|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kupili Tummy Tub
28.11.2004 14:55:08   
Bejba
Torej, včeraj smo kupili ta slavni čebriček in ga zvečer tudi že izprobali. Najprej predirljiv jok, ki ga ni bilo mogoče ustaviti, zato sva ga dala ven v brisačko, ga pomirila in ponovila vajo (tokrat ga je držala mamica). Bilo je boljše. Ni jokal, se je pa oklepal mojih rokc kot bi mu šlo za življenje. Potem pa po parih minutah spet v jok. Bil je sit, tako da ni bila vzrok lakota. Ne vem, nismo več pametni kako mu kopanje narediti zabavno.
Še nekaj vprašanj glede čebrička. Koliko vode nalijete? Ali do označbe kg, kolikor jih pač ima vaš malček ali manj? Midva sva namreč ugotovila, da bi se mali potopil, če bi se učičal notri (vode sva dala malo manj kot za 4 kg, kolikor je težek). In kako mu v čebričku perete glavico? V banjici si ga samo malo potopil nazaj in opral, tu pa ne vem kako to izvedeš?
Ja, potrebujemo še nekaj prakse, da nam bo vse jasno.

Lepo nedeljo in pozdravček!

LP; Bejba
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kupili Tummy Tub
28.11.2004 15:37:30   
dory
Nas zdej ko sam sedi mu nalijem malo manj kot pol vode...glavo mu umijes posebej...z lonckom mu umijem lase in pri tem pazim,da kaj ne pride v oci...namilim in spet z istim postopkom sperem...cist simpl...

papa,teja

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kupili Tummy Tub
28.11.2004 19:22:01   
Jančika_
Jaz zmočim mini brisačko in jo ožmem nad glavo, zaenkrat ga tudi nič ne moti, če gre kaj v oči. Vode dam pa po občutku.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kupili Tummy Tub
28.11.2004 19:26:26   
Jančika_
Aja, še to - zdaj, ko je večji, mu težko v čebričku umijem pregibe, zato ga pod pazduho in vratom že prej z mokro brisačko umijem kar na previjalni. Trije, štirje potegi, potem pa v vodi samo še uživancija:).

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kupili Tummy Tub
28.11.2004 20:18:05   
niki5
Bejba, tiste oznake so mislim za takrat ko je otrok že v čebričku, torej brez smisla (napačna logika po moje).. natočiš 1/3 potem pa dotočiš še potrebno vodo. Jaz sem si zapomnila do kje je potrebno in tako naredim. Ja prvič smo ga pa tudi mi skoraj utopili, je moj dragi hitro s kozarcem praznil čebriček :ups:

Za glavo pa jaz kar zmočim svojo roko in ga pobožam po glavi. Drugače ga pa 1x na teden tudi kopamo v banjici, takrat ga pa namilim in dobro umijem.

Jaz sem pa pri našem ugotovila, da nogice gor daje in glavo bi najraje pod vodo spustil, rad bi se kar obrnil na glavo :)-

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kupili Tummy Tub
28.11.2004 21:40:59   
Anja167
Niki5, povsem se strinjam s tabo v vsem, kar si napisala, tudi glede tistega z dvigovanjem nogic... :):):):duda: Prav zabavno postaja tole kopanje!

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kupili Tummy Tub
28.11.2004 21:45:14   
Anja167
Bejba, še par stvari. Otroček naj ima nogice in ritko na dnu, tako da praktično izgleda, kot bi sedel. Za kaj takega pa ne sme biti preveč vode. Nam je že od nekdaj čisto OK. če je vode tam nekje do polovice čebrička. Pa otrok mora biti potunkan do glave, ti ga pa držiš zgolj pod bradico. Predvsem ga ne smeš namakati (dajati ven in noter), kot je delala naša patronažna - je takrat prav tako jokal. Noter ga spusti počasi, ker če je voda malo prevroča, zna biti to za njega šok - 36 stopinj je v redu, in v Tummy Tubu se voda ne ohladi tako hitro kot v banjici. Jutri bo že bolje!!! :)-

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kupili Tummy Tub
29.11.2004 10:05:10   
Pupica
vodo dolijemo po občutku. glavico peremo 1 x na teden v banjici.
veliko užitkov:racka::racka::racka:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kupili Tummy Tub
29.11.2004 10:22:43   
Bejba
Punce, včeraj pogruntali tehniko in uživali sto na uro. Kopati se moramo po obroku, da ni prevelike lakote in vodo natočiti do prve označbe. Naš malček je super užival, ko pa smo ga dali ven, pa hitro čajčka, da ni utegnil jokati (nasvet ene od forumovk - hvala). Potem smo se celo namazali z oljčkom po celem telesu brez problema in celo brez dude :bravo:. Resnični uspeh. Tummy Tub je zakon.
Hvala punce

LP; Bejba

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?