|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuhinje PANLES
7.5.2008 0:30:06   
pearl
Ima katera kuhinjo Panlesa in kako ste zadovoljne z njo?
Je treba dolgo čakati nanjo?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kuhinje PANLES
7.5.2008 7:37:09   
luka jan
Sama imam sicer Gorenjevo kuhinjo, ima pa kolegica kuhinjo Panles in je zaenkar zelo zadovoljna. Sicer je imela nekaj težav glede naročanja in dobave, ampak po moje je bila kar sama kriva, ker tako kot pa ona komplicira....
Sicer pa je tudi meni njena kuhinja lepa, funkcionalna in tudi na izgled zelo trpežna.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2008 8:56:50   
lex
jaz jo imam v barvi bukve. Meni je trenutno to ful fajna kuhinja, prostorna. Takrat (pred 4 leti) še niso imeli predalov z "bremzami", ampak e motijo. Pa kotni predali še niso imeli tisti vrtiljakov in ledvičk not, ampak ker imam tam gor korito imam pač spodaj koš za smeti. Ful je trpežna in glede na to, da imam 2 majhna otroka se ji nič ne pozna, pa je dobila kar ogromno igrač že not. Čistim jo po potrebi, pa tudi ne preveč. Midv sva takrat dala za vse lesene dele 400.000 sit, kar vključuje pult, leseno zidno oblogo, vse obrobe in še dodatne stranske stranice, ker nisem hotela belih zaključkov. Če nama bo zmanjkalo denarja, bo verjetno romala z nama v novo hišo. user posted image v ozadju jo lahko vidiš. No edino šipe mi manjkajo, pa ne po njihovi krivdi, ampak jaz KOMPLICIRAM s temi šipami že 4 letauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2008 10:04:17   
Anonimen
Mi jo imamo zaenkrat 1,5leta. Bremze so ze vkljucene,zdaj zelo prav pridejo tamali skrat si ne more kaj duska dat ob njih user posted image .Sicer se zdaj prsti dost poznajo od amlega gor,ampak to samo gres pa z mokro krpo obrises.

Narocila sva jo zacetek oktobra,s tem,da smo se zmenili za rok dobave 10.12 in je potem na rok tudi prisla.Se pa tocno ne spomnim mislim,da je druagce rok dobave 6tednovuser posted image Midva sva jo pac toliko prej anrocila,ker se ej stanovanje delalo. Bil je sicer malo cudni montazer ampak kuhinja je tipi topi.Res sem vesela,da sva se takrat odlocila zanjo!!

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.5.2008 9:30:26   
tofsi
Po dolgem razmišljanju smo lani kupili Panlesovo kuhinjo v Celju. Trgovca sta imela zelo dobre ideje in posluh za moje želje.Po enem letu je kuhinja zelo OK. Imam oreh Zalo v kombinaciji z steklom in alu.Na netu jo ni več. Je lahka za čistit in trpežna. Naročilo je bilo točno po dogovoru, čeprav sem imela nekaj stvari izdelanih po naročilu. Zavleklo se je pa pri momntaži. Ni bilo takoj dokončano pri panelu nad steklokeramično ploščo. Moja napaka ker sem montažo plačala prej, ko je bilo dokonca narejeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.8.2009 17:05:40   
natizan
user posted image jaz bi ful rada imela panles kuhinjo pa me zanima, kakšne so cene in kvaliteta teh kuhinj in ali so v primerjavi kakšne so v primerjavi s kuhinjami SVEA IN MARLES!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.8.2009 15:25:57   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: natizan

user posted image jaz bi ful rada imela panles kuhinjo pa me zanima, kakšne so cene in kvaliteta teh kuhinj in ali so v primerjavi kakšne so v primerjavi s kuhinjami SVEA IN MARLES!

Če primerjam te tri omenjene proizvajalce, sta Panles in Marles s kvaliteto nekje v istem rangu, srednji nižji razred, Svea pa srednji oziroma srednji višji razred, odvisno od modela in seveda je tudi kvaliteta in cena temu primerna.

(odgovor članu natizan)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.8.2009 8:25:22   
pearl
Pol leta nazaj, ko smo nabavljali kuhinjo, smo pridobili kar nekaj predračunov,Gorenje, Panles in Dan Kuchen.
In ugotovili smo, da je bil Dan Kuchen za nekaj EUR dražji od omenjih blagovnih znam. Ker ni bilo bistvene razlike smo se odločilo za Dan Kuchen, ki je menda marcedes od teh kuhinj.

Je pa res, da je bil enak sestav za 3000 EUR cenejši v IL Albienti Murska Sobota, kot v Rutarju, tako naju je kar velika kuhinja z otokom in vgradno omaro prišla 5.600 EUR. Prodajalci so profesionalci in ti znajo svetovati ne samo prodati.

< Sporočilo je popravil pearl -- 16.8.2009 8:26:44 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.8.2009 12:02:32   
Anonimen
Pri primerjavi različnih modelov kuhinj različnih proizvajacev je potrebno paziti, da se primerja podobne zadeve. Lahko je na zunaj kuhinja proizvajalca A identična kuhinji proizvajalca B, vendar je razlika v kvaliteti izdelka različna. Ena je lahko narejena iz mdf-a, druga iz iverke, ena ima vodila x firme, druga priznane znamke, ena ima vodila z nosilnostjo 20kg, druga z nosilnostjo 50 kg (to je pomembna postavka v kuhinji, saj se predale veliko odpira in so zelo obremenjeni), eni imajo montažo že vključeno, drugje jo je potrebno doplačat, eni imajo korups debeline 16mm, drugi 18mm, ... torej lahko se primerja jabčka z jabčki ali jabčka s hruškami user posted image .

(odgovor članu pearl)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.