|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LAHKO ta torba za 1. razred?
14.6.2009 23:49:37   
Moyca_
http://www.mimovrste.com/artikel/3790228233/nahrbtnik-target-trolley-ninja-tmnt-705#pictures

kaj mislite?

ne piše koliko je velika, cena je pa vredu
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LAHKO ta torba za 1. razred?
14.6.2009 23:53:59   
TIA22
Ja, seveda1 Zakaj pa ne? Je zelo praktična, pa še na kolesa jeuser posted image

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.6.2009 23:57:38   
Moyca_
če za prvi razred povsod piše da je za prvi razred, zdijo pa se mi prav vesoljsko velike te torbe.
Pri nas jih bodo samo v petek prinesli domov

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2009 0:05:27   
rija
meni pa je tale trolej mimo za prvošolčkauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2009 6:39:49   
CatJa
Kar se velikosti, teže in oblike tiče, ne vem, ali je ali ni, mi je pa grda ko smrtni greh, sori user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.6.2009 7:22:41   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: rija

meni pa je tale trolej mimo za prvošolčkauser posted image

Aha. Ob petkih nesejo nekje od 5-6 kil težak nahrbtnik. Pa raje kako kilo več.

< Sporočilo je popravil Volga -- 15.6.2009 7:23:09 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.6.2009 7:45:00   
glen
Meni pa tole bolj kot šolska torba zgleda kovček.
Moja 5 letnica ima takega (drug motiv) za kovček ko gre za dan dva k noni.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.6.2009 8:35:25   
ajataja
Pri nas je tako,da prvošolčki ne smejo sami hodit v šolo in iz nje tako da se mi zdi brezveze kupovat tako torbo na koleščka ker itak hodijo starši ali babice ponj in mu nesejo torbo.Sicer pa stvari puščajo v šoli in nikoli ni težka torba,teža se začne nekje v četrtem razredu.Pri nas v 1. r nima noben take torbe na kolesa in niti ne ful velikih torb.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.6.2009 9:00:50   
Splišni
Čisto odvisno od šole.

Pri nas v petek največkrat domov v torbi prinese samo puščico, včasih pa še kakšen zvezek zraven. Med tednom pa hodimo v šolo in iz šole brez vsega.

Tako da naš definitivno torbe sploh ne bi potreboval.

Po moje bolje da razmišljaš v tej smeri, če mu bo ta torba v 2. razredu še všeč oz. če bo primerna. Za 1. je po moje vse dobro.

< Sporočilo je popravil Splišni -- 15.6.2009 9:01:17 >

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.6.2009 9:02:11   
t5t6
Meni se zdi prevelika oz. preveč glomazna. Glede na to, da 1. šolčki ne smejo hodit sami v šolo in iz nje se mi zdijo koleščka nepotrebna. Iz slike ni razvidno če se jih da sneti. Jaz bi na tvojem mestu kupila tako, ki je bolj v obliki nahrbnika, da se zgoraj zaključi bolj naokroglo. Naš starejši ima tako, pa tudi mlajšemu smo jo naročili in smo z njo zelo zadovoljni (kar se tiče oblike in funkcionalnosti) kolesa lahko tudi dokupiš. http://www.kopija-nova.si/_galerija.php?folder=1435

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.6.2009 9:58:18   
Lunca1
Jaz si pa še nisem čisto ustvarila mnenja o torbah s koleščki. Po eni strani so praktične za vlečt, po drugi strani pa imajo dodaten balast za nosit po stopnicah ali v dežju.

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.6.2009 12:21:27   
bori2
Ja, za mojo prvošolko je takšna torba prevelika. Naši vsakodneno nosijo domov, kar je za dokončat in pokazat kaj so pisali, plus peresnico in beležko. Tasko da ima v torbi dva zvezka, peresnico in mapo. Vsakodnevno? NJi tale reč nekam glomazna? Po moje bo ena manjša torba ali lahek nahrbtnik čisto ok. Naša ima anatomsko torbo, je sicer ful lahka, na začetku sem imela sicer občutek, da jo bo zvrnilo, ker je torba široka. Zdej, ko jo imamo eno leto (smo zrastli) je vsekakor videt boljše,... 

Meni so pa drugače take luštne,...

http://www.kopija-nova.si/galleries/1883/l/1112.jpg

< Sporočilo je popravil bori2 -- 15.6.2009 12:24:46 >

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.6.2009 20:41:40   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: bori2

Ja, za mojo prvošolko je takšna torba prevelika. Naši vsakodneno nosijo domov, kar je za dokončat in pokazat kaj so pisali, plus peresnico in beležko. Tasko da ima v torbi dva zvezka, peresnico in mapo. Vsakodnevno? NJi tale reč nekam glomazna? Po moje bo ena manjša torba ali lahek nahrbtnik čisto ok. Naša ima anatomsko torbo, je sicer ful lahka, na začetku sem imela sicer občutek, da jo bo zvrnilo, ker je torba široka. Zdej, ko jo imamo eno leto (smo zrastli) je vsekakor videt boljše,... 

Meni so pa drugače take luštne,...

http://www.kopija-nova.si/galleries/1883/l/1112.jpg

za fantka bo tale hudauser posted image

(odgovor članu bori2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.6.2009 7:50:57   
bori2
ja, verjetno bi ble za mulca ninđa želve bolj fajn,...

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.7.2009 8:30:14   
KIKI****
Jaz sem mu v mesecu juniju ori kopiji naročila torbo in DZ.

Torba je takšna in se nam zdi v redu (smo se zmenili da jo bo nosil dlje kot 1 leto-;)) upam!)
user posted image

(odgovor članu bori2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.7.2009 6:21:04   
caillou
Ja lahko, saj je torba vendar stvar lastne in tudi otrokove presoje. Itak bo pa verjetno že v drugem razredu zagledal kakšno novo, bolj atraktivno zanj.

< Sporočilo je popravil caillou -- 7.7.2009 6:34:45 >

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?