|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LAŽNI POPADKI??
11.7.2006 12:29:26   
Anonimen
PUNCE ŽE 1 TEDEN SE MI DOGAJA, DA MI HOČE IT user posted image VEN. ZDI SE MI KOT DA SE MI VSE ODPRE IN NAZAJ ZAPRE! SO TO LAŽNI POPADKI?, JE MOŽNO DA BOM RODILA PREJ? DO KONCA IMAM ŠE 6 TEDNOV!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LAŽNI POPADKI??
11.7.2006 12:30:58   
BLAŽIKA
Kaj pa pravijo na CTG?

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2006 12:37:01   
Anonimen
CTG ŠE NISEM IMELA, IMAM PRVEGA ŠELE V 36 TEDNU!! V PETEK IMAM PREGLED, CTG PA PRVIČ ŠELE ČEZ 14 DNI! A BI GA MOGLA IMETI PREJ?

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2006 12:40:41   
malika
lažni popadki se kažejo kot otrdevanje trebuha. Trebuh postane trd kot kamen, občutek je ful neprijeten in občutek imaš kot da hoče bebek kar skoz trebuh ven pogledat.

če se pojavijo več kot 10x na dan, oz. si sledijo zapredoma (npr. na 5, 10, ...min) je dobro poiskat zdravnika. Proti njim pomagajo tudi šumeče magnezijeve tablete.
Sicer si res že skoraj na koncu, ampak bi bilo fino, da mali še malo počaka! S temi popadki res ni šale, ker s tem ko nastopi otrdelost, se tudi zmanjša dovod kisika, zato jih predihavaj kot prave popadke!

Jaz sem imela s tem težave tako v prvi kot  drugi nosečnosti in dohtarija je vedno polagala ful pozornosti na to

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2006 12:47:55   
jezika
MALIKA, OTRDEVANJE TREBUHA SE MI POJAVLJA ČEZ DAN AMPAK NEVEM MOGOČE PO TRIKRAT. KAR VMES PA LAHKO ALI STOJIM ALI SEDIM, SE MI PA DOGAJA TAKO DA MISLIM DA BI ŠEL VEN. OBČUTEK JE RAVNO TAKO KOT DA SE ODPREM, KER MI NOGE KR NARAZEN POTEGNE, TO SE MI NAREDI PO TRIKRAT NA DAN!

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2006 13:10:45   
malika
Če ti otrdi do 10x v enem dnevu je to normalno, ker s otrdevanjem maternica "trenira" za porod.

če pa se pojavi več kot 10x, ali kot sem že opisala, da si otrdevanje sledi v istih časovnih zaporedjih (5, 10, 15,...min), ali pa če ti trebuh otrdi več kot 3x v eni uri, pa je treba k gin. Pa nikar ne pozabi tega omenit na naslednjem pregledu pri gin.

meni je trebuh pri obeh otrdeval že zelo hitro. V prvi nosečnosti konec 6 meseca, v drugi pa že v 4 mesecu in to najmanj po 10x na dan. Predpisano sem imela mirovanje in pa magnezijeve šumeče tablete(te niso na recept, tako da si jih lahko kar kupiš). Pri obeh sem kasneje pristala tudi v bolnici, ker je prvi hotel ven v 34 tednu, manjši pa že v 30 tednu. No oba smo uspeli obdržat do konca user posted image  .

Tako da pridno štej to otrdevanje, pa vsak ta "krč" predihaj, ker meni se je zdelo, da tako prej popusti

Lp

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu jezika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.