|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuhinjski umivalnik - mat ?
17.3.2008 13:12:29   
Drnula
Izbirava umivalnik za v kuhinjo in meni je bolj všeč mat izvedba, ne vem pa če je praktična.

Ali katera ima, ali se nabira umazanija in vodni kamen kaj bolj kot pri sijajnem ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kuhinjski umivalnik - mat ?
17.3.2008 13:17:00   
Anonimen
Jaz ga imam.
Čistit ga je glih tko trebauser posted image
Ma ne, men je všeč, dost lažje se ga spuca, ni vsak drekecpekec gor videt, pa še dobr mi zgleda.
Mam pa sam okroglega, k mam majhno kuhinjo. Slika je v albumu.

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2008 13:26:51   
Drnula
Čistit ga je glih tko treba

Tega sem se najbolj balauser posted image

ni vsak drekecpekec gor videt, pa še dobr mi zgleda.

No, jaz približno tko razmišljam ... sam me je mal zaskrbelo, da se v delu kjer je odcejevalni že lažje nabira vodni kamen in umazanija user posted image

Mata pa ful podobno zastavljeno kuhinjo, še les bo zelo podoben user posted image

Pa slike Cerkniškega jezera so tud lepe ... tole jezero obožujem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2008 13:29:34   
N _ B
Jaz imam mat z laneno strukturo. Tako, kot je Karin napisala. Pucat ga je isto treba. Na začetku me je mogoče mal motila ta lanena struktura, ker sem imela občutek, da nikol ni čist, zdaj sem se ga pa že navadila.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2008 13:33:48   
sazi
Jaz imam mat z laneno strukturo

mi imamo tudi takega - sicer zgleda lepo, ampak v naslednji kuhinji pa ne bo tak - res je preveč vodnega kamna in imam občutek, kot da se ga ne da čisto odstranit

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2008 15:53:17   
robinzon
Imam blankotovega, poliranega in bi ga najraje ven zagnala. Da me je mogla prodajalka prepričat, da se svetli siligranit zapaca in se ne da več očistituser posted image  . Ampak zdaj je , kar je in ga veselo poliram enkrat  na teden, pomiti ga je pa tako ali tako treba vsak dan, ne glede na to, iz katerega materiala je.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.3.2008 21:08:34   
tinkamiška
jst imam tudi mat in sem zelo zadovoljna, je res, da ne odagam mokre posode nanj, ker imam pomivalni storoj, če že kaj, potem obrišem, pa ni nobenh znamenjuser posted image o vodnemu kamnu. Ne bi imela več svtlečega.

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.3.2008 11:24:34   
luka jan
Tudi moj umivalnik je mat. Sem zelo zadovoljna z njim ker tudi takrat ko je umazan se to ne vidi. Pa ne vidijo se posušene vodne kapljice, pa ni ga treba kar naprej glancat, pa men je lep, bolj kot svetleč.
Smo zdej preurejal kuhinjo pa smo spet mat izvedbo izbral.user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.3.2008 8:27:59   
Drnula
Sem se kar hitro odločla za laneno strukturo user posted image
Hvala

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?