|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LARINGITIS!!!!!!
10.4.2005 14:13:50   
NIN@
Danes sva prisla iz bolnisnice z mojim malim Borom (3,5 mesece) Jojlaringitis ima, tri dni sem se jokala ko nora no danes je ze nalo bolje. Sok za oba dva, zdaj dobiva antibijotike na 12 ur pa nic kaj ne ziza! Ful me skrbi kako bo???? A je katera ze to prebolela z bejbijem.

Napisite mi na kak način ste okrevale!!!

lp
nin@
Neposredna povezava do sporočila: 1
   LARINGITIS!!!!!!
10.4.2005 14:54:15   
idika
Vse bo še dobro Nin@. Ko bo šlo tamalemu na bolje, bo dobil tudi apetit. Sej, če si ti bolna ti tudi nič ne paše. Moja hčerka je bila stara 2 meseca ko je imela laringitis in jaz sem se tako bala zanjo, da ko smo je ponoči peljali na urgenco sem jo imela ves čas v naročju in jo samo opazovala in jokala zraven. Po parih dneh je bilo očitno bolje.

Drži se, in ne sekiraj se, prosim.:angel:








(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   LARINGITIS!!!!!!
10.4.2005 14:59:27   
NIN@
4 DNI SVA BILA V BOLNIŠNICI, PA DANES SE KAR KASLJA??? kAKO SE TO VAM ZDI, PA RES MAL ZIZA SKOR NIC, IN ME ČUDI DA SVA LAHKO SPLOH BOLNICO ZAPPUSTILA??? NIMA PA VEC TEMPERATURE KER JO JE IMEL 37,5 DO 38,8. MALI SE MI FUL ZASMILI.

kAKO N AJ MU POMAGAM???


NIN@

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   LARINGITIS!!!!!!
10.4.2005 15:12:18   
total
Čimprej okrevajte in naj ga čuvajo:angel:

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   LARINGITIS!!!!!!
10.4.2005 16:17:55   
Anonimen
Če ima res laringitis zelo pomaga močno vlaženje zraka v stanovanju, še zlasti pa ponoči, v prostoru kjer mali spi. Naš David je to fasal sicer pri kakih 10-11 mesecih, pa ga ima še sedaj občasno. Traja tri dni-oziroma noči, saj je ponoči znatno huje kot podnevi. Prvič je imel to v najhujši obliki in se nama je skoraj zadušil. Kar nekaj časa smo bili na inhalacijah na urgenci. Doma pomaga res edino vlaženje zraka. Nama so rekli takrat kar lonec vrele vode pod rjuho, zraven pa midva z malčkom. To se pri nas ni obneslo. Smo pa kupili vlažilce zraka in še okoli posteljice navesili mokre brisače. Kadar je bilo res hudo, smo dobesedno zaparili kopalnico in tam preživeli napad kašlja.
Upam da bo kmalu boljše!
Pa pa
Nojči

(odgovor članu NIN@)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   LARINGITIS!!!!!!
10.4.2005 22:05:51   
Urška*
Joj, boga vidva.:((

Upam da bota čimprej okrevala.:angel::angel::angel:

lp:)

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   LARINGITIS!!!!!!
11.4.2005 10:33:02   
malika
Naš ga je tudi že imel, ampak takrat je bil že večji. Ampak je to res grozna bolezen, sploh pa ker se lahko iz danes na jutri takoj in brez vsakega znaka ponovi. Moj mali fant takrat na srečo ni rabil ostat v bolnici, dobil je antibiotike in ihalacije, fliksotide in še eno razpršilo(pozabila-nekak na b se začne) in tako smo ingalirali skoraj 14 dni, najprej na 6 ur, potem na 8 in nazadnje na 12.Poleg tega je dobil še vnetje srednjega ušesa in antibiotike.

Pomaga; kupite vlažilec zraka. Sicer so dragi,ampak vredni svojega denarja. Jaz sem na radjatorje na debelo vesila mokre brisače, ko je šel malček spat sem zavrela več loncev vode in jih postavila k njegovi posteljici, samo da je bilo vlažno. Hvala bogu je pomagalo in nismo rabili drugače intervenirat, so mi pa takrat punce svetovale, da naj ob napadu kašlja spustim vročo vodo in vseh pip v kopalnici in da se zapreva v kopalnico in sva tam v tisti pari, dokler napadi kašlja ne minejo. No hvalabogu to ni bilo potrebno.

Upam, da bosta čimprej prebrodila to neprijetno nadlogo.

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?