|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuminov sirup
17.12.2004 21:21:59   
Bejba
Zadnjič sem mojega poslala v lekarno po kuminov sirup, pa so mu dali "Sirup proti krčem za dojenčke" v katerem je notri eterično olje janeža, kumine, navadnega komarčka in poprove mete. Zdaj pa ne vem ali je to ta kuminov sirup o katerem toliko govorite, da baje pomaga pri krčih ali so mu dali napačno stvar? Nam namreč tale stvarca ne pomaga kaj dosti.

LP; Bejba

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kuminov sirup
17.12.2004 21:25:02   
SILVA
Ne to ni ta sirpu.Imamo ga pri nas v Sanolaborju,je pa od Galexa,taka oker embalaža.
lp

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kuminov sirup
17.12.2004 21:30:47   
Bejba
In kaj piše na njem? Prav KUMINOV SIRUP ali kako drugače?
LP; B

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kuminov sirup
17.12.2004 21:44:36   
SILVA
Prav Kuminov sirup.
lp

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kuminov sirup
17.12.2004 22:10:11   
Erika 1
A se paiziš kaj ješ, ko dojiš? Mogoče ima zaradi tvoje hrane krče. Jaz sem se pazila 4 mesece - nobenih krčev.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kuminov sirup
17.12.2004 22:41:25   
taes
Tudi mi smo poskusili prav s kuminovim sirupom, pa ni čisto nič pomagal. Le sladek je in se je pikica tako oblizovala po njem. Pa sem se tako pazila, kaj sem pojedla, pa kapljice proti krčem, avstrijsko mast, čaje v različnih kombinacijah... Naša je mogla prerast. Naj bo pri vas drugače, da bo kuminov sirup pomagal! Ali pa kaj drugega, samo da ne bo štručke bolelo.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kuminov sirup
17.12.2004 22:57:57   
nejcko
Če ji te kapljice ne pomagajo, ji verjetno tudi kuminov sirup ne bo. Mi smo tudi probali boga in pol in skoraj štiri mesece nisem nič takega jedla, pa je mala vseeno imela krče. Še najbolj so ji pomagale kapljice proti krčem iz ljubljanske lekarne WTC. Žal je čas pri teh stvareh najbolj gotovo zdravilo. Srečno.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kuminov sirup
18.12.2004 19:34:21   
janjja
Naši pa je pomagalo samo ne tako da bi dala na dudo kapljice kot pravijo pač pa sem jih dala par kapljic v čaj Hipp od kamilice, janeža in kumine je prav proti prebavnim težavam in moram povedati da je zelo pomagalo. No vsaj nam. Na embalaži pa prav piše kuminov sirup.9nebesa

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?