|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuponi 1 na dan - vprašanje
9.8.2011 22:37:10   
nukipuk
Zdravo,
danes imajo na spletni strani 1nadan.si v ponudbi popust za rafting na Soči. Septembra nameravamo z večjo družbo imeti piknik ob Soči in nekatere bi gotovo zanimal rafting. Želela sem naročiti šest kuponov, pa moram napisati imena, kdo jih bo izkoristil. Žal tega ne vem in tudi ne morem izvedeti do polnoči, ko se ponudba izteče.
Ali je katera že bila v podobni situaciji? Lahko napišem nekaj imen in potem kupone izkoristijo drugi?
Hvala za odgovore user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kuponi 1 na dan - vprašanje
9.8.2011 22:42:27   
*bubi*
To z imeni je tudi mene zmotilo, ko sem kupovala kupon za masažo. In tako kupila samo enega user posted image

Preden sem koristila sem še malo prebrala in piše, da je dovolj, da sporočiš samo kodo. Torej oni ne vidijo, kdo je na kuponu naveden, saj ni potrebno predložiti celega izpisa.

Če veš, kateri ljudje bodo v družbi, jih pač navedi 6.... po moje ti tukaj res ne bo nihče kompliciral oz. na raftingu identitete preverjal.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu nukipuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2011 8:09:17   
Najaa
Napišeš svoje ime, sploh nima veze. Njih zanima samo koda. 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.8.2011 18:26:22   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Napišeš svoje ime, sploh nima veze. Njih zanima samo koda. 

Ja, samo takrat pri masaži je pisalo, da lahko sam koristiš samo en kupon, podariš pa jih lahko kolikor želiš. Ampak je bilo treba navest imena obdarovancev.

Verjetno je bilo pri tem raftingu isto.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.8.2011 22:13:52   
nukipuk
Hvala obema, kupone sem naročila in vpisala najbolj verjetna imena. Saj res ne bi smeli komplicirat ...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.9.2011 10:37:18   
nukipuk
Poročilo user posted image
Res niso komplicirali, zanimale so jih samo kode. 
Rafting je uspel, le voda je bila zelooo nizka in ni bilo nič kaj adrenalinsko, zato pa toliko bolj mrrrrrzlo.

Lp user posted image

(odgovor članu nukipuk)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.9.2011 14:19:47   
Najaa
Seveda jih zanima samo koda. Sem kodo si lahko napišeš tudi v telefon pa jo pokažeš in to je to.

(odgovor članu nukipuk)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?