|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   L'occitane - kaj za darilo
29.11.2007 22:57:21   
Anonimen
Za svakinjo bi od l'occitane nekaj kupila za darilo, pa ne vem kaj. Nekaj za razvajanje, pa nekje do 20 €. Kaj bi blo takega, da je primerno za vsako žensko? user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: L'occitane - kaj za darilo
29.11.2007 23:59:45   
pupa06
Ojla!

Jaz sem si tam kupila:
- kremo za zelo suho kožo na rokah s karetejevim maslom, kar se mi zdi, da je za ta letni čas kar primerno, pa tudi zelo dobra in zelo pohvaljena je - okoli 19 € ta velika, imajo pa tudi manjše
- mandljevo olje za tuširanje, koža full lepo diši potem - tudi zelo zadovoljna - 16,52 €
- krema honey & lemon, ki je v enem za telo in obraz, meni je v redu, ker si itak nikoli ne mažem obraza s kremami, to pa samo sem ter tja, če imam slučajno suho kožo (na čelu) - za ceno nisem sigurna, ampak mislim da tam okoli 30 €.

Toliko o tem, če ti kaj prav pride in prijeten nakup.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2007 7:53:05   
poliloni
Jaz imam tudi to kremo za roke in sem full zadovoljna! Imam pa še gel za tuširanje (češnjevi cvetovi) in mazilo za ustnice z medom.

Meni  je vse  pri njih všečno, tako da ne moreš prav faliti. Imajo pa sedaj tudi že take male darilne kompletke - npr. mala krema za roke in mala krema za noge, oz. kompletek za tuširanje,...

Sodelavki pa sem za darilo kupila peno za kopanje sivka in zraven šopek suhe sivke.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu pupa06)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2007 13:56:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poliloni

Meni  je vse  pri njih všečno, tako da ne moreš prav faliti. Imajo pa sedaj tudi že take male darilne kompletke - npr. mala krema za roke in mala krema za noge, oz. kompletek za tuširanje,...

Ja, in lepo ti zavijejo oz. dajo v darilno škatlo, pride pa od 20-25 EUR. Jz vedno to kupim za darila. Pa še testerje potem vedno dobim user posted image

(odgovor članu poliloni)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2007 17:28:16   
tosja
Tašči sem kupila novo kremo - med, limona user posted image
Vsi zadovoljni. user posted image Cena pa 32 evr.

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2007 21:37:40   
Anonimen
Zelo lepo diši mandljevo mleko za telo in gel za tuširanje (ne, ali pe je olivno ...). Nimam pa pojma, koliko stane.

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Otroški vozički
endrina

Katero znamko otroškega vozička ste izbrale?

Peg Perego (48%)

Quinny (25%)

Hauck (10%)

Mutsy (6%)

Stokke (4%)

Bugaboo (8%)

Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!