Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: LCD TV - čiščenje pack od rok 30.11.2008 14:25:12
|
|
|
|
kajajaka
|
kupila sem ga v big bangu... je spray prav za čiščenje LCD in plasm... imenuje se FLACHBILDSCHIRM REINIGER, znamke Dr.Beckmann, stane 3,5 € za 150 ml
|
|
|
|
RE: LCD TV - čiščenje pack od rok 30.11.2008 14:30:47
|
|
|
|
Felicita
|
z navadnim sprejem za šipe - stelex ali kej podobnega... sam je lcd vedno ugasnjen pa zlo na nežno.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: LCD TV - čiščenje pack od rok 30.11.2008 14:34:48
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita z navadnim sprejem za šipe - stelex ali kej podobnega... sam je lcd vedno ugasnjen pa zlo na nežno. enako.
|
|
RE: LCD TV - čiščenje pack od rok 30.11.2008 14:36:34
|
|
|
|
karamela
|
Moj dragi ga je zadnjič očistil s čistilom za steklo. . Sem bila ful besna, ampak flekov ni več, LCD pa še vedno dela.... tako, da mogoče je pa o.k. čistilo za steklo.
|
|
|
|
RE: LCD TV - čiščenje pack od rok 30.11.2008 14:48:07
|
|
|
|
Naja31
|
Mi smo kupili neko posebno čistilo od Phillipsa.
|
|
|
|
RE: LCD TV - čiščenje pack od rok 30.11.2008 14:55:39
|
|
|
|
MADMAX
|
O.k. Hvala za odgovore. Bomo najprej res probali s čistilom za steklo, ker očitno ne more biti nič narobe. Do sedaj smo namreč uporabljali zgolj krpico za prah, sedaj pa je naš sonček dobil idejo, da bi puščal odtise na ekranu ... Lp, MADMAX
|
|
|
|
RE: LCD TV - čiščenje pack od rok 30.11.2008 15:13:13
|
|
|
|
čaki
|
mi kar s stelexom
|
|
|
|
RE: LCD TV - čiščenje pack od rok 30.11.2008 16:18:09
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Jest spucam s tistimi robčki za ekrane in je tut ok.
|
|
RE: LCD TV - čiščenje pack od rok 30.11.2008 21:27:48
|
|
|
|
katra55
|
IZVIRNO SPOROČILO: čaki mi kar s stelexom Isto.
|
|
|
| Stran: [1] |
Popoldanske aktivnostibinyyAli vaš malček (od 4.leta dalje) obiskuje popoldanske aktivnosti,tečaje,...da, plesne, telovadbo,... (
33%)
da, pravljične urice (
5%)
da, tuje jezike (
7%)
ne, je se premajhen (
32%)
ne, ker ni zainteresiran (
7%)
ne, ker nimamo finančnih sredstev (
16%)
Število vseh glasov: 178Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!