Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kuhano vino v čajnih vrečkah 24.11.2010 21:32:13
|
|
|
|
Felicita
|
kokr jest vem to NI kuhano vino ampak samo začimbe zanj; vino priskrbiš sam, razredčiš, zmečeš notr limone, pomaranče in uno vrečko. in to je to, kokr jest vem.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Kuhano vino v čajnih vrečkah 24.11.2010 21:35:03
|
|
|
|
Taddy78
|
Mi ga skuhamo s klinčki, cimetom v kosu in sladkorju (na liter vina 7 velikih žlic sladkorja) in je hudo dober.
|
|
|
|
RE: Kuhano vino v čajnih vrečkah 24.11.2010 21:37:40
|
|
|
|
Felicita
|
aja, mešanico začimb prov v vrečkah ma pa Tuš sicer.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Kuhano vino v čajnih vrečkah 24.11.2010 21:38:26
|
|
|
|
maca m
|
Sploh nisem pomislila na to . Sem mislila, da je to isto kot pri čaju. Kakšni dve leti nazaj sem pila v eni gostilni, pa je blo ok. Pa ne veš kje se da to kupit?
|
|
RE: Kuhano vino v čajnih vrečkah 25.11.2010 6:03:13
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: maca m Kje to prodajajo? Se mi lušta....letos ga še nisem pila v merkatorju pri čajih. Je pa to začimbna mešanica, ki jo daš v vino in ni mišljeno kot čaj. Pomojem, ne vem
|
|
RE: Kuhano vino v čajnih vrečkah 25.11.2010 6:42:05
|
|
|
|
Dashenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maca m Kje to prodajajo? Se mi lušta....letos ga še nisem pila To so začimbe za kuhano vino - kupiš lahko v vsaki malo bolje založeni trgovini. Instant vino v časnih vrečkah pa (hvala bogu) ne obstaja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?