|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LEP JE DAN
5.8.2005 8:01:18   
Anuš
Dans je pa res takoooo lep dan, da moram vsem zaželet en

:sloncek::sloncek::sloncek:DOBR JUTRČEK:sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   LEP JE DAN
5.8.2005 8:01:48   
Anonimen
Dobro jutro, ja... Zame je pravzaprav dober večer... :)-:)-:)-

(odgovor članu Anuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   LEP JE DAN
5.8.2005 8:06:48   
Anuš
Sej v bistvu je vseen. Samo da je dober:):):)

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   LEP JE DAN
5.8.2005 8:07:48   
Anonimen
A, seveda, to pa je... :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   LEP JE DAN
5.8.2005 8:12:47   
Anuš
A je prav, da danes ne veljajo slabosti? Učer zvečer pri umivanju zob mi je spet skor ratal. Jak! SOVRAŽIM UMIVANJE ZOB!!!:zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   LEP JE DAN
5.8.2005 8:13:45   
Anonimen
Kaj na ti rečem na to... ne v prejšnji ne v sedajšnji nosečnosti mi ni bilo niti enkrat slabo, tako, da... :zmeden2:

(odgovor članu Anuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   LEP JE DAN
5.8.2005 8:18:14   
Anuš
Le pazi. Tehle besed se spomnim še nedolgo nazaj...:)-
Sej drugače mi ni nič slabo ampak, ko pridem v kopalnico in primem za ščetko se pa vse konča. Sej zdej mal taktiziram in pač manj časa drgnem. Pa ene par postankov naredim, če je sila.:zmeden:

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   LEP JE DAN
5.8.2005 8:19:03   
Anonimen
Jaz sem s slabostmi že mimo (za to nosečnost)... :)-:)-:)-

(odgovor članu Anuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   LEP JE DAN
5.8.2005 8:24:30   
Anuš
Potem pa fajn uživi:sloncek::sloncek::sloncek:še 142 dni do konca!!! Baje je nosečnost najlepša od 3 meseca naprej. Pa ta zadnji mesec je že vse mal bolj na tesno.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   LEP JE DAN
5.8.2005 8:25:21   
Anonimen
Ko sem bila noseča z Janom, zadnji mesec ni bilo samo malo bolj na tesno, ampak fajn na tesno... Ko se je zbudil in mi porinil noge tja pod rebra, sem mislila, da me bo konec... :)-:)-:)-

(odgovor članu Anuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   LEP JE DAN
5.8.2005 8:31:38   
Anuš
Ej si sploh ne predstavljam, ko ti en škrat v bušiju prevale dela. Zdej mi je to ful simpatično in komi čakam. :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   LEP JE DAN
5.8.2005 8:32:44   
Anonimen
Koliko pa si noseča, Anuš?

(odgovor članu Anuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   LEP JE DAN
5.8.2005 8:34:15   
Anuš
9 tednov. 9nebesa

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   LEP JE DAN
5.8.2005 8:38:33   
Anonimen
Se boš pa še malo načakala... :)-:)-:)- nekje po 16. tednu enkrat pa bo, ampak še ne bo salt in podobnega... :)-:)-:)-

(odgovor članu Anuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   LEP JE DAN
5.8.2005 8:42:47   
Anuš
V ponedeljek mam pregled. Zadnjič je ena pisala, da je že vidla da miga in da se srček vidi. Pol pa mogoče tudi meni pomaha...:sloncek:

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   LEP JE DAN
5.8.2005 8:43:31   
Anonimen
Ja, seveda, premika se pa že nekaj časa. Jaz sem bila na nuhalni svetlini v 12. tednu, pa mi je tako lepo pokazal-a pest in določen prst... :)-:)-:)-

(odgovor članu Anuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   LEP JE DAN
5.8.2005 8:47:36   
Anuš
:)-:)-:)-Kolk je pa tebi pokazal test NS? A kej veš kdaj je že tvegano? 1:500? Glih učeri sem brala, ko je ena pisala, da ima 1:9500 (neki tazga). To je pa rekorderka. :bravo:

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   LEP JE DAN
5.8.2005 8:50:27   
Anonimen
Za tveganje napak 21. kromosoma mi je pokazalo 1:7782, za tveganje napak 13. in 18. kromosoma pa 1:11582.

(odgovor članu Anuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   LEP JE DAN
5.8.2005 8:54:03   
Anuš
O zdej si pa ti rekorderka:bravo::bravo::bravo:A veš kdaj je že nevarno?

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   LEP JE DAN
5.8.2005 8:54:46   
Anonimen
vsaj za 21. kromosom sem slišala, da naj bi bilo nevarno, če je manj kakor 1:500, nekje pa pravijo, da šele, če je manj kakor 1:300... Kaj pa vem...:zmeden2:

(odgovor članu Anuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   LEP JE DAN
5.8.2005 8:56:55   
Anuš
Ah sej itak se moraš na koncu sam odločit. Včasih je pa vse čist v redu, tudi če so testi slabi.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   LEP JE DAN
5.8.2005 8:58:01   
Anonimen
na izvidu lepo piše, da rezultati kažejo tveganje ob meritvi in ne ob rojstvu, tako, da... Ampak če je rizik glede na povprečje, dodatne preiskave ne morejo škodovati...

(odgovor članu Anuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   LEP JE DAN
5.8.2005 9:08:22   
Anuš
Ja res. Sam je vseeno fajn in si bolj miren, ko dobiš dobre rezultate. Čeprav seveda niti ti niso garancija, da bo pa vse good.
Ah, je treba kar upati in verjeti, da se bo dobro končalo in brez večjih problemov. Sej, če bi se glede vsega skos sekiral potem sploh ne bi znal uživati v nosečnosti. Jst kr uživam.-:)-:)-:)-Ej, včeraj me moj:love:gleda in kot mal zadet pravi: Joj kva si seksi. Sej tut prej nism bla švoh ampak zdej mam pa že C košarico.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   LEP JE DAN
5.8.2005 9:09:49   
Anonimen
Ja, vsebina košarice se je pa tudi pri nas podvojila, ja... :)-:)-:)- In moj :love: ni imel čisto nič proti... Sem ga pa opozorila, kako bo, ko v "košaricah" ne bo več napetih mlečnih žlez oz. mleka... Ko vse skupaj, po vseh zakonih fizike, pade dol... Pa je malo debelo gledal... :zmeden:

(odgovor članu Anuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   LEP JE DAN
5.8.2005 9:18:11   
Anuš
Ja jst temu pravim sindrom posušenih limon:)-:)-:)-. Zato pa vsak dan pridno vajce delam. Po 20 ponovitev z 0.5 kg utežmi. Pa še dobr se počutim.:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Porodna izkušnja
Porodne zgodbe

Kakšna je bila vaša porodna izkušnja?

Pozitivna. (63%)

Negativna. (12%)

Oboje. (26%)

Število vseh glasov: 3676

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!