|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuhinja
22.3.2006 10:44:14   
kepa*
Kmalu se mi bo začela uresničevati velika želja - dala si bom delat novo kuhinjo!user posted image

Zdaj pa sem v dilemi, kako naj izberem. Všeč so mi te moderne ravne linije z izvlečnimi predali. Bolj zijam po netu, bolj sem zmedena. Ne morem se odločit za barvo. Trenutno mi je všeč ali rdeča ali rumena.
Všeč so mi kuhinje na tej strani:
http://www.komming.com/

Toda kot vemo, si privoščimo novo kuhinjo morda 2x v življenju, zato se sprašujem, ali ne bi bilo bolj pametno, da si izberem klasično leseno, ker že čez nekaj let rdeča recimo ne bo več moderna.

Kakšne kuhinje imate pri vas?

Aja pa še to: tudi za tla v kuhinji se ne morem odločit. Kaj naj dam? Ploščice, pluto, navadni linolej ...
Svetujte mi!

Letos pa bo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kuhinja
22.3.2006 10:59:45   
Baby
Ja pri nas imamo svetlo zeleno kuhinjo pa mi ni nič žal, če ne bo več moderna. Glavno, da je meni všeč in da se dobro počutim v njej. Je takale le 3x manjša user posted image
user posted image
Po tleh pa imamo zaenkrat topli pod. Ploščice se mi zdijo premrzle.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.3.2006 11:02:25   
Anonimen
Men je izbrana všeč, ampak jst sem itak tle bl X faktor, ker sem neobjektivna (poklicna deformacija pač).

Po moje kuhinjo kar naroči, pa namesto rdečih elementov daj bele ali kako bl nevtralno barvo.
Pa steno pobarvaj rdeče al v kako drugo barvo. Laže boš prepleskala steno kot zamenjala omare.
Bo ceneje

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2006 11:12:54   
Maxica
Mi imamo novo kuhinjo od Gorenja, v barvi češnje. Nama je bila zelo všeč, saj deluje dovolj toplo in moderno. Po tleh imamo pa ploščice in mi ni žal. Sploh če se ti kaj polije ali kaj šprica, je najlažje očistiti ploščice. Jaz ti svetujem, da vsaj okrog delovnega pulta ne daješ laminata ali česa podobnega.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2006 11:25:08   
Anonimen
Meni sta všeč Sfera in Gajauser posted image tako na hitro pogledano.
Glej na to,da bo čim bolj funkcionalna,prostorna,živahna,da ne bo pretemna.Tista kombinacija krem in rjave barve je kar lušna.
Tako,jaz sem tri leta zbirala tolarček na tolarček in nabrž bom letos prišla tudi do nove kuhinje.Moja sedanja že dušo spušča,saj je že prastara.
V aprilu mesecu pot pod kolesa in greva z možem do Venezije,kjer nas bodo prijatelji,ki pozanjo okolico in vse trgovine odpeljali na ogled.Tam so veliki sloni pohištva,z velikokrat ugodnimi ponudbami in prijatelji garantirajo,da se da najti lepo funkcijonalno kuhinjo za ne preveč odštetega denarja.
Glede delovnega pulta pazi,da ne bo lesen.ker se vse pozna,po nesreči ti ali ko drug z noežm zareže pa imaš za vedno rise.
Meni osebno je všeč pult iz ploščic-enostaven za pucanje.Pa imitacija marmorja tudi.

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2006 11:36:10   
Ro-La
mi imamo takšno

http://www.gorenje.si/kuhinje-sodobne?id=220&p=3

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.3.2006 11:36:49   
anitaz
Midva sva jo dala delat po naročilu (je prišla ceneje kot če bi jo kupila-spet "veze") in je v barvi vanilije in češnje. Meni so predali (globoki) zelo všeč in tudi uporabni. Če imaš možnost daj notri še kakšno izvlečno mrežo, ker je res zakon. Meni je žal ker nisem še kakšne dala delat, imava samo eno. user posted image  Imava pa tudi širši oz. bolj globok  pult, kot je v standardu in tudi višina od tal je višja kot navadno (90 cm)  in šele zdaj vidim kakšna je to razlika in da je suuuuper! Sploh ker sva oba kar velika.

