|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kurja očesa
13.3.2005 20:46:44   
Donja
Je imela katera težave z njimi in kako jih uspešno odstraniti? Meni se je eno naredilo med prsti na nogah in verjemite, da fino boli. Porabila sem že cel paket Hansaplast obližev proti kurjim očesom in mi ni uspelo. Hkrati pa sem ugotovila, da se je tudi mojemu srčku naredila ena na prstu na roki in sicer na blazinici in ga moti. Na žalost pa tista roža, ki odpravlja bradavičke, še ne raste zato me zanima, če imate kakšen učinkovit recept ali žavbo.

Hvala za vse odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kurja očesa
13.3.2005 20:48:02   
buškica
Pravijo da se moraš polulati na bradavico in odpade. Jaz sem jih šla odstraniti operativno pa ni fino. prav boli.

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kurja očesa
13.3.2005 20:53:38   
urši77
Mene je rešila pedikerka:)

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kurja očesa
13.3.2005 21:10:09   
Anonimen
V lekarni se dobijo taki "hanzaplasti":ups: , ki imajo na blazinici neko zeleno snov, ki ti naredi oko cisto trdo in mrtvo in jo lahko vtrgas ven:hudicek:.Probaj mojemu dragemu je pomagalo, odvisno pa je res tudi kak komu to prime!:)

(odgovor članu Donja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kurja očesa
13.3.2005 21:10:52   
borovnička
ja sej teh obližev pa mazil je en kup, sam nč ne pomaga se mi zdi. eni si jih sami ven kopljejo, sam to boli k hudič. Drugač pa če imaš kurje oko, je najboljš, če greš res kar k pedikerju. Za bradavičke so pa operacije z laserjem. Ni drago, mal skeli, ampak ni tok hudo, pa tud pozna se ne pol tok.

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kurja očesa
13.3.2005 21:35:13   
india
Rešitev za kurje oči: po mojem le pediker, za bradavice pa pomaga, če si oslini s prvo jutranjo slino, ali pa če mu namažeš,kadar se spomniš, s kredo! In slina in kreda pomagata, preverjeno, meni pa so se po žganju bradavice ponovile:(:(:(

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kurja očesa
13.3.2005 22:02:26   
frutka_
Meni je res pomagalo, ko sem si namzala s Kukolom. To je taka smrdljiva nesnaga za namazat očesa kurja. Kot Aceton.In full pomaga.

Sicer pa mi je eno leto pomagala tudi morska voda ali pa pedikerka.

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kurja očesa
14.3.2005 9:31:41   
piščanc
v lekarni, pa tudi v kkašni drogeriji, se dobi taka krema, ki uspešno posuši tele stvarce, drugače pa za bradavice pomaga tudi navadna kreda

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kurja očesa
14.3.2005 9:58:13   
dejčka2
Ja res je, najbolj pomagajo kapljice kukol. Poskusi najprej te kapljice, tri do štiri dni zaporedoma zvečer si jih namažeš, seveda po kopeli, v katero daš malo soli, in če so kurja očesa bodo odpadla po štirih dneh. Moji punčki je rekla pedikerka, da ima na podplatu dve kurji očesi, na koncu pa se je izkazalo da sta bradavici. Kukol pa se ne sme mazat na bradavice. No bradavice pa sem ji ozdravila z kaktusom uhljakom.:bravo:

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......