Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: LEŽANJE DOJENČKA V LUPINICI 16.2.2006 11:05:20
|
|
|
|
Dejča
|
Najina je bila malo manj kot 3 ure v njej le, ko smo šli na morje in je ves čas samo spala. Če bi se zbudila in jokala, bi jo dala ven, da se malo pretegne . Stara pa je bila 1 mesec in ji je bila lupinica še zelo velika ter bolj udobna. Danes ne spi več v njej niti uro in pol.
|
|
|
|
RE: LEŽANJE DOJENČKA V LUPINICI 16.2.2006 11:06:54
|
|
|
|
Cikica
|
Jaz sem našega imela dosti v lupinici,pravijo da se tam počutijo dojenčki zelo dobro.se spomnim.da smo šli z njim na morje ko je bil še v lupinici,bil je več kot 3 ure v njen in niti enkrat ni bil tečen .Ko nisem imela še stolčka za hranjenje oz,ko ni še sam začel sedeti sem mu na morju tudi dajala tako kašice,on je bil v lupinici.Meni osebno so všeč a kaj ko jih je težko nosit . lp,cikica
|
|
RE: LEŽANJE DOJENČKA V LUPINICI 16.2.2006 11:47:44
|
|
|
|
Lorena
|
Jaz osebno je ne bom uporabljala za drugo, kot res samo kot za prenašanje npr. k zdravniku in pa za vožnjo v avtomobilu - mislim da je konec koncev to tudi njen edini namen. Za ležanje v stanovanju je pa temu primernejši ležalnik. Verjetno je pri sami lupinici najbolj sporen naklon. Ne vem, res. Mislim, da razmišljam prav.
|
|
|
|
RE: LEŽANJE DOJENČKA V LUPINICI 16.2.2006 12:05:26
|
|
|
|
Barbs
|
Glej Nattka, malo pa le razmišljaj tudi logično, s svojo glavo - mali vendar skoraj NIKOLI ne spi v enem kosu več kot tri ure, je tako? V lupinici ga boš imela v avtu, pa na kakem obisku mogoče, pa za pregled pri zdravniku, spat pa ga boš doma vendarle dajala v posteljico. Imaš tudi voziček, kjer bo na sprehodih - tudi v vozičku ne bo nikoli nepretrgoma več kot dve uri - to si upam trditi, pa če boš šla na ne vem koliko dolg sprehod. ( tudi za vozičke delajo cele panike, noben pa ne pomisli, da otrok vendarle ni ves dan v vozičku, da je kvečjemu dvakrat po eno ali dve uri...).. Torej je brezveze razmišljati zgolj o teoretičnih možnostih - katera lupinica oz. kaj je boljše - tudi če bi izdelovali lupinice v katerih bi lahko po vseh predpisih spal osem ur nepretrgoma, bi jo bilo brezveze kupit že iz razloga, da nikoli ne spi osem ur nepretrgoma. Vedno ga vmes nahraniš , previješ, pocrkljaš... Kupi lupinico, ki je varna, udobna, ki ti "paše" v avto, mogoče na voziček, če se boš odločila za to možnost. Kvaliteta lupinice se pa res ne "Meri" po tem, koliko časa najdlje lahko otroka pustiš not... Hotel bi videti tisto prodajalko, ki ti je take kvasla...
|
|
RE: LEŽANJE DOJENČKA V LUPINICI 16.2.2006 12:52:19
|
|
|
|
petraz
|
Mnenja so različna. Ampak mislim, da ni nič narobe, če je dojenček nekaj časa v lupinici. Saj ga nimaš v lupinici po cele dneve, a ne??!
|
|
|
|
RE: LEŽANJE DOJENČKA V LUPINICI 16.2.2006 12:54:51
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem pri vseh 3 uporabljala lupinico le za vožnjo v avtu. Najdlje je pa v njej ležala, ko smo šli na morje, a je celo pot spala - pri 1,5 mesecu. Doma pa raje uporabljam ležalnik.
|
|
RE: LEŽANJE DOJENČKA V LUPINICI 16.2.2006 13:54:31
|
|
|
|
SašaR
|
Nam so v šoli za starše svetovali, da je za prve mesece lupinica idealna tudi za počitek otroka in ne samo za prevoz. Naj bi bila to idealna lega otroka, da se počuti podobno kot v trebuhu. Dobila pa sem drugačeinformacijo, da otroček ne sme biti več kot 3 ure vsega skupaj v lupinici. Presoja pa je od vsake mamice posebej.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.