|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuža je bolan - na pomoč
11.6.2007 1:36:04   
tanara
Kuža je stara 12 let. Po pregledu je veterinar ugotovil, da je nekaj narobe z njenimi jetri, ponoven test je razkril da se stanje zelo slabša. Natančne diagnoze ne vem, problem je v tem da jetra ne delajo več. Zdravljenja ni, tablet ni, možnost je edino transfuzija, pa še to je le podaljševanje trpljenja. Sedaj smo na dieti, po besedah veterinarja, kaj več ne moremo narediti.

Ampak kužika je na sprehodih še tako polna življenja. Iščem alternativne rešitve, mi lahko kdo pomaga prosim

obupana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kuža je bolan - na pomoč
11.6.2007 6:45:21   
anabanana
user posted image user posted image user posted image

Mogoče ti bo Shania znala kaj pomagat, če ne pa poglej na mojpes.net - tam sem enkrat zasledila dve številki oseb, ki se ukvarjata z kao bioenergijo s psi, sam zdaj se ne spomnem več ali je šlo bolj za odpravljanje vedenjskih motenj ali tudi zdravstvenih. Če mi slučajno uspe najti ti pošljem na ZS.

Predstavljam si, kako ti je hudo, ker sem tudi sama nenormalno navezana na mojega kužota.

user posted image  zate in za user posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu tanara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.6.2007 6:46:44   
anabanana
Zdaj ti pošljem na ZS.

krepat ma ne molat

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.6.2007 10:45:41   
gajka
Mi je zelo žal za tvojega kužka.
Če bi se to zgodilo z mojo psico, bi se najbrž na koncu, če bi se psica preveč matrala in ne bi mogla več normalno funkcionirat, odločila za injekcijo... Dokler pa bi kazala polno življenja in energije, pa bi uživala z njo.

(odgovor članu tanara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2007 23:06:14   
ČebelicaMaja
Naši kuži je na koncu odpovedala tačka in ker je bila tudi tako zelo polna življenja, smo se odločili, da ji nabavimo torbo in ji pač pomagamo pri gibanju. Podarili smo ji 6 mesecev lepega življenja- nič ji ni manjkalo- ljudje so nas sicer obtoževali, nekateri celo naglas, da mučimo žival, naša kuža pa je na sprehodih dobesedno norela, da smo morali teči zraven... ni mi žal niti sekunde... ko je želela oditi, je to jasno pokazala; ni hotela več jesti, ne piti, ne vstati... tako da, dokler kaže voljo do življenja, ji daj, kar potrebuje, naj ti ljudje ne solijo pameti, čes, eh, sej samo trpi... ali nad upokojenci tudi takoj obupamo, so zato psi kaj manj vredni...? Sploh pa vsak sam najbolj pozna svojo pasjo polovico... in hudo je, ko odide, vendar imaš občutek, da si zanj res naredil vse kar si lahko...
Držim pesti za tvojo psičko.

< Sporočilo je popravil ČebelicaMaja -- 13.6.2007 23:07:19 >

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?