|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kup vprašanj
11.2.2008 20:09:08   
Anonimen
Pozdravljene.
Moj ima podnevi krče, ne kaj močnega, ampak vsake toliko časa joka, malo zaspi in se zbudi itd. Zanima me, ali dajete kapljice proti krčem in katere? Baje, da so koroške najboljše? A se to dobijo samo v Avstriji in kje? Pa še zanima me, na koliko časa se vam hrani 2 meseca star dojenček z adaptiranim mlekom? Imam občutek, da je naš lačen že po dveh urah in pol ali prej - podnevi. Pa še koliko spije, teža dojenčka in višina? Sprašujem pa zato, ker so mi v posvetovalnici rekli, da se je preveč zredil. Dajem pa Aptamil iz
Mullerja. Je kakšno mleko bolj nasitno in manj kalorično? Vem, da je kup vprašanje, bolje kot da odpiram nove teme na forumu? Lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kup vprašanj
11.2.2008 20:29:15   
sani1

kaplice- imaš različne.Pri nas v lekarni se dobijo Sab simplex brez recepta, ki so identične avstriskim Antiflat. Daješ jih pred obroki in pomagajo. Koroške kaplice so sladke in tudi pomagajo pokliči  02- 8770730 je tel. vprašaj če jih pošljejo... So za vetrove in 100% pomagajo...

Ne vem koliko se je tvoj otrok zredil ampak je normalno, da je na 2 uri in pol do tri ure...  Na Aptamilu Comfort 1 piše  da naj bi imel otrok pri enem mesecu  6 obrokov po 150 ml mleka. Sedaj je pa to  odvisno od otroka do otroka. Moja pupa poje 8 obrokov na dan( recimo na  tri ure)  od 80- 100 ml...
Lahko pa si zračunaš koliko naj bi pojedel tvoj otrok. Formula: teža tvojega otroka x 190 deljeno z št. obrokov na dan in dobiš mililitre , ki naj bi jih pojedel tvoj otrok. Primer: 3,7kgx190= 703  703:8=87ml

Meni je pediatrinja rekla, da tudi če ne dojiš, ko je otrok lačen mu moraš dati flaško. Ne ga pa silit, da poje vse kar si pripravila...

Upam, da sem ti vsaj malo pomagala z odgovori... Če te pa še kaj zanima pa pošlji ZS...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.2.2008 20:35:49   
BlackyMouse
sab simplex so pri mojemu zlo pomagali.
drugače pa.zakaj se tko sekiraš za težo?eni bolj,eni sploh ne.če se je fejst zredil,ni panike.če bi bil kot sumo borc,bi blo drugač.tko pa,dajaj mu jesti,kadar on želi,ne omejuj mu,če neče jest,ga pa ne sili.

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2008 20:52:35   
3jesončki
kar se tiče preveč rejenih otrok - naš se je v prvih 3 mesecih tudi preveč zredil, pa mi je pediatrinja predlagala, da mu med obroki dajem čaj, zdaj pa nas pri vsakem pregledu "krega", ker je otrok pod spodnjo mejo. tako da, naj je kolikor mu paše, ko bo začel migati, bo vse pokuril.

(odgovor članu BlackyMouse)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.2.2008 21:22:12   
lex
koroške kapljice se kupijo v sloveniji na koroškem in ne v Avstriji. Res, da smo v EU ampak, še vedno spadamo v SLO (sory ampak res me tole ujezi), pošljem ti jih lahko tudi jaz, stanejo cca 3€ in par centov čez. Poveš mi naslov ti jih pošljem in mi pošlješ denar v kuverti nazaj.

Teža: moj prvi se je dojil pa smo ga na začetku komaj uspeli zbujat da je jedel, po 1 mesecu je potem začel lepo pridobivat na teži, ta druga je točno na minute na 3h. Ko jo pogledam se mi zdi, da je tako okrogla in da ima preveč (je v zgornjem povprečju, sin je šel po idealni liniji), s tem da je ona na aptamilu. Še sedaj ko je stara 8,5 mesecev mi popije komaj po 150 ml, no včasih kaj več a redko. Ne sekiraj se. Enim se bolj pozna, drugiso čist kontra in se jim "nič ne obesi na reberce" Ko začnejo migat intenzivneje se tudi manj redijo in kurijo zaloge.
Poznam fantka, ko sem ga prvič videla pri 6 mesecih sem se začudila da sploh lahko miga tako zalite nogice je imel, sedaj je pa glih tak suhec kot moj.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu 3jesončki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.2.2008 22:00:27   
Blejka26
probaj piti čaj PLANTEX,jaz sem ga prve dva mesca skoz pila..mal je drag,samo je imela pa full mal krčev,skoraj nič..ne vem pa 100%če od tega

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.2.2008 23:33:23   
MARSELINO
Koroške kapljice dobiš todi v lekarni Anita v Selnici ob Dravi. Nam so zelo pomagale, ni pa nujno da bodo tudi vam. otroci so zelo različni in ugotoviti morate kaj paše vašemu.
Gled epridobivanja teže pa, naš je bil nedonošenček. najprej smo bili kregani, da je dobil premalo gor, naslednje štiri mesece pa da se preveveč. pri petih mesecih se je nato stanje začelo samo normalizirat. ne sekiraj se, se ne splača. otroku daj za jest če je lačen.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?