Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: L'occitane - kaj za darilo 29.11.2007 23:59:45
|
|
|
|
pupa06
|
Ojla! Jaz sem si tam kupila: - kremo za zelo suho kožo na rokah s karetejevim maslom, kar se mi zdi, da je za ta letni čas kar primerno, pa tudi zelo dobra in zelo pohvaljena je - okoli 19 € ta velika, imajo pa tudi manjše - mandljevo olje za tuširanje, koža full lepo diši potem - tudi zelo zadovoljna - 16,52 € - krema honey & lemon, ki je v enem za telo in obraz, meni je v redu, ker si itak nikoli ne mažem obraza s kremami, to pa samo sem ter tja, če imam slučajno suho kožo (na čelu) - za ceno nisem sigurna, ampak mislim da tam okoli 30 €. Toliko o tem, če ti kaj prav pride in prijeten nakup.
|
|
|
|
RE: L'occitane - kaj za darilo 30.11.2007 7:53:05
|
|
|
|
poliloni
|
Jaz imam tudi to kremo za roke in sem full zadovoljna! Imam pa še gel za tuširanje (češnjevi cvetovi) in mazilo za ustnice z medom. Meni je vse pri njih všečno, tako da ne moreš prav faliti. Imajo pa sedaj tudi že take male darilne kompletke - npr. mala krema za roke in mala krema za noge, oz. kompletek za tuširanje,... Sodelavki pa sem za darilo kupila peno za kopanje sivka in zraven šopek suhe sivke.
|
|
RE: L'occitane - kaj za darilo 30.11.2007 13:56:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poliloni Meni je vse pri njih všečno, tako da ne moreš prav faliti. Imajo pa sedaj tudi že take male darilne kompletke - npr. mala krema za roke in mala krema za noge, oz. kompletek za tuširanje,... Ja, in lepo ti zavijejo oz. dajo v darilno škatlo, pride pa od 20-25 EUR. Jz vedno to kupim za darila. Pa še testerje potem vedno dobim
|
|
|
|
RE: L'occitane - kaj za darilo 2.12.2007 21:37:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Zelo lepo diši mandljevo mleko za telo in gel za tuširanje (ne, ali pe je olivno ...). Nimam pa pojma, koliko stane.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?