima taka voda manj apnenca in bodo lasje zaradi tega mehkejši
- 2x na mesec si naredi masko iz jajčnega rumenjaka (obvezno odstrani ves beljak!)
- razčesi si pa še mokre lase, suhih si raje ne prečesavaj (čeprav nekateri trdijo, da pogosto česanje koristi lasem).
- čimmanj si jih spenjaj v čop - če pa že, pa uporabi debelo elastiko ne tistih tankih
- suši si jih naravno, brez fena
- z olivnim oljem pa si jz natrem lasišče (pustim delovati 1/2 do 1 ure) kadar opazim, da se mi dela prhljaj (pozimi), nato pa si lase običajno operem
- če imaš tudi nohte v slabem stanju, začni jemati b-complex

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2007 14:16:24   
arabela*
tale idela z jajčnim rumenjakom pa ni slaba.A samo rumenjak namažem na umite,mokre lase,pustim 10 minut,pol pa sperem,al kako?ali sperem z šamponom?user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.12.2007 15:22:32   
paris
Pri zadnjem izpiranju las uporabi hladno vodo. Sicer je malo neprijetno, vendar so lasje potem voljni in bleščeči. Čim manj uporabljaj sušilec za lase, oziroma na najnižji temperaturi. Kupi si silikon - fluid za suhe lase in konice, 2 - 3 kapljice kaneš na roko, razmažeš in potegneš skozi lase in po konicah. Kupi subrino, ki je ni treba spirati. Sama si na lase ne dajem jajc ali olivnega olja - nekako mi ni no, čeprav sem tudi jaz že slišala kako dobro da je to, do zdaj ni bilo potrebe, niti volje.user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.12.2007 16:07:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: paris

Pri zadnjem izpiranju las uporabi hladno vodo. Sicer je malo neprijetno, vendar so lasje potem voljni in bleščeči.

Ja, to pa jaz tudi počnem.

Rumenjak sem si pa samo enkrat dala na lase, pa sem imela tako zacementirane, da je groza. Pa sem ga sprala, da ne bo katera mislila, da ne.user posted image

(odgovor članu paris)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.12.2007 16:10:54   
Anonimen
TUKAJ

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.