|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LEFAXIN-NUJNO
30.11.2006 11:55:47   
sneska1
Ali mogoče katera ve, kje bi lahko dobila lefaxin kapljice? Sem iz okolice Celje in nikakor ne morem iti v Avstrijo po njih. So pa čudežne, kajti moj malček sedaj skoraj ne joka. Če katera ve, naj mi prosim napiše. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LEFAXIN-NUJNO
30.11.2006 13:40:17   
mojčika
Žal jih dobiš le v Avstriji in Nemčiji, prosi koga, da ti gre po njih...

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu sneska1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2006 13:47:55   
bini
če ti ne uspe dobit nikogar poskusi s sab simplex - so ful podobne sestavine notri...

Svet je lep!!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2006 17:26:28   
soundb
lefaxin se dobi samo v Avstriji. Tudi mi ga uporabljamo že 2 meseca in imamo res mir. To so čudežne kapljice. Škoda, da se niste oglasili prej. Jaz sem si ga kupila pred 14 dnevi in sem ga vzela kar 3 stekleničke, da imam mir do januarja.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2006 14:44:02   
sneska1
Vseeno hvala za vašo pomoč. Se bomo pač morali odpraviti v Avstrijo in kupiti kapljice na zalogo. lp

(odgovor članu soundb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.12.2006 19:51:27   
niti
drage mame

lefaxin kapljice so za dojenčke škodljive, saj vsebujejo pomirjevalo, zato pa so dojenčki po njihovem zaužitju mirni in spočiti. Povprašajte svoje pediatre, sicer vam vse piše  v navodilih (res da v nemščini).

(odgovor članu sneska1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.12.2006 20:27:42   
Barbs
Še dobro, da se ne dobi prozaca v kapljicah za dojenčkeuser posted image user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu niti)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2006 19:50:27   
happy mam
ojla! baje so sab simpleks ful podobne!poskusi jih v lekarni kupit pa bos videla
!

Mi smo pa tako srečna družinica! Imamo namreč malega ŽAKA!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2006 21:11:06   
NRMM
Če bi bile za dojenčke škodljive jih ne bi prodajali in nekateri pediatri jih celo priporočajo,ko kaj drugega ne prime.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu niti)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?