Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kvaliteten plastelin in barvice 13.11.2008 11:22:44
|
|
|
|
alda
|
Mi smov službi in doma uporabljali DI-Do, ker je fajn mehak in ostane mehak tudi če ga "pozabiš" pospraviti, pa tudi strupen ni, če po nesreči zatava v usta Barvice: še najbolj so se obnesle Ajda-trikotne in pa Jolly in Stabilo niso slabe, najmanj pa smo bili zadovoljni z Staedtler , kar naprej sem jih morala šiliti, saj jih je sam mal bolj pritisnu pa je šla konica-hujš ko une Lumpi od Najboljšega soseda!
|
|
RE: Kvaliteten plastelin in barvice 13.11.2008 11:58:29
|
|
|
|
Lejči
|
Plastelin imamo že ves čas Play doh in se zelo v redu obnese, od barvic pa smo na začetku imeli Crayolo in se mi zdi, da so fajn barvice, mislim tiste, ki so od 1 leta dalje. ne lomijo se, lepo se prilegajo rokici....naša je z njimi ogromno prerisala.
|
|
|
|
RE: Kvaliteten plastelin in barvice 13.11.2008 14:16:50
|
|
|
|
kaya2007
|
plastelin imamo večinoma play doh, barvice so mi pa zakon faber castell.
|
|
|
|
RE: Kvaliteten plastelin in barvice 13.11.2008 14:22:14
|
|
|
|
Najaa
|
Plastelin play doh, barvice pa vedno kakšne druge. Zdaj imamo ene iz hoferja, debele in so super.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?