Skaana
|
Jaz sem bila do pred nekaj meseci prepričana, da bom vzela Ikeino visoki sijaj belo. Bila v Gradcu, vse super in praktično in lepo. Ampak, kljub temu, da se kar precej ubadam z gradnjo, ureditvijo, me to veseli, se mi je na koncu zdel prevelik zalogaj. Naročila sem si enega tišlerja, ki bi mi zadevo sicer sestavil skupaj, a je rekel da zelo nerad. Da je že štiri Ikeine kuhinje sestavljal in da vedno kaj manjka, ne paše, ne gre skupaj . Ker je to pač standard, v programu ti vse lepo izriše, naročnik pa ne upošteva polno majhnih zadevc, ki so zelo pomembne. Skratka, če boš kupila njihovo kuhinjo (meni zelo lepe in praktične in predvsem POCENI), si sicer izriši v njihovem programu. A pazi, da boš dodajala prostor za odpiranje hladilnika, če boš imela prostostoječega. Če boš imela polotok, potem bo kuhinja verjetno v U - pazi, da se ti predali ne bodo zadevali ob ročke drugih omaric, ko jih boš odpirala, pazi na oddušnik za napo, na odtok... Skratka, že ko izrisuješ, moraš vedet polno stvari. Jaz sem to videla šele potem, ko sem sedela v Panlesovem salonu in mi je zadevo na mojo mero izrisoval. Prišlo je dejansko manj elementov, a znal je svetovat glede praktičnosti, tako da bo zdaj super. No, vsaj upam . Skratka, njegov izris je v marsičem zelo drugačen kot moj narejen z Ikeinim programom. Žal. Če te zanimajo cene, ti lahko javim na ZS. Pa srečno z nakupom.