Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kuponi 1 na dan - vprašanje 9.8.2011 22:42:27
|
|
|
|
*bubi*
|
To z imeni je tudi mene zmotilo, ko sem kupovala kupon za masažo. In tako kupila samo enega Preden sem koristila sem še malo prebrala in piše, da je dovolj, da sporočiš samo kodo. Torej oni ne vidijo, kdo je na kuponu naveden, saj ni potrebno predložiti celega izpisa. Če veš, kateri ljudje bodo v družbi, jih pač navedi 6.... po moje ti tukaj res ne bo nihče kompliciral oz. na raftingu identitete preverjal.
|
|
RE: Kuponi 1 na dan - vprašanje 10.8.2011 8:09:17
|
|
|
|
Najaa
|
Napišeš svoje ime, sploh nima veze. Njih zanima samo koda.
|
|
|
|
RE: Kuponi 1 na dan - vprašanje 10.8.2011 18:26:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Napišeš svoje ime, sploh nima veze. Njih zanima samo koda. Ja, samo takrat pri masaži je pisalo, da lahko sam koristiš samo en kupon, podariš pa jih lahko kolikor želiš. Ampak je bilo treba navest imena obdarovancev. Verjetno je bilo pri tem raftingu isto.
|
|
RE: Kuponi 1 na dan - vprašanje 10.8.2011 22:13:52
|
|
|
|
nukipuk
|
Hvala obema, kupone sem naročila in vpisala najbolj verjetna imena. Saj res ne bi smeli komplicirat ...
|
|
|
|
RE: Kuponi 1 na dan - vprašanje 17.9.2011 10:37:18
|
|
|
|
nukipuk
|
Poročilo Res niso komplicirali, zanimale so jih samo kode. Rafting je uspel, le voda je bila zelooo nizka in ni bilo nič kaj adrenalinsko, zato pa toliko bolj mrrrrrzlo. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?