Glej pa na to,da barva ne bo pretemna. Pa res si probarj zamislit, kje bi kaj imela in naj bo čimbolj razgibano. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.3.2006 11:36:54   
MarijaPo
Midva sva vzela od SVEAe Rosa kuhinjo in sva zelo zelo zadovoljna. Vzela sva navaden pult, ker se nama je zdel tisti kerok al kaj je ze ful predrag.
Sva pa kupila korito iz mesanice umetnega kamna in se neke sestavine in sva zelo zadovoljna, ker je vedno cist - nikoli ni nikjer nic vodnega kamna.

Drugace se mi pa zdijo minimalisticne kuhinje za normalno veliko kuhinje neprimerne, ker zgleda nabasano - minimalizem je za velike prostore, torej, ce imata kuhinjo vecjo od 20 kvadratov, pol vsekakor go for it! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.3.2006 11:39:34   
anitaz
aja-še to-midva imava v kuhinji po tleh ploščice, ampak imava talno gretje. Meni osebno so ploščice boljše, ker karkoli ti pade na tla, se polije, lahko komot zbrišeš in se ne pozna (gres ploščice). Čim je pa parket ali laminat, se pa vsaka praskica pozna....

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.3.2006 11:48:29   
CatJa
Mi pa takšno: http://www.gorenje.si/kuhinje-druzinske?id=221&p=8 Seveda drugačna postavitev, z otokom, stena pa oranžna. Na tleh so ploščice.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.3.2006 11:48:51   
Evina
Tudi midva imava v kuhinji globoke predale z zavorami namesto omaric. Če imaš možnost, daj na predale zavore, ker to ti pa zagotovo ne bo žal. Po tleh pa imava pluto, ki se brez težav pobriše, pa tudi če ti kaj pade na tla, se nič ne pozna. Je pa zagotovo bolj topla in prijazna od ploščic.

Kar se pa tiče barve, ti pa jaz svetujem eno zmerno, manj vpadljivo barvo, ker se boš rdeče preveč naveličala. To je samo moje mnenje.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.3.2006 11:57:20   
tt79
Midva imava kuhinjo marles vita (kombinacija češnja-vanilija= in je ful fajn, tut za čistit je ok!
Prav tako kot Marija Po imava tudi midva umivalnik, ki je kombiniran z nekim kamnom in je fantastičen, ker na njem res nikoli ni niti malo vodnega kamna, niti ga ni potrebno brisat, ker se kar sam posuši...sicer je njegova cena res primerna za glavobol ampak se splača!user posted image

(odgovor članu Evina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.3.2006 12:34:19   
total
kepa,tudi midva bova menjala kuhinjo,tako da se je men tudi želja izpolnilauser posted image . Tudi še ne vem kakšno,grema danes mal še okrog gledat,ker prihodnji mesec začnema rihtat.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.3.2006 12:37:31   
Anonimen
Jaz tudi nisem dovolj pogumna, da bi imela rdečo kuhinjo, pa mi je všeč. Zato sem se raje odločila za vanilija rumeno v kombinaciji z bukvijo.
Je pa tudi odvisno od prostora. Pri nas je okno samo z ene strani, pa še to precej odmaknjeno od elementov, tako da je svetla veliko bolj primerna. Rumena je se mi zdi v tem primeru super.
Po tleh pa imam parket, ker mi je lepo, da je po celem stanovanju enako. Že itak je stanovanje majhno, da pa bi ga delila še z različnimi podni, bi izgledalo po moje še manjše. Imela pa sem parket v kuhinji po tleh tudi že v prejšnjem stanovanju, tudi sem ga dala sama položiti, pa se je super obnesel. Pa čisto nič ne pazim, še celo zelo nerodna sem.

(odgovor članu tt79)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
22.3.2006 13:47:13   
Vilma
Izbira kuhinje je po mojem mnenju odvisna od tega, koliko časa boste v tej hiši, stanovanju.
Če že zdaj vesta, da za vedno, potem je klasična izbira verjetno bolj primerna, ne vem user posted image  Vsekakor pa bolj kvalitetna.

