|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuhinjski otok
11.1.2007 23:20:19   
pearl
V kuhinji nove hišice načrtujema otok, zdaj pa me zanima kaj predlagate, kaj naj bo na otoku? Razmišljam štedilnik in manjše pom. korito, za kakšno zelenjavo oprati.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kuhinjski otok
12.1.2007 8:04:21   
Anonimen
tud jaz ne vem, kaj naj dam.. po eni strani razmišljam o štedilniku, po drugi strani pa samo pult.. ne vem..user posted image

(odgovor članu pearl)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2007 8:14:51   
Anonimen
Če bom jaz kdaj imela prostor za otok bo tam sigurno korito. Mi je sicer všeč štedilnik na otoku samo po mojem tako "šprica" okoli da...user posted image
Ne vem no če imaš štedilnik ob steni pač obrišeš ploščice in pult pa je zadeva rešena tam bi pa špricalo na vse strani. Res da ne kuhaš vsak dan stvari ki "špricajo" sam vseeno. Kakšno cvretje ipd. po moje ni glih fajn če leti po celem prostoru.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2007 8:20:51   
2 Sraki
Otok, vewrjetno zelo pripravna zadeva v kuhinji, seveda če imaš tolikšen prostor. Kaj bu imela na otoku- če boš imela korito, bo mogoče malce problem, ker moraš imeti potem dovod in odvod vode (razen, če je novogradnja), v primeru kuhalne plošče (ali eventuelno pečice) pa se moraš zavedati, da te bo odzračevanje ( beri kuhinjska napa) stala kar precej, saj se cene visečih nap začnejo precej visoko. Drugače si pa lahko ogledaš na GA.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2007 8:54:20   
soncece24
Midva imava otok na sredini kuhinje. Je velik 140x160, gori je pa (če grem v krogu ) pomivalno korito, pod njim omarica za čistila, zraven je pomivalni stroj, potem ob strani je ena omarica, kjer imava osnovno zalogo hrane noter, na pultu je kuhališče, potem pa je cel del od kuhališča dalje delovna površina, v enem kotu je prazno in tam je prostor za koš za smeti. Cel otok je pa oblečen v ploščice.

Kar ti lahko sedaj iz izkušenj svetujem je edino to, da naredi otok malo ožji, ker najširša delovna plošča, ki se jo dobi v celem je 120 cm, midva sva s tem mela ful težave, pri ploščah po naročilu so pa trgovine izjemno nefleksibilne. Niti v marlesu nisem dobila tako široke zadeve, zato sva morala vzeti 2 in jih lepiti skupaj, kar pa seveda ni ravno fajn.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2007 9:11:50   
žlička
jaz bom imela  samo delovni pult, bo pa tam elektrika, da bos lahko tudi kaj miksal ali podobno

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2007 9:36:58   
*zvezdica*
Midva imava čisto novo kuhinjo in sva se tudi odločila za otok. Lahko rečem, da ga ne zamenjam za vse na svetu. Na njem imava pa štedilnik (ploščo), pa na vsaki strani še 60 cm delovne površineje pa tolk širok da iz druge strani pridejo barski stolčki. Lahko rečem, da je to super praktična zadeva. Najbolje mi je pa to, da ko kuham ne gledam v steno,a mapak lahko nekdo sedi na stolčku zraven mene in klepetava...se mi zdi, da si bolj v središču dogajanja, če že moraš delat. Moj možek pravi, da je kuhanje družabni dogodek in da je fino če lahko "vsi" sodelujemo. Po drugi strani je pa praktično še to, da velikokrat jemo zajtrke kar na teh barčkih stolih...res zeloo praktična zadeva.

Marcel in Zarja

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.