|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuhanje na sopari
27.5.2009 20:33:17   
Evica22
Danes sem si kupila cedilo za kuhanje na sopari. Zdaj pa me zanima, kaj vse ste tako kuhale! Tudi zmrznjeno zelenjavo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kuhanje na sopari
27.5.2009 20:44:36   
Anonimen
Jaz na sopari kuham samo zelenjavo (zmrnjeno in svežo).

(odgovor članu Evica22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.5.2009 22:43:56   
Ana009
Mi imamo parni kuhalnik in smo kuhali iz ter je njami njami.. pa zelenjavo seveda. zmrznjeno ali svezo.. pa tud sadje podusim malo in je tud dobro..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2009 13:59:52   
onur
Koliko časa kuhate na sopari, ker jaz sem kuhala cvetačo ene 15 min pa je bila še trda.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Ana009)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2009 16:12:46   
Evica22
jaz sem mu ravno danes naredila cvetačo (zmrznjeno) in sem kuhala ene 10-15 munit pa je bila ravno prav. 

(odgovor članu Evica22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.5.2009 16:32:41   
onur
morda pa sem falila, ker je bilo pomešano z bučkami in ni bila samo ena plast

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Evica22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.5.2009 19:59:19   
irenav
Ali zelenjavo kuhano na sopari in potem zmleto zamrznete, če jo je več kot za en obrok?

2.9.08 sta se rodila moja sončka!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.5.2009 21:52:34   
Najaa
Ne, tega ne bi zamrzovala, ker je najboljšega okusa in najbolj zdravo sveže.

Kuham pa na pari cca 20 minut.

(odgovor članu irenav)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.5.2009 22:09:41   
julam
kuham na sopari vso zelenjavo, cvetača/brokoli se mi hitreje skuhata, če ju razrežem na cvetke. Če se ne mudi, postavim celo glavo cvetače kar na dno posode, dolijem malo vodice in kuham (tako ne rabiš cedila). Če kaj ostane, zmrznem, sicer se strinjam z najaa, da je najboljše in najbolj zdravo sveže. Kuham pa samo svežo, na tržnici kupljeno zelenjavo. Za dojenčke tudi sadje za kompot (jabolke, hruške).

Vedno porabim tudi vodo!

Kuhanje na sopari se mi zdi SUPER user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?