Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kurjenje plastike in smrad 5.9.2012 20:34:23
|
|
|
|
misa4
|
A ni bilo danes po porocilih, da v Grosupljen romi kurjo vse zivo, sosedje kar naprej klicejo policijo, zaleze pa nic. Najbolje da javis na 112, mislim da je plastiko prepovedano kurit, nisem pa 100%, za pnevmatike vem da je kaznivo
|
|
|
|
RE: Kurjenje plastike in smrad 5.9.2012 20:44:23
|
|
|
|
tamiflu
|
Niso romi, mogoče bodo proti Slovencem kaj ukrepali...bom jutri se pozanimala pa malo poklicala
|
|
|
|
RE: Kurjenje plastike in smrad 5.9.2012 20:57:21
|
|
|
|
blaža
|
poznam to,..naša soseda pa zbira odpadke vseh sort in pol to celo leto kuri. Ogreva se na tole zadevo, poleti pa tudi kuha, ker nima denarja za si plin kupit za štedilnik. Za veliko union pa ima če ne zapreš pravočasno okna,.. je katastrofa. Ponaavadi kr naenkrat zavohaš, ko si doma, ampak ti že vse zasmradi takrat. Včasih zakuri še taborni ogenj, da se ja še bolj dimi, kr pred hišo. Meji pa njena hiša na našo in je včasih neznosno,..
< Sporočilo je popravil blaža -- 5.9.2012 20:59:01 >
|
|
RE: Kurjenje plastike in smrad 5.9.2012 21:02:12
|
|
|
|
tamiflu
|
pri nas pa eni 2 hiši pred nami kurijo neko plastiko v sodu in je groza. Smrdi vse, dihat mi ne da...emkrat bo mi res prekipelo in bom poklicala policijo, ko bojo zakurili
|
|
|
|
RE: Kurjenje plastike in smrad 5.9.2012 21:36:06
|
|
|
|
misa4
|
Slovence bodo prej zaprli , poisci na 24ur, je na to temo kaj loh in kaj ne, sem pa bolj z enim usesom poslusala
|
|
|
|
RE: Kurjenje plastike in smrad 5.9.2012 21:58:43
|
|
|
|
trobentica123
|
ojla, take stvari javiš na inšpektorat za okolje. V naši vasi je neka gradbena firma delala fasado in so lepo sproti kurili stiropor. Sploh mi vrjetno ni treba pisat, kakšen smrad je šele to!! To so lepo počeli CEL dan, a že naslednji dan so jih obiskali 3 inšpektorji!! Mislim da so dobili fajno kazen, saj je lastnik hiše plačal 600eur ( baje minimalna kazen za take posege ), samo zato, ker so kurili na njegovem dvorišču, kulk pa so dobili izvajalci, ne vem. Vrjetno veliko več in prav jim je!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?