Midva bova največ 10 let v tem stanovanju, zato sva izbrala marlesovo Luno v rumeni-bukev kombinaciji. Predvsem zato, ker ni draga in nama jo zato ne bo žal pustiti v stanovanju, ko se bova preselila.

Jo lahko vidiš tu na linku:

http://www.gorenje.si/creativ?id=4922&p=9 

Kar se barv tiče, je meni rdeča ful ok. Rumena pa še bolj user posted image
Ne bi pa imela kombinacije češnja, vanilija - samo zaradi tega, ker se mi zdi, da jo imajo v vsakem drugem stanovanju. Drugače mi je lepa kombinacija, nič ne rečem.

Mi imamo po tleh v kuhinji laminate. In to zato, ker imamo dnevno, jedilnico in kuhinjo vse v enem prostoru.
Moj je navijal za ploščice v kuhinji, pa jaz nisem bila za, da v enem prostoru damo dve različni kombinaciji po tleh. user posted image  Ampak nama zdaj obema ni žal. Laminati moogče res ne spadajo v kuhinjo, ampak kot sem rekla Tu bova 10 let (no zdaj še 7 user posted image ) in sva pazila pri ceni materialov.

Drugače pa kepa! Ne beri preveč komentarjev, odloči se in izberi tisto, kar ti je všeč! Boš najmanj zgrešila user posted image

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.3.2006 15:36:03   
Magi*
imamo Ikeino kuhinjo. meni je zelo všeč in še ceneje je, zato mi najbrž kasneje ne bo hudo jo zamenjat. imam pa natur svetel les (bukev menda), ker moja kuhinja ni pretirano svetla in velika. rdečo kuhinjo bi si privoščila v velikem in svetlem prostoru. no, imam pa zato eno steno rdečo, ostale pa zelene in rumen strop. po tleh pa smerkov ladijski pod, svetel, topel in ravno tko simple za vzdrževat. edino kar je, vse kar pade na tla, pusti odtis v mehkem lesu;)

globoki predali namesto klasičnih omaric so izredno funkcionalni. minimalizem je meni sicer blazno všeč, ampak meni to v kuhinji niti ne bi zneslo, saj če notri živiš, kuhaš in ješ, nikoli ne izgleda kot na sliki. pri meni je nekakšen kompromis med klasičnim in modernim.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.3.2006 15:51:30   
Marogica
Jaz bi si takoj izbrala rdečo kuhinjo v kombinaciji z sivo. Upam, da mi če z kakšno leto, dve rata. Pa moda gor ali dol, mi je vseeno, meni mora biti všeč. Kaj mi pomaga klasična, ki bo skoz "moderna", meni se pa želodec obrača. No stvar okusa, kot vedno.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.3.2006 16:14:16   
buni1
Ko sem jaz kupovala kuhinjo, sem gledala, da paše zraven vsega. Imamo sicer res vse prostore odprte, ker sovražim vrata, tako da se ni bilo težko odločiti. Celo stanovanje je v črno beli barvi, po tleh čez celo stanovanje laminat v barvi marmorja, tako da je tudi kuhinja v taki barvi. Za popestriti črno belo kambinacijo pa oranžne zavese, pa blazine itd. Kupi kuhinjo, ki bo funckijonalna in ti bo všeč, saj tam preživimo kar preveč časa, se mi zdi! Če ti zraven ostalega pohištva paše rdeča, potem naj bo pa rdeča. Veliko sreče!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.3.2006 16:38:18   
Reja
Mi imamo zelo podobno kuhinjo kot baby na sliki - barva jablane, kombinirana z belo, vsi stroji so pa inox.

Že ko sem bila majhna, sem opazila, da se močnih barv hitro naveličam. Sobo sem imela rdečo in mi je šla zelo na živce.

Tako da kuhinjo potem poipestrim z lončki za rože, serveti in podobnimi barvnimi traparijami, ki jih lahko vsake toliko časa kompletno zamenjam.user posted image

(odgovor članu buni1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?