Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: Ploha midva mava marles vita javor/pastel...nism zadovolna...na predalu, ki je pod steklokeramično ploščo, mi odstopa "folija" (al kako se temu reče, verjetno zarad vročine), vročina iz steklokeramične plošče ne more vplivati na spodnji element, ju loči vsaj pult nekaj je, mogoče vročina, pač odstopa, pa se nikamor ne zadeva, je pa spodaj ko se kuha zelo vroče. omarca, ki je zravn nape, jo napihuje od vlage, pa vedno po kuhanju pobrišem kondenz...ena vrata škripljejo, že sigurno več kot 1 mesec, ena vratca se ne zaprejo do konca, pa je moj že popravlu pa so se spet obesla... ne hecam se....sem razočarana, pač povem kako je...res delajo te kuhne k iz papirja...pri tašči dol se direkt v omarco kadi k kuha, pa smo skupaj v gospodinjstvu živel, pa noben dan se ni zgodil, da bi pobrisala kondenz (tko kot jst, k sm že obsedena s temu) no in njena kuhna ni nič napihnjena, stara več kot 30 let...pa s tem da niti nape nima... pa tista omarca za kis in olje...na zgorno polico ne gre litrsko olje, samo na spodno....(sam tolk da veš, to sicer ni problem, pač daš moko/cukr/karkol druzga na zgorno...) tista omarica je univerzalna in nima veze s konkretno kuhinjo (na zgornjo polico pašejo pločevinke piva ;) ) ja sam jst tega pač nism vedla, dokler nism kuhne montirane imela. sej pravm to ni problem, zgolj " samo da ve" :D aja še to...ena viseča omarca, ki je sicer 100 cm široka, sredna polica se je čist srkivila/povesla, pa ne da bi imela "hudiča pa pol naložen" ampak ene 10 krožnikov pa 6 šalc.... takšne širine omar so sedaj moderne, jaz kot tradicionalist si je ne bi omislila mimogrede - 10 krožnikov predstavlja že kar lepo težo za poličko to je že res teža, sam ne če imam vse postavljene na skrajno levo oz. desno in ne na sredini poličke. Drugače pa: - kuhinjo Vita imamo 2 leti in z njo ni nobenih problemov izmed naštetih težav (bile so samo z odnosom Marlesa, nenormalnimi čakalnimi dobami in obupnimi cenami dodatkov) - Marles uvaža standardne elemente svojih kuhinj iz Češke - vrata izdelujejo druga podjetja, za Vito je to Pololes - očitno imaš neko čudno ali nezmogljivo napo - jaz nikoli ne brišem kondenza, ga še na elementih ob napi nikoli nisem videla - tudi elementi ob pomivalnem stroju so še vsi nepoškodovati, četudi je stroj v redni uporabi, enako elementi ob koritu, četudi znajo otroci konkretno zmočiti pult in vrata pod njim